bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
My moonlight canim allahim kolaylıklar versin gözün aydin.darisi hayirlisiyla bizim basimiza insallah. Kombin sezeryana anestezi doktoru mu onerdi kendi doktorun mu.bir de 2 refakatciya izin veriyorlar mi ona gore hazirlayacam kendimi de.cift kisilik oda miydi tek ksilik miydi odan.cok tesekkurler simdiden...

Bizdede kimse gelmiyor Annemler birde kaynanamlar gelirler bizbize de kalabalığız olsun istedim yine de..
Tabi canm özenip yapms sn ne güzel bn ugrasamiyorum esim de hemen ne gerek var demeye basliyor ondan hrhlde ugrasasm gelmiyor.hastanede lohusa şerbeti veriyormus sadece gidince de gördüm minik bardak lara hazrliklamslar guzeldi

Canım aynı psikolojideyim yaaa.tedavi görenler böyle oluyor sanırım.bu kadar peşinden koştum olmadı aradım olmadı.bıraltım allah verdi.demek ki herşey olacağına varıyor.bizler kontrol edemiyoruz herşeyi.bu psikolojiyle de insan rahatlıyor artık.

hadi bakim hayırlısı haberdar et beni de merak ederim şimdi ne yaptı bu kızz die

yaren92 naptin canım doktor dan cikmadinmi merak ettim doğum tarihin bellimi acep valla ben senden daha çok heyecan yaptim

M mrym99 -10 gün düşücim diye naptın dua mı ettin de hele bana @because of you kuzum unutmadım bak
Evet gelelim konumuza nst de bizim oğlan uyuyunca tabi randevudan geç çıktık sancımız yok 2800 gram (sezeryan olursam diye muz kaşar yedim yavrum kilo alsın ele avuca gelsin çıkış derdi yok diye )
Ama tabi doktorumuz didi ki haftaya karar verelim. Kilosuna bakalım çatı muayenesi yapalım. Geçen hafta ki gibiyse başı yukarıdaysa sezeryan günü veririz normale uygunsa gelmesini bekleriz didi
Ben şok, ben manşet, ben iptal tabi o kadar hazırdım ki günümü almaya ama tabi yine de sordum anestezi türünü epidural+spinal kombo varmış

ya canım benimki de taş gibi çoğunlukla bebek de bi tarafa toplanıp kasılıp duruyo.. ama ne bileyim çok hareketli olduğundan hiç kötü düşünmedim bunları ben.. acaba rahim mi ki o kasılan bebek mi?? bebek büyüdüğü için gerdiriyo zannediyodum hiç ağrım sancım yok çünkü

hayırlısı olsun bitanem sağlıklı olsun kilo alınır.. sen normal doğurucan bu gidişle :))

QUOTE="yaren92, post: 48526333, member: 627392"]Canım gözün aydın rabbim sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah[/QUOTE]
Sağol canım benim

Maşallah kuzucuga alır o daha kilo merak etme baksana daha gün vermemiş sana herhalde normal doğuma doğru gidiyon canım sen

Kizlar bebek bezi olarak hangi markayi aldiniz? Bana da öneride bulunur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…