- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.421
Sorma canım özenip yapıyorum ama sonrasında çok yoruluyorum dün bunları hazırladım keçeden kaç saat yerde silikonla uğraştım ama değdi.birşey yapmayınca Can'ım sıkılıyor yapınca belim ağrıyorTabi canm özenip yapms sn ne güzel bn ugrasamiyorum esim de hemen ne gerek var demeye basliyor ondan hrhlde ugrasasm gelmiyor.hastanede lohusa şerbeti veriyormus sadece gidince de gördüm minik bardak lara hazrliklamslar guzeldi
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar oğluşumu aldım hayırlısıyla kucağıma
ncr de yapıcam son dk bişey çıkmazsa
Maşallah gözün aydın canım hayırlı evlat olur İnşallahKızlar oğluşumu aldım hayırlısıyla kucağıma
Valla içimi görmek isterdim nasıl bi genişlikki bu :)Bnm de 6.aydan beri kocaman 9 aylık gibisin diyolar di. Ondan beri de azar azar büyüdü smdi normal boyutlarda sanki.ne güzel iç karnin geniş demek ki:)
yeter kız şu hamaratlığını gözüme sokup sokup durma iki güne bir aaaaaaaaaaaaSorma canım özenip yapıyorum ama sonrasında çok yoruluyorum dün bunları hazırladım keçeden kaç saat yerde silikonla uğraştım ama değdi.birşey yapmayınca Can'ım sıkılıyor yapınca belim ağrıyor
Ben molfix Yenidoğan aldım canım onu çok ovuyorlar 70 li paket aldım inşallah kuzumun totosu uyum sağlarKizlar bebek bezi olarak hangi markayi aldiniz? Bana da öneride bulunur musunuz?
Hayırlısı olsun ne güzel işte canım belki normal doğar yavrun bence sevinmelisin hem geleceği Zamanı bırak oğlun seçsin@mrym99 -10 gün düşücim diye naptın dua mı ettin de hele bana @because of you kuzum unutmadım bak
Evet gelelim konumuza nst de bizim oğlan uyuyunca tabi randevudan geç çıktıksancımız yok 2800 gram (sezeryan olursam diye muz kaşar yedim yavrum kilo alsın ele avuca gelsin çıkış derdi yok diye )
Ama tabi doktorumuz didi ki haftaya karar verelim. Kilosuna bakalım çatı muayenesi yapalım. Geçen hafta ki gibiyse başı yukarıdaysa sezeryan günü veririz normale uygunsa gelmesini bekleriz didi
Ben şok, ben manşet, ben iptal tabi o kadar hazırdım ki günümü almayaama tabi yine de sordum anestezi türünü epidural+spinal kombo varmış
benimki de öyle canım 4+1Valla içimi görmek isterdim nasıl bi genişlikki bu :)
canım nasıl oldunuz oldu mu doğum??Yarim saate bende yatisimi yaptircam hastaneye, 4 cm acilmam varmis sali gunu cati muayenesinde soyledi doktor, bugun 38+4 olduk. Normal dogum olcak. Suyum gelmedi nisanimda gelmedi ama acikligim var sanirim doktor dogum aninda suyumu patlaticak. Doguma gelince suni sancimi verceksiniz dedim hayir dedi. Farkli dusuk dozda bir ilac verecegini soyledi. Suni sancisiz da demekki dogumu tetikleyici yontemler varmis. Yada doktor beni keklememistir umarim :)))
Prima sıfır numara aldım,arkadaşlarım 1 numarası yenidoğana büyük geliyor dediler(2500gr üstü olsa bile),sıfır numara tam sarıyormuş ortalama 3000-3400gr doğan bebişleri.huggiies yenidoğanıda önerdiler çok ama ben prima aldım niyeyseKizlar bebek bezi olarak hangi markayi aldiniz? Bana da öneride bulunur musunuz?
Haha deliii güldüm ,bendende 5 oda bir salon çıkar kesinbenimki de öyle canım 4+1
benim çok yakın bi arkadaşım da şarköylüydü ve dr unu aşırı övmüştü banaCnm ben sarkoyluyum aslen. Ama evlenince es durumundan balikesire geldim. 2013 araliktan beri balikesirdeyim
Canım ben molfixin Yenidoğanın güzel olduğunu duymamıştım iyi oldu bahsettiğin.Ben molfix Yenidoğan aldım canım onu çok ovuyorlar 70 li paket aldım inşallah kuzumun totosu uyum sağlar
hayırlısı olsun bitanem sağlıklı olsun kilo alınır.. sen normal doğurucan bu gidişle :))
Atmadığım bir kapı süsümüz var birde yaptığım keseler bakalım başka ne yapıcam..sıkıntıdan inanki ama yorgunluk fena oluyoryeter kız şu hamaratlığını gözüme sokup sokup durma iki güne bir aaaaaaaaaaaayine çok güzel olmuş
yavrucum bence sen diil de senin oğlanla dr karışık psikoloji içindeolay da orada bana doktor iri demişti 33. Hafta da bende ne zararı var ki demiştim o da normal doğuramazsın protein sebze ye demişti. Tabi ben söz dinledim o sıra oğlan az kilo aldı.
36. Hafta da çatı dar ve kafa yapısı ileri diye sezeryan olabilir dedi.
Bende ne olsa sezeryan olacak diye saldım 1 haftadırgeçen 3 hafta da 400 gram alırken şimdi hafta da 200 gram almışız ama şimdi de normale yeşil ışık yaktı karışık psikoloji içindeyim
Maşallah kuzucuga alır o daha kilo merak etme baksana daha gün vermemiş sana herhalde normal doğuma doğru gidiyon canım sen
valla çok güzel yapıyosun canım hepsini imreniyorum şanslı senin bebiş benimki kazulet gibi bi anaya düştüAtmadığım bir kapı süsümüz var birde yaptığım keseler bakalım başka ne yapıcam..sıkıntıdan inanki ama yorgunluk fena oluyor
Bana da kullanan tanıdıklarım dedi canım tabi bebekten bebeğe değişir inşallah memnun kalırızCanım ben molfixin Yenidoğanın güzel olduğunu duymamıştım iyi oldu bahsettiğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?