- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.061
yürek kebap gönderem mi bacııı kavurma diildir haaa mangaldırNemrudun kızı yandırdı bizisıla gecesine bağladık olayı ne kadar normaliz
işte bunlar hep bizim fesatlığımız yoksa onlar hep düşünceli kayınvalideler tütütütütü maşşşallahbenimki doğuma gelse ahdım vardı bi kere diycektim gel anne oğlun sen ben yatalım diye
valla kuzum bilmem ki sen tecrübelisin.. ben o doğumhane çantasını hemşirenin kucağına bırakıp kaçmayı düşünüyorum artık içinden ne gelirseEvet oğlumda bende çok kullanmıştım o iç zıbınlardan zaten yepyeni duruyor diye yenisini almak istemedim o yüzden ayrı ayrı alayım dedim ama bir tane de 10 lu set aldım hemşireye onu vermeyeyim diyorum ayrı parça parça olan varya onu vereyim diyorum tam takım yaparım ama tulum konulmaz mı acaba diye düşündüm
evet var böyle çıkış anını illa görmek isteyen manyaklarBenim ki doğum anında orada olmak istiyorum didi ameliyat ekibine de alalım mı seni dedim hayır demem dedi
yürek kebap gönderem mi bacııı kavurma diildir haaa mangaldır
Bu kaynanaları ne yapmalı yahuBen aradım siz doğumdan sonra gelin dedim tamam he hi dedi şimdi eşime biz illaki doğuma geleceğiz demiş. Eşimde biz doğumdan sonra ebyarin annesi nde kalacağız demiş tamam hep beraber gider kalırız demiş annemi de aramış biz de gelip sizde kalacağız diye. Kv ve kayinpeder hep beraber doğumdan sonra annemlerde kalacağız başımı böyle duvarlara vurasim var. Off off
ayşeeeemmmm ben bi kaç gün önce ne öğrendim bu ineklerin 4 memesi varmış yaBnde de ruyamda hep nisan geliyor etkileniyoruZ arkdslarin gelince hrhlde.ama bu gece emzirdjm oğluşumu çok güzeldi. Bi de bzm koyde ineklerin lohusayken ilk sütünü yerdik muhallebi gibiydi.bnm ilk sütüm de öyle oldu oğluma yedirdim:):) snra da emzirdim
ay sorma canım tövbeestağfurullah ceset torbası kadar yapmışlarneyse ki eşimin boy kısa ama halterci gibi cep herkülü
inşallah daha da iyiye gidiceksiniz canım.. allah yardımcınız olsun..Canim benimde 3.bebisim ama otekilerde sorunumuz olmamisti sariligimizi atlattik sanirim dunden beri yavrum kendi kendine uyanip mama meme allah ne verdiyse istiyor o da uyumamanin ona kan alma anne kokusundan ayri kalmaya neden oldugunu anladi sanirim daha da iyi olucaz Allahin izniyle.. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun
yok sadece portbebe pierre cardinin.. ben bakım çantası hiç almadım henüz ya.. niveanın ürünlerini çantasıyla almıştım bi süre o idare eder sanırım eğer böyle termoslu soğutuculu falan bişeye ihtiyaç duyarsam da sonra alengirli bişey alırım artıkHiç sorma canım ya o çok hoşuma gidiyordu kaliteli baya, ama büyüklüğü caydirdi beni henüz almadim bende dışardan küçük birşey bulmak peşindeyim bakalım, o portbebe nin bebek bakım çantasını da aldinmi yoksa nasıl birşey aldın
inşallah canım.. sen hangi hastanede olucaksın dr un kimdi bu aradaOğluşumla son haftasonumuz,ptesi biz de
kavuşacağız inşallah, umarım sorunsuz bir doğum geçiririm ve benim de güzel bir doğum hikayem olur,
Vallahi bende bilmiyorum nedir canım. Yani sen ne yaparsan yap ben kafama koydugumu yaparım diyor.Anam o kafayı vururken yıldırım çıksa şimşekler çaksa yeridir hehani tamam torundur görmek isterler ayrı mevzu hani ona bi nebze amenna dünür de kalmakta nedir
ayşeeeemmmm ben bi kaç gün önce ne öğrendim bu ineklerin 4 memesi varmış yayani neden bana bunu kimse söylemedi ki daha önce sütüm gelir mi gelmez mi göğüs ucu var mı yok mu yok efendim göğsün birinden süt gelip birinden gelmemesi gibi falan son derece memeli bi muhabbetin içindeydik annem kayınvalideciğim ve ben.. sonra annem dedi ki bazı ineklerin de iki göğsünden gelir iki göğsünden gelmez ayyy şok oldum resmen iki iki derken anne dedim matematiğimi sorguladım işte öğrenme hiç bitmiyo gördüğünüz gibi
ne yani 4 ün üstü de mi varciddi misin kız genelde 4 olur bazı ineklerde küçük minnak fazladan da oluyor belgesel izle kuzum sen
Vallahi bende bilmiyorum nedir canım. Yani sen ne yaparsan yap ben kafama koydugumu yaparım diyor.
Hmm anladım tatlım niveanin kide büyük baya idare eder seniyok sadece portbebe pierre cardinin.. ben bakım çantası hiç almadım henüz ya.. niveanın ürünlerini çantasıyla almıştım bi süre o idare eder sanırım eğer böyle termoslu soğutuculu falan bişeye ihtiyaç duyarsam da sonra alengirli bişey alırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?