• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy yavrummm canım hiç sıkma canını annesi babası ve akrabaları var babannesi olmasada olur çocuğunda ona göre değer verir tatlım
Aynen canım.seveni mi yok.bizim taraf o kadar düşkün ki.ben tekntaraflı büyümesinden ve özellğkle eşimin hep böyle boynu bükük kalmasından üzülüyorum.onlar ana baba olarak düşünmüyor ben ne yapayım artık.kaynaşsınlar diye ara konuştur ara konuştur.ben konuşturmazsam hiç aramazlar.

kızlar bu bu cuma son günüm işyerinde. cumartesi çalışamaz raporu alıcam inşallah. çok mutluyummmm. Artık işe gitmek zulümdü. annemde dün akşam geldi. önümüzdeki hafta çok işimiz var. Daha hiçbişi yapmamıştım ben. evin camları yenileniyor, temizlik veeee bebeğin eşyaları yıkanıp ütülenip yerleştirilecek. çantamı hazırlıcam. çok yorucu ama hep bugünleri beklemiyomuyduk. çok şükür geldi. Birde sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırsak. daha ne isteriz dimi

Yettim gari...hemen hastaneye gittim.alttan muayene etti 1 cm açıklık var.nst de düzensiz olmakla birlikte sancı çıktı.enfeksiyon biraz fazla idrarda.doktor bol istirahat verdi.hiçbi iş yapmıyorsun 10 gün daha içerde tutmaya çalışıyoruz dedi.şuanda dopsa da sorun olmaz ama kilosu düşük olur dedi.elimiz yüreğimizde artık beklemdeyiz.

Gulusmeyin
Ilk dogum da bende vakit var dedim 36 haftalikken oglum gelcem diyince bavula elime ne gectiyse attim resmen.
Insallah vaktinde dogar bebisleriniz ama hazirda bulunsun bavulunuz benim dustum duruma dusmeyin.
Valla Gönülcüm cidden korkmuyor değilim hazırlıksız yakalanmaktan.
Birkaç gelecek bir şey bekliyorum beraber yıkansın diye, inşallah haftasonu hazır olsun, dediğin gibi belli olmaz.

Kızlar heyecan sevinç üzüntü karışık duygular içindeyim.. Yavrucuğumun kafatası gelişimi fln tam 38 hafta günüyle uyumlu ama karın çevresi 36+4 çıktı, doktor da çok şaşırdı senin gelişimi önde gidiyordu niye böyle olduki dedi, uzun uzun inceledi.. CRP tahlili istedi, bu ne için isteniyor biliyo musunuz? Bu arada açıklığım nerdeyse 3 cm olmuş, muayene esnasında kan geldi eve geldikten sonra da kahverengi akıntı ve sonra nişan geldi.. Eğer bugün ekstra bişey olmazsa yarın sabah yatış yapılacak, geliyor oğlum inş :) suyum da azalmış alt sınıra yakın çıktı.. Dedim ya üzüleyim mi sevineyim mi kafam çok karışık :KK43:
Canım doğumun yarinmi olucak Allahım sağ salim kavuşmayı nasip etsin geri kalan şeyler için uzulme bebisin bi dogsun Allahın izniyle tüm sıkıntıları geçer inşallah

Slm kızlar nasılsınız benim doğum tarihi belli oldu 4 kasım sezeryan spinal olucam cok da korkuyorum aslında birazda uzuntuluyum annem yok vefat etti kayınvalidem de hiç ilgilenmiyor ki 9 ay boyunca öyle yapıyorsunuz neyiniz eksik neler aldınız diye sorması hiç sanki torun onun değil bende doğuma hastaneye de gelse çok fazla konuşturmak istemiyorum girmek de istemiyorum sadece doğumdan sonra bebesimle nasıl yapıcaz banyosuydu falan nasıl olacak hiç bilmiyorum kafanızı sisirmigim Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla al yavrunu kucağına.. doğumdan sonrası bi şekilde hallolur evet zorlanırsın tabii ki ama allah da ona göre yardım eder zaten hiç sıkma canını..ama tek bişey takıldı aklıma sezeryan tarihi çok geç kalmamış mı?? 7 kasım normal doğumsa 4 kasım baya geç sanki??

Gulusmeyin
Ilk dogum da bende vakit var dedim 36 haftalikken oglum gelcem diyince bavula elime ne gectiyse attim resmen.
Insallah vaktinde dogar bebisleriniz ama hazirda bulunsun bavulunuz benim dustum duruma dusmeyin.
Doğru haklisin sürekli evde olmama rağmen yapmadım ama artık yarın baslarim Allah in izniyle ;) belli olmuyor ne zaman gelecek leri :))

bende yıkamadım canım haftaya iznim başlıyor o zmaan herşeyimi yapmayı düşünüyorum evin temizliği vs. bakalım yetiştiririz heralde :)
Yetiştiririz Allah in izniyle ;) sen çalışıyor mussun ben hep evde olduğum halde tembellik ten yapmadım :kahve:

Kızlar heyecan sevinç üzüntü karışık duygular içindeyim.. Yavrucuğumun kafatası gelişimi fln tam 38 hafta günüyle uyumlu ama karın çevresi 36+4 çıktı, doktor da çok şaşırdı senin gelişimi önde gidiyordu niye böyle olduki dedi, uzun uzun inceledi.. CRP tahlili istedi, bu ne için isteniyor biliyo musunuz? Bu arada açıklığım nerdeyse 3 cm olmuş, muayene esnasında kan geldi eve geldikten sonra da kahverengi akıntı ve sonra nişan geldi.. Eğer bugün ekstra bişey olmazsa yarın sabah yatış yapılacak, geliyor oğlum inş :) suyum da azalmış alt sınıra yakın çıktı.. Dedim ya üzüleyim mi sevineyim mi kafam çok karışık :KK43:

ay canım benim hayırlısı olsunn sağlıkla gelsin inşş :) ya artık heralde bir günde 3 5 doğum olacak forumdan çok heycanlııı :halay::halay:

Ben de oyle bilirdim kasiklara adet sancisi gibi ama vajinama bicak saplaniyordu anliyamadim ilk etapta.hatta tuvaletimi yaparken sancim da oldu o ara sanki sistit olmusum gibi agrim oldu.usuttummu dedim ama baktim duzenli 10 dk da bir sancim oluyor o zmn anladim da doktora gittim nst icin.
her gün yeni bişey öğreniyoruz valla :KK51:

Yettim gari...hemen hastaneye gittim.alttan muayene etti 1 cm açıklık var.nst de düzensiz olmakla birlikte sancı çıktı.enfeksiyon biraz fazla idrarda.doktor bol istirahat verdi.hiçbi iş yapmıyorsun 10 gün daha içerde tutmaya çalışıyoruz dedi.şuanda dopsa da sorun olmaz ama kilosu düşük olur dedi.elimiz yüreğimizde artık beklemdeyiz.

haydi bakalımm bol bol dinlen ozaman canım 1 gün bile kardır bu saatten sonra. bebeğe kilo aldırcak şeyler yemeği atlama canım :)

bundan sonra hiç bişey yapma canım aman dikkat inşallah en hayırlı zamanda gelir yavrucuk

haydi bakalımm bol bol dinlen ozaman canım 1 gün bile kardır bu saatten sonra. bebeğe kilo aldırcak şeyler yemeği atlama canım :)
Öyle yapıyorum canım.her sabah bıldırcın yumurtası yiyorum.bir kase yoğurt 1 bardaj süt.hergün 1 muz.bir avuç.badem.ay daha da yiyemem midemde gastrit var acillik olur alimallah

Enfeksiyon da erken doguma sebebiyet verebilir canimm bundan sonra dinlen bol bol minnosun sevdigi seyleri ye az daha durcak minigin korkma :KK19:

Back
X