bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Benim ki doğum anında orada olmak istiyorum didi ameliyat ekibine de alalım mı seni dedim hayır demem dedi

valla kuzum bilmem ki sen tecrübelisin.. ben o doğumhane çantasını hemşirenin kucağına bırakıp kaçmayı düşünüyorum artık içinden ne gelirse

Bu kaynanaları ne yapmalı yahu Ben aradım siz doğumdan sonra gelin dedim tamam he hi dedi şimdi eşime biz illaki doğuma geleceğiz demiş. Eşimde biz doğumdan sonra ebyarin annesi nde kalacağız demiş tamam hep beraber gider kalırız demiş annemi de aramış biz de gelip sizde kalacağız diye. Kv ve kayinpeder hep beraber doğumdan sonra annemlerde kalacağız başımı böyle duvarlara vurasim var. Off off

Anam o kafayı vururken yıldırım çıksa şimşekler çaksa yeridir he hani tamam torundur görmek isterler ayrı mevzu hani ona bi nebze amenna dünür de kalmakta nedir

ayşeeeemmmm ben bi kaç gün önce ne öğrendim bu ineklerin 4 memesi varmış ya yani neden bana bunu kimse söylemedi ki daha önce sütüm gelir mi gelmez mi göğüs ucu var mı yok mu yok efendim göğsün birinden süt gelip birinden gelmemesi gibi falan son derece memeli bi muhabbetin içindeydik annem kayınvalideciğim ve ben.. sonra annem dedi ki bazı ineklerin de iki göğsünden gelir iki göğsünden gelmez ayyy şok oldum resmen iki iki derken anne dedim matematiğimi sorguladım işte öğrenme hiç bitmiyo gördüğünüz gibi

ay sorma canım tövbeestağfurullah ceset torbası kadar yapmışlar neyse ki eşimin boy kısa ama halterci gibi cep herkülü
Hiç sorma canım ya o çok hoşuma gidiyordu kaliteli baya, ama büyüklüğü caydirdi beni henüz almadim bende dışardan küçük birşey bulmak peşindeyim bakalım, o portbebe nin bebek bakım çantasını da aldinmi yoksa nasıl birşey aldın

inşallah daha da iyiye gidiceksiniz canım.. allah yardımcınız olsun..

yok sadece portbebe pierre cardinin.. ben bakım çantası hiç almadım henüz ya.. niveanın ürünlerini çantasıyla almıştım bi süre o idare eder sanırım eğer böyle termoslu soğutuculu falan bişeye ihtiyaç duyarsam da sonra alengirli bişey alırım artık

Anam o kafayı vururken yıldırım çıksa şimşekler çaksa yeridir he hani tamam torundur görmek isterler ayrı mevzu hani ona bi nebze amenna dünür de kalmakta nedir
Vallahi bende bilmiyorum nedir canım. Yani sen ne yaparsan yap ben kafama koydugumu yaparım diyor.

ciddi misin kız genelde 4 olur bazı ineklerde küçük minnak fazladan da oluyor belgesel izle kuzum sen

Hmm anladım tatlım niveanin kide büyük baya idare eder seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…