bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
aynı profil fotondakii bebiş gibi desene :)

Ayy çok severim ben onu bizde yerdik köyde bende geçen rüyam oğlum doğmuş emziriyordum aynı babasına benziyordu rüyamın devamını anlatmak istemiyorum
Evet cnm çok guzel tadı çocukken yedim en son ama çok severdim :) bnmki de hep babasına bnziyor.ay noldu kız merak ettirdin tabi sakincaliysa almayalim:)

Bu iş tecrübeye bakmıyi yavrususun sen onun nst de çıkmayan sancı ananın yüreğinde 100lere vurur fon müzik istiyorum

Amin canım amin. Ben genel hep emzirirken görüyorum Allahım nasıl bi huzurla uyanıyorum şimdiden maşallah yavruna

amaaannn aile faciasına ramak kalmış bebişimm adamlar iyice delirdi bunlar diyodur bize

Ben 10lu zıbın bide 5li zıbın artı kalın battaniye koydum canım. .fazla olsunda eksık olmasın dımı birde orda pişman olmayalım
Ben onlu zıbın da koydum ama diğerini kendim ayrı ayrı parçalarını aldım iç zıbın dış zıbın tulum eldiven şapka battaniyeden bir set yaptım hem benim pijama takımımla aynı renk oldu ilk onu giysin istiyorum

Ya çok şükür gitti İnan üstümden bir yük kalktı gibi o kadar rahatlıyor ki insan darısı başına ya ne gerek var sanki Doğumda annem bar birde bizimle yaşayan eşimin yeğeni var biz hallederiz herşeyi düşün Doğumda yatacağım yatağı bile belirledi giderken şurda yatarsın falan diyor allahım yarebbim

işte bunlar hep bizim fesatlığımız yoksa onlar hep düşünceli kayınvalideler tütütütütü maşşşallah benimki doğuma gelse ahdım vardı bi kere diycektim gel anne oğlun sen ben yatalım diye

Evet oğlumda bende çok kullanmıştım o iç zıbınlardan zaten yepyeni duruyor diye yenisini almak istemedim o yüzden ayrı ayrı alayım dedim ama bir tane de 10 lu set aldım hemşireye onu vermeyeyim diyorum ayrı parça parça olan varya onu vereyim diyorum tam takım yaparım ama tulum konulmaz mı acaba diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…