bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A Askina eskiya bi de yaniniza fazladan bebek bezi alin dedi. Hasta bezi fln istemiomus hemsireler. Bebek bezi istiolarmis bizim altimiza koymak icin. Onunla kanamayi olcuolarmis. O 10 tane almis toplam. Yettide artti die. Onun icin 2 tanesini kullanmislar. Sen 13-14 tane al nolur nolmaz dedi. Bi su rahim kucultulmesi icin takilan serum can acitiomus bi de hemsire karnina bastiriomus o zaman aciomus. O da kisa sureli dio. Cok rahat paniklemeyin dedi :)

Ayyy ne güzel haberler gayet rahat gecms yanj o da spinal mi oldu acaba:) bn de salı günü ayirtayim odayı bakalım ne dicekler

Tamam cnm bn çok koydum bez zaten.ay insallah içim ferahladı valla.inşallah bnm miyomlarımi da çabuk alır doktor da bn de çabuk çıkarım ameliythaneden:)

Zeynep te bana da canta gelmisti.simdi gelmedi.belediye gonderiyordu o donem butun il genelindeydi simdi yok galiba.ekip muhtesem gercekten.manisada oyle bi ekip yoktu beni rahatlatcak.

Supersin tek kelimeyleeeeeeee

Zeynep te bana da canta gelmisti.simdi gelmedi.belediye gonderiyordu o donem butun il genelindeydi simdi yok galiba.ekip muhtesem gercekten.manisada oyle bi ekip yoktu beni rahatlatcak.
Gecen gun nst ye gittigimde bende gordum cnm hastanede boyle kutu kutu. Meger belediyenin hediyesiymis. Devam ediomus balikesirde

Oh iyiymiş İnan benim ki iş de yapmaz yapacağından değilherşeye karışır yorum yapar bir hal aldı kadını daha önce böyle değildi sürekli yorum yapıyor sanırım artık iyice ysşlandı... eşim dedi sen demi geleceksin ama yok anlamıyor illa direk söyleyeceksin gelme diye Of ya çok mu takıyorum ama son günler ya artık çok sıkılıyorum bide diyor ki Doğunca karnımda dursaydı diyeceksin diyor benim ikinci çocuğum hiç öyle bişey demedim dememde birde onu hamileliği zor geçenler söylemez dedim.. sustu kaldı

Hiç teşebbüs etme öyle bir lafa çünkü ben bizzat ağzımın payını aldım ilk Doğumda ben tabi ki annemi istiyorum yatak odasında yatmak istemedim annem başım da Dursun çocuğu kaldırır verir diye ilgilenir diye anne sen nerde yatacaksın dedi oğlu sen bana bakma ben oğlumla bile yatarım demez mi ben annem şoktayız tabi.. nolcak oğlum değil mi yatarız diyor ya bide benim yatağımda

valla kuzum bilmem ki sen tecrübelisin.. ben o doğumhane çantasını hemşirenin kucağına bırakıp kaçmayı düşünüyorum artık içinden ne gelirse
Ya İnan çok net hatırlamıyorum fotoğraflardan anlamaya çalışıyorum ama çocuğu sarıp sarmalamışız battaniyeyle bilemedim işte ama senin fikirde iyiymiş çantayı koy hadi ben kaçtıııım derim artık

Canım benim ilk çocuğum da dediğin gibi bir göğsümden çok süt gelirdi diğerinden az gelirdi gerçekten çok ilginç... bu arada bişey daha ben emzirmeye çalışırken eşime görev verdik git göğüs kalkanı al dedik adam gitmiş iki göğsüm var diye iki tane almış dedim benim iki göğsüm bvar tamam da oğlunun bir ağzı var

Amin kuzum. Rabbim dermansız dert vermesin biz ne kadar anlamaya çalışsak da senin için zordur. 3 çocuğa annelik hepsi sana muhtaç biri tamamen minnak hepten muhtaç.. Gelicek gelicek inşallah daha güzel günler gelicek o incecik eller el ele tutuşup okula gidicek

Bi yanım düzelse bi yanım ayar tutmuyor.dişim ağrıyor şimdimde .hayret bişey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…