- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.181
Bende de oluyor canım.. bugün çok yürüdüm şuan uzanırken bile ağrı oluyor alt tarafımda. Akşamları çok ağırlaşıyorum..Bu anlattıgın bana gun içinde ve ozellikle aksam cok oluyor canım kasıklara bişe vuruyor dun aksam zor yurudum elımle tutuyorum sankı duscek gıbı bebiş
Canım benim yarın sen de doğuruyosun demek.. allahım kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. İlk normal doğum sen olacaksın galiba :))Canlar saat 4 gibi doktor aradı, hem kanım düşük çıkmış hem crp yüksek.. Acil çağırdı.. Tekrar muayene etti, idrar yolu enfeksiyonundan yüksek crp dedi.. Bu enfeksiyon bebeğe geçedebilir geçmeyedebilir dedikan için iğne serum takviye yapıldı.. Tekrar nst ye girdim 50lerde sancım çıktı.. yrn sabah kesin yatış yapılacak.. Beyfendi kendi gelir muhtemelen dedi ama gelmezse de suni sancı ile yarın doğurtmaya kararlı doktor :)) yarın yine yazarım inşallah.. Cevaplar ve iyi dilekleriniz için sağolun canlar
Cnm en hayirlisi neyse oyle olsun ins Allah yardimcin olsunCanlar saat 4 gibi doktor aradı, hem kanım düşük çıkmış hem crp yüksek.. Acil çağırdı.. Tekrar muayene etti, idrar yolu enfeksiyonundan yüksek crp dedi.. Bu enfeksiyon bebeğe geçedebilir geçmeyedebilir dedikan için iğne serum takviye yapıldı.. Tekrar nst ye girdim 50lerde sancım çıktı.. yrn sabah kesin yatış yapılacak.. Beyfendi kendi gelir muhtemelen dedi ama gelmezse de suni sancı ile yarın doğurtmaya kararlı doktor :)) yarın yine yazarım inşallah.. Cevaplar ve iyi dilekleriniz için sağolun canlar
Bebişin sağlıcakla doğsun inşallahCanlar saat 4 gibi doktor aradı, hem kanım düşük çıkmış hem crp yüksek.. Acil çağırdı.. Tekrar muayene etti, idrar yolu enfeksiyonundan yüksek crp dedi.. Bu enfeksiyon bebeğe geçedebilir geçmeyedebilir dedikan için iğne serum takviye yapıldı.. Tekrar nst ye girdim 50lerde sancım çıktı.. yrn sabah kesin yatış yapılacak.. Beyfendi kendi gelir muhtemelen dedi ama gelmezse de suni sancı ile yarın doğurtmaya kararlı doktor :)) yarın yine yazarım inşallah.. Cevaplar ve iyi dilekleriniz için sağolun canlar
Insallah kuzum net bi tarihi bilsem hazirliklarimi filan tamamlasam istiyorum hani insallah gunumuzu verir pazartesibende 35+4 de dogum yapmistim :) hayirlisi olsun bence 8-9-10-11 gunler arasinda dogum gunu verir gibi geliyor cnm ..
Ozel doktor dedigin alaattin bey mi cnm. Bakalim benden once A Askina eskiya var sonra ben. Daha mi iyi oluo oyle kombine olunca peki.Bende dün üniversitedeki doktora gittim önce 11 kasım doğum tarihi verdi .11.11.2016 güzel olur dedi sonra baktı cumaya geliyor pazartesi ameliyat günü oluyormuş sadece 14 kasım olsun dedi(((ne saçma acil durumlarda diğer günler ameliyatlar yapılıyormuş canım sıkıldı... biraZdan da özel muayene yapan doktora gidicem gece yarısını buluyor ona muayene olmak bakalım o tarih Verecekmi ? A Askina eskiya disikartal87 sevgideki anestezi kombine yaparsa doğumunuzu bende sevgi de yapıcam özel doktorla ...tabi doktor fikri önemli değilse
Tekirdagda degilima tekirdagliyim cnm :)) tekirdaglimisin sendeTekirdağ'da olan var mı aranızda kızlar?
Canım sen tdağlı mısın?? Ben antepteyim ama tdağlı sayılırımTekirdağ'da olan var mı aranızda kızlar?
Hangi doktordaydin tatlim em son. Hayırlısıyla gelsin sipacik.allah yardimcin olsunCanlar saat 4 gibi doktor aradı, hem kanım düşük çıkmış hem crp yüksek.. Acil çağırdı.. Tekrar muayene etti, idrar yolu enfeksiyonundan yüksek crp dedi.. Bu enfeksiyon bebeğe geçedebilir geçmeyedebilir dedikan için iğne serum takviye yapıldı.. Tekrar nst ye girdim 50lerde sancım çıktı.. yrn sabah kesin yatış yapılacak.. Beyfendi kendi gelir muhtemelen dedi ama gelmezse de suni sancı ile yarın doğurtmaya kararlı doktor :)) yarın yine yazarım inşallah.. Cevaplar ve iyi dilekleriniz için sağolun canlar
Bnmki 31 ekim surprz yapıp erken gelmzse ama gelmeye de pek niyeti yok smdilik keyfi yerinde :) bu 10 gün hemen geçecek nasil gecti anlamicaz:)inşallah hemen kavusur evimize gelirzYarın netleşecek inşallah ayak üstü hesabımız 1 Kasım diyeydiay hafta derken gün hesabı yapıyoruz çok şükür
canım allah yardımcınız olsun hayırlısı neyse o olsun inşallah dua ediyoruz sana ve bebişin.. ama korkma bence haftası gayet güzelHayırlı geceler kızlar benimde sezaryen günü 27 ekim di ama saat oldu şancım var böyle giderse birazdan acil e gideceğiz herhalde bizimki gelmeye karar verdi llütfen bana da dua edin ..
İlk ve son ayrılığınız olur inşallah...rabbim ayırmasın sizi..Selam kizlar insallah iyisinizdir ben bugun saat 1 de bebegimin gorus saatine gittim..kapida doktorunu gordum bebeginiz cok iyi dedi antibiyotik tedavisini de kestik dedi..yavrumun kolunda ki serumu da sökmüsler sukurler olsun Allahima..ve de iceri gecip emzirebilirsin artik dedi ve dunyalar benim oldu...oglumu 8. Gun ilk defa kucagima alip emzirdim.nasil sevindim nasil mutlu oldum.taburcu etmeyi dusunuyoruz artik dedi...gunu belli degilmis ama..insallah cuma diyorum ben...yavrum minnacik vucuduyla memeyi agzina alip hemen emmeye basladi..15dk emdi sonra mememin ustunde uykuya daldi...o an hic bitmesin istedim..ama bitti eve dondum...cok mutluyum cok...moralim yerine geldi sukurler olsun
Bacım telefonum kayıp düşümce ekranı kırıldı.açılmadı .eski bir telefon vardı evde onu kullanıyorum.senin de özgenin de numaralar gitti.yoksa yazardım kesinlikle sizepdr55 hic haberde vermiyorsun kuzu. Somdi nasilsin dogum yaklasti he.
A Askina eskiya @disiakartal87 Evet Can'ım aladdin bey ..yanı ben spinal olmuştum ilkinde ameliyatta tabiki birşey hissetmedim ama sonrası acılıydı bayağı ilk yürüme ayağa kalkma filan zordu..az önce doktorla konuştum benim içim anestezi şekli farketmiyor anesteziyle görüşürsün dedii..epidural katatreri takarlar ama baş Ağrı'sı fazla oluyor diye sonrasında pek tercih edilmiyor diyede ekledi...ay zaten ben migren sıkıntısı yaşıyordum hamilelikten önce baş Ağrı'sından acillik olmuşluuğum var...yaptıranlara soralım bakalım baş Ağrı'sı yaşamışlarmıOzel doktor dedigin alaattin bey mi cnm. Bakalim benden once A Askina eskiya var sonra ben. Daha mi iyi oluo oyle kombine olunca peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?