bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Elleeerr havayaaa
aaahhhh ahhh sabah müge anlı öğlen nurselin evi mi mutfağı mı ne zıkkımsa o akşam izdivaçlar araya da anneciğimin planet mutfakta izlediği ilginç yemek tarifleri serpiştiriliyo ondan sonra vayyy efendim toton açık kalmış niye böyle rüyalar görüyosun ne göreydim ya ne göreydim

Aynen bende hicbisey anlamadim gittigim yer 1 bucuk saatlik yoldu ama bugun taburcu olduk biz Allah ima sukurler olsun..ben de kavustum ogluma ama nasil bakacagim bilemiyorum..cok kucuk bir bebek..altini bile degistirirken terlere batiyorum
Aynen canim benim 3.cocugum ama hicbirinde bunu yasamamamistim surekli bi yeri incinicek diye tetikteyim insallah bugunlerimiz cok kisa zamanda geride kalicak

Oyyy minnacıktır o şimdi allah yardımcınız olsun hakkaten canım Allahtan sen önceden de deneyimlisin.. Melan-kolik allah senin de yardımcın olsun canım nasıl oldu bebiş??
Canim benimde 3.bebisim ama otekilerde sorunumuz olmamisti sariligimizi atlattik sanirim dunden beri yavrum kendi kendine uyanip mama meme allah ne verdiyse istiyor o da uyumamanin ona kan alma anne kokusundan ayri kalmaya neden oldugunu anladi sanirim daha da iyi olucaz Allahin izniyle.. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun

belden bacağa doğru vuruyosa evet galiba

Tecrübe konuştu benim perşembe günü kasığıma ani saplandı belime ve bacağıma yayıldı 3-4 dakika sürdü eşimde üstü açık yatmışsın ondandır o dedi ilk sancımdı o ben onu öyle kabullenmiştim sancı dimi o sancı de

Bnde de ruyamda hep nisan geliyor etkileniyoruZ arkdslarin gelince hrhlde.ama bu gece emzirdjm oğluşumu çok güzeldi. Bi de bzm koyde ineklerin lohusayken ilk sütünü yerdik muhallebi gibiydi.bnm ilk sütüm de öyle oldu oğluma yedirdim:):) snra da emzirdim

yapma be kuzum seni bu kadar etkilemesine üzüldüm bak şimdi bebeğe hevesin bile kalmamış benim eşim ailesinin ne olduğunu biliyo allahtan buna rağmen her zaman da söylenmiyo herşey ya da insan kendisi bilse bile aileye toz kondurmuyo bazen.. diğerlerini boşver de inşallah siz çekirdek aile olarak eşin yavrun ve sen çözersiniz sorunları gerisi fasa fiso..

Ayy çok severim ben onu bizde yerdik köyde bende geçen rüyam oğlum doğmuş emziriyordum aynı babasına benziyordu rüyamın devamını anlatmak istemiyorum

tecrübe tabii kızaaaıııımmmmm burda beşşşşşşşşş doğum yapmış ordinaryüs profum anam var benim öyle dediyse öyledir.. ay gerçi bu kadar tecrüvbeli kadın ben azcık karnımı tutsam gözleri büyüyo böyle korkmuş kedi yavruları gibi tıkanıp kalıyo nolduuuu sancı mı geldi yoksa heeee sancı mııııı diye sarsıyo beni anam herkes manyadı bizim evde gerçi ben normal karşılıyorum benim annem beni üni sınavına girerken de ağlayarak sesi titreyerek göndermişti heyecan yapma yavrum dünyanın sonu diil diye

Ayy çok severim ben onu bizde yerdik köyde bende geçen rüyam oğlum doğmuş emziriyordum aynı babasına benziyordu rüyamın devamını anlatmak istemiyorum
anaaaaaa noldu kız mstehcene mi bağlanıyo yoksa sonrası allahııımmm aramızdan biribari normal olsun en azından izdivaç şenolu görmeyen biri

Ayy bende garip garip rüyalar goruodm Hayır olsun diodm hep de dün gece bebisimi gördüm yaa çok güzeldi.doğmuş hastaneden eve geliodk ama baya bir aylık gibi :) gözleri kocaman simsiyah zeytin gibi tam istidgm gibi maşallah benim kızıma yaa diyrm :) çok güzeldi Allah m hepimze gerceklrni yaşamak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…