- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #58.481
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin tatlim gozun aydin iyisiniz ins ikinizdeTebrik eden herkesten Allah razı olsun canlarım. Evlat kokusu gerçekten cennet kokusu herşeye değer Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Tebrik eden herkesten Allah razı olsun canlarım. Evlat kokusu gerçekten cennet kokusu herşeye değer Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet cnm çok şükür yaşarken kötüydü belki ama bana çok şey kattı bazen iyi ki denedigim ilk ay hamile kalmadım diyorm yoksa bu kadar şeyin farkına varamayacaktim.her serde bir hayır gerçekten varmış.Canım aynı psikolojideyim yaaa.tedavi görenler böyle oluyor sanırım.bu kadar peşinden koştum olmadı aradım olmadı.bıraltım allah verdi.demek ki herşey olacağına varıyor.bizler kontrol edemiyoruz herşeyi.bu psikolojiyle de insan rahatlıyor artık.
Çok sukur cnm maşallah hayrli evlat olsun insallahKızlar oğluşumu aldım hayırlısıyla kucağıma
Canim Rabbim sizi hiç ayırmasin. Hayırlı olsun evladın.Umarim sen de iyisindir.Sevgiler.Tebrik eden herkesten Allah razı olsun canlarım. Evlat kokusu gerçekten cennet kokusu herşeye değer Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çok güzel olms cnm Güle güle kullansın minik kızların ellerine saglikSorma canım özenip yapıyorum ama sonrasında çok yoruluyorum dün bunları hazırladım keçeden kaç saat yerde silikonla uğraştım ama değdi.birşey yapmayınca Can'ım sıkılıyor yapınca belim ağrıyor
Canım gözün aydın ☺ Allah sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin inşKızlar oğluşumu aldım hayırlısıyla kucağıma
Sağol canım inşallahÇok güzel olms cnm Güle güle kullansın minik kızların ellerine saglik
Ayy günlüğe usendim ama bi mektup yazasim var oğluma. Tam yazacaktım ay bana bsy olursa oğlum bunu büyüyünce okursa diye senaryo yazdm aglicak tim öyle kaldı mektup işi ama yazcam dur bi mektup büyüyünce veririm imsallah okusun:)Öyle deme canım ya bebişin ne işine yarıyor bu süsler hep bizim için ama kesinlikle bir defter alıp günlük tut Can'ım süslü olmasın hatıra olarak kalıyor yazdıkların![]()
Ayy çok güzel bi haber çok sevindimTelefon fotograf makinesi vs verdiginde hemsireler cekim yapiyor hatta video ya da aliyorlar.
Bende yürüyemiyorum ağrıdan ama evde durmuyorum durmadan yer siliyorum hep yerlerdeyim![]()
benim alan dar hareket alanım kısıtlı kaburga aracıklarım bile acıyiYaz bence canım..Ben kızım için küçük bir not defterine ilklerini yazdım hep birde arada çok şaşırıp sevindiğimde yazdım duygularımı.. büyüyünce okuyunca çok duygusal olacak..bu hazırladığım günlüğü hastaneye götürüp herkese yazdırmak istiyorum ama ilk 2 sayfayı kendimize ayırıcam..Ayy günlüğe usendim ama bi mektup yazasim var oğluma. Tam yazacaktım ay bana bsy olursa oğlum bunu büyüyünce okursa diye senaryo yazdm aglicak tim öyle kaldı mektup işi ama yazcam dur bi mektup büyüyünce veririm imsallah okusun:)
Kızlar oğluşumu aldım hayırlısıyla kucağıma