bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet cnm çok şükür yaşarken kötüydü belki ama bana çok şey kattı bazen iyi ki denedigim ilk ay hamile kalmadım diyorm yoksa bu kadar şeyin farkına varamayacaktim.her serde bir hayır gerçekten varmış.

Öyle deme canım ya bebişin ne işine yarıyor bu süsler hep bizim için ama kesinlikle bir defter alıp günlük tut Can'ım süslü olmasın hatıra olarak kalıyor yazdıkların
Ayy günlüğe usendim ama bi mektup yazasim var oğluma. Tam yazacaktım ay bana bsy olursa oğlum bunu büyüyünce okursa diye senaryo yazdm aglicak tim öyle kaldı mektup işi ama yazcam dur bi mektup büyüyünce veririm imsallah okusun:)

Ayyy doğumlar başlıyor herkes gün almış bizde aldık 22 kasıma tabi o zamana gelmezse bizim kız doğum yapanlara geçmiş olsun ömürlü olsun bebisleriniz allah acilarini yaşatmasın yavrularımızın

Yaz bence canım..Ben kızım için küçük bir not defterine ilklerini yazdım hep birde arada çok şaşırıp sevindiğimde yazdım duygularımı.. büyüyünce okuyunca çok duygusal olacak..bu hazırladığım günlüğü hastaneye götürüp herkese yazdırmak istiyorum ama ilk 2 sayfayı kendimize ayırıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…