bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Skma canini sag saglim zamaninda dogcak ins minnosun en az 2 hafta daha durcak annesinin karninda ins
Ben Allah nasip ederse cumartesi sabah 8.30 da doguracagim canim benim ki de minnos 2800-3200 arasi dogar dedi
Ay çok yaklaştı haaa.allah yardımcın olsun.bizim bebeler olamadı anacım.et istüne et koyamıyolar niyeyse.benim kide öyle

hadi inşallah güzel haberlerle dön bebişim bak şimdi beni de etiketle diycektim aklıma @My moonlight geldi ay nasıl oldu ki acaba minik prensiyle?? kızzz arada ses ver seni özledim

hadi inşallah güzel haberlerle dön bebişim bak şimdi beni de etiketle diycektim aklıma My moonlight geldi ay nasıl oldu ki acaba minik prensiyle?? kızzz arada ses ver seni özledim

Oğlan alışsın hele bi yeni dünyasına annesine izin verir aramıza katılmasına
Bize de gelsin bu güzel günler inşallah etiketlerim dicim ama

Cnm 2.ameliyt daha kolay oluyor genelde daha çabuk kalkmstim bn.sevgide spinalden herkes memnun gonulll sen ve bi arkdsla konstm o da memnun. Bn sonrasindan değil ameliyt anında hissetmekten çok korkuyrm.bakalım anestezi uzmanı ne diçek. Onu da dogumdan önce görcez hrhlde

canım nasıl oldun demin etiketlemeye çalıştım ama nedense olmadı.. ağrıların azaldı mı kuzumuz nasıl??

Hangi doktordaydin tatlim em son. Hayırlısıyla gelsin sipacik.allah yardimcin olsun
Selçukluda Fadime hanıma gidiyorum canım bayadır.. Bugün özellikle çok güzel ilgilendi, demir ilacı bitene kadar mesaisi bittiği halde başımda bekledi mesela.. Yarın doğumda da iyi anlaşırız inşallah, tek derdim o :) amin tatlım :)

Hayırlı geceler kızlar benimde sezaryen günü 27 ekim di ama saat oldu şancım var böyle giderse birazdan acil e gideceğiz herhalde bizimki gelmeye karar verdi llütfen bana da dua edin ..
En hayırlı vakitte gelsin minik kuş inşallah ama günü iyi canım 4 gün var aramızda, büyümüştür inşallah yavrucaklar :) duamızdasın, sen de bizi unutma teyzesi duanda :)

Meraba kizlar.benim bebiste gelisme geriligi vardi belki hatirlarsiniz.bu gun sezaryan oldum kuzum kakasini yapmisti..
Allah analı babalı büyütsün tatlım :) sen nasılsın bebiş nasıl şimdi? İkiniz de iyisinizdir inşallah

Meraba kizlar.benim bebiste gelisme geriligi vardi belki hatirlarsiniz.bu gun sezaryan oldum kuzum kakasini yapmisti..
Öncelikler Sağlıkla büyüsün inşallah ...bu haftada da kaka yapılıyormu yaaaaaaaaaa allah Allah hep 40.haftasan sonra kaka yapan bebekler duymuştum şok oldum ..Kaka yaptığı için mi aldılar yoksa gerilikten dolayı mı ?

Kizlar havuc suyu ictim amniyon sivisi artsin diye bebegim epey hareket etti, hamilelikte cok faydaliymis size de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…