bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tabi canm özenip yapms sn ne güzel bn ugrasamiyorum esim de hemen ne gerek var demeye basliyor ondan hrhlde ugrasasm gelmiyor.hastanede lohusa şerbeti veriyormus sadece gidince de gördüm minik bardak lara hazrliklamslar guzeldi
Sorma canım özenip yapıyorum ama sonrasında çok yoruluyorum dün bunları hazırladım keçeden kaç saat yerde silikonla uğraştım ama değdi.birşey yapmayınca Can'ım sıkılıyor yapınca belim ağrıyor

Eklentiler

• image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 58
yeter kız şu hamaratlığını gözüme sokup sokup durma iki güne bir aaaaaaaaaaaa yine çok güzel olmuş

Hayırlısı olsun ne güzel işte canım belki normal doğar yavrun bence sevinmelisin hem geleceği Zamanı bırak oğlun seçsin

canım nasıl oldunuz oldu mu doğum??

Kizlar bebek bezi olarak hangi markayi aldiniz? Bana da öneride bulunur musunuz?
Prima sıfır numara aldım,arkadaşlarım 1 numarası yenidoğana büyük geliyor dediler(2500gr üstü olsa bile),sıfır numara tam sarıyormuş ortalama 3000-3400gr doğan bebişleri.huggiies yenidoğanıda önerdiler çok ama ben prima aldım niyeyse

hayırlısı olsun bitanem sağlıklı olsun kilo alınır.. sen normal doğurucan bu gidişle :))

olay da orada bana doktor iri demişti 33. Hafta da bende ne zararı var ki demiştim o da normal doğuramazsın protein sebze ye demişti. Tabi ben söz dinledim o sıra oğlan az kilo aldı.
36. Hafta da çatı dar ve kafa yapısı ileri diye sezeryan olabilir dedi.
Bende ne olsa sezeryan olacak diye saldım 1 haftadır geçen 3 hafta da 400 gram alırken şimdi hafta da 200 gram almışız ama şimdi de normale yeşil ışık yaktı karışık psikoloji içindeyim

yavrucum bence sen diil de senin oğlanla dr karışık psikoloji içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…