- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.021
aaahhhh ahhh sabah müge anlı öğlen nurselin evi mi mutfağı mı ne zıkkımsa o akşam izdivaçlar araya da anneciğimin planet mutfakta izlediği ilginç yemek tarifleri serpiştiriliyo ondan sonra vayyy efendim toton açık kalmış niye böyle rüyalar görüyosunElleeerr havayaaa
bak söyledin söyledin yavrum ciddiye aldı geliyodu az kalsın annesi.. bi yandan güzel senin oğlan senin sözünü dinliycek demektir buIyiyim kuzum duzenli ilaclarimi aliyorum dinleniyorum insallah 14 kasima kadar dayanicaz
Aynen canim benim 3.cocugum ama hicbirinde bunu yasamamamistim surekli bi yeri incinicek diye tetikteyim insallah bugunlerimiz cok kisa zamanda geride kalicakAynen bende hicbisey anlamadim gittigim yer 1 bucuk saatlik yoldu ama bugun taburcu olduk biz Allah ima sukurler olsun..ben de kavustum ogluma ama nasil bakacagim bilemiyorum..cok kucuk bir bebek..altini bile degistirirken terlere batiyorum
o ne ki tatlım ilk kez duydum allerji falan mı??Çok fenayım çoooookkk. Sanırım şu PUPP denen illete yakalandım. Karnımda on yüz bin milyon kırmızı kabarcık, kaşıntıdan duramıyorum. Aglamak istiyorum.
heee var olmaz mı kibence dr a söylersek bize bi düğme ekler bastın mı fabrika ayarlarındasın
belden bacağa doğru vuruyosa evet galibaKızlar üst bacak ağrısı doğum belırtısı mi ?
Insallah tatlim insallahTeşekkür ederim canım sağolasın. Senin bebişde iyidir inşallah hepimizinki sağlıklı mutlu yaşasın inşallah
Saol canım evet yaptımCanım hayırlı olsun doğum yaptığını bilmiyordum.
tabiiisi olur bebişim hatta sonda bile olurDüğme eklemicikler epidural için katater eklicekler işini görür mü
Canim benimde 3.bebisim ama otekilerde sorunumuz olmamisti sariligimizi atlattik sanirim dunden beri yavrum kendi kendine uyanip mama meme allah ne verdiyse istiyor o da uyumamanin ona kan alma anne kokusundan ayri kalmaya neden oldugunu anladi sanirim daha da iyi olucaz Allahin izniyle.. Rabbim hepimizin evlatlarini korusunOyyy minnacıktır o şimdi allah yardımcınız olsun hakkaten canım Allahtan sen önceden de deneyimlisin..Melan-kolik allah senin de yardımcın olsun canım nasıl oldu bebiş??
20.10.2016 saat 14.50massalah size cnm
ekimin kaci cnm
belden bacağa doğru vuruyosa evet galiba
Bnde de ruyamda hep nisan geliyor etkileniyoruZ arkdslarin gelince hrhlde.ama bu gece emzirdjm oğluşumu çok güzeldi. Bi de bzm koyde ineklerin lohusayken ilk sütünü yerdik muhallebi gibiydi.bnm ilk sütüm de öyle oldu oğluma yedirdim:):) snra da emzirdimHep bu bilinç altı denilen illetten bunlarkızlar değişik rüyalar görüyoz derken ben görsem de hatırlamıyorum diyordum anam zaten ne desem karşıma çıkıyor 2 gecedir rüyamda nişan geliyor
Yalnız kabusta kabus hasenin ayarlarını bozmuşlar
yapma be kuzum seni bu kadar etkilemesine üzüldüm bak şimdi bebeğe hevesin bile kalmamışKızlar niye hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz benım doğumum 7 kasım haftaya gelcem deyip duruyor ben evimi temizletip sakin bir şekilde evden çıkarak doğuma gitmek istiyorum ve eşimden nefret ediyorum sürekli kavga halindeyiz bu konu yüzünden hakkımıda asla ona helal etmiyorum ve ne kötüdürki bu çocuğuda sevip sahiplenemedim onlar yüzünden..
Bnde de ruyamda hep nisan geliyor etkileniyoruZ arkdslarin gelince hrhlde.ama bu gece emzirdjm oğluşumu çok güzeldi. Bi de bzm koyde ineklerin lohusayken ilk sütünü yerdik muhallebi gibiydi.bnm ilk sütüm de öyle oldu oğluma yedirdim:):) snra da emzirdim
tecrübe tabii kızaaaıııımmmmm burda beşşşşşşşşş doğum yapmış ordinaryüs profum anam var benimTecrübe konuştubenim perşembe günü kasığıma ani saplandı belime ve bacağıma yayıldı 3-4 dakika sürdü eşimde üstü açık yatmışsın ondandır o dedi ilk sancımdı o ben onu öyle kabullenmiştim sancı dimi o sancı de
anaaaaaa noldu kız mstehcene mi bağlanıyo yoksa sonrasıAyy çok severim ben onu bizde yerdik köydebende geçen rüyam oğlum doğmuş emziriyordum aynı babasına benziyordu rüyamın devamını anlatmak istemiyorum
Hep bu bilinç altı denilen illetten bunlarkızlar değişik rüyalar görüyoz derken ben görsem de hatırlamıyorum diyordum anam zaten ne desem karşıma çıkıyor 2 gecedir rüyamda nişan geliyor
Yalnız kabusta kabus hasenin ayarlarını bozmuşlar
Yok cnm iyiyms haftaya birlikte doguracaz insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?