bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım benim yarın sen de doğuruyosun demek.. allahım kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İlk normal doğum sen olacaksın galiba :))

Cnm en hayirlisi neyse oyle olsun ins Allah yardimcin olsun

Bebişin sağlıcakla doğsun inşallah Annesini yormadan, üzmeden gelsin.. Allah yardımcın olsun canım

Ozel doktor dedigin alaattin bey mi cnm. Bakalim benden once A Askina eskiya var sonra ben. Daha mi iyi oluo oyle kombine olunca peki.

Hangi doktordaydin tatlim em son. Hayırlısıyla gelsin sipacik.allah yardimcin olsun

Yarın netleşecek inşallah ayak üstü hesabımız 1 Kasım diyeydi ay hafta derken gün hesabı yapıyoruz çok şükür
Bnmki 31 ekim surprz yapıp erken gelmzse ama gelmeye de pek niyeti yok smdilik keyfi yerinde :) bu 10 gün hemen geçecek nasil gecti anlamicaz:)inşallah hemen kavusur evimize gelirz

Hayırlı geceler kızlar benimde sezaryen günü 27 ekim di ama saat oldu şancım var böyle giderse birazdan acil e gideceğiz herhalde bizimki gelmeye karar verdi llütfen bana da dua edin ..
canım allah yardımcınız olsun hayırlısı neyse o olsun inşallah dua ediyoruz sana ve bebişin.. ama korkma bence haftası gayet güzel

İlk ve son ayrılığınız olur inşallah...rabbim ayırmasın sizi..

Kızlar merhaba..
sizlerin kaçıncı haftanıza gün veriliyor. Ben ayın 31'inde gidicem ogün verecek günü..
Şuan 34 +2 deyim şuan

Ozel doktor dedigin alaattin bey mi cnm. Bakalim benden once A Askina eskiya var sonra ben. Daha mi iyi oluo oyle kombine olunca peki.
A Askina eskiya @disiakartal87 Evet Can'ım aladdin bey ..yanı ben spinal olmuştum ilkinde ameliyatta tabiki birşey hissetmedim ama sonrası acılıydı bayağı ilk yürüme ayağa kalkma filan zordu..az önce doktorla konuştum benim içim anestezi şekli farketmiyor anesteziyle görüşürsün dedii..epidural katatreri takarlar ama baş Ağrı'sı fazla oluyor diye sonrasında pek tercih edilmiyor diyede ekledi...ay zaten ben migren sıkıntısı yaşıyordum hamilelikten önce baş Ağrı'sından acillik olmuşluuğum var...yaptıranlara soralım bakalım baş Ağrı'sı yaşamışlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…