- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.121
CanımAha yeni okudum yuh yani bu topik neler gördü ama buliste başı gelir yani. Allah sabır versin canım. kvnede akıl fikir versin.
Canimsin kuzum benim 14 une kadar siksin da disinibak söyledin söyledin yavrum ciddiye aldı geliyodu az kalsın annesi.. bi yandan güzel senin oğlan senin sözünü dinliycek demektir bu
Son 1 saatte 4 kere bicak saplanir gibi oldu belimede agri giriyo bakalim takip ediyorum suan karnim tas gibi oluyo sonra bicak saplanmasi oluyo bunlar belirti mi acaba yaaAnammmm ciddenbenim perşembe bi kere oldu başka da olmadı
Canımebyar cımın kaynanasıyla pek yarışamaz ama bugün annem ev silip babam - evet babam- ev süpürürken ben de karnım burnumda eğilip kalkıp toz alırken sevgili Kv önce kahkahalarla telde konuştu sonra benden torununun gönderdiği videoyu izletmemi istedi!! Sonra da açtı tv izledi şaka gibi!! Düşün babam adamcağız kıyamadı annemin dizi hareket edemiyo diye kalktı ev süpürdü!! Ve ben aptal ben bunu eşime söyleyemedim bile neden mi eşimin düşeceği durumu düşününce gözlerim doldu hadi bana koro halinde mal deyin.. deyin deyin hazırlıklıyım
Son 1 saatte 4 kere bicak saplanir gibi oldu belimede agri giriyo bakalim takip ediyorum suan karnim tas gibi oluyo sonra bicak saplanmasi oluyo bunlar belirti mi acaba yaa
Sana neden mal diyelim malın alasi şuan sizin evde oturuyor cnm kızı var mı bu kadınin bu Tarz insanlar gelinde hanım kızda hizmetçi olurlar genelde size inat mi yapıyor yoksa dusuncesiz mi kv anlamadım tek anladığım o ladin evde olduğu sürece senin rahatın olmucak doğumdan sonra da o zaman sikintı stres yaptığında da sütun etkilenecek hamilenin duası kabul olurmuş hep birlikte dua edelim gitsin seninki doğumdan hemen sonraCanımebyar cımın kaynanasıyla pek yarışamaz ama bugün annem ev silip babam - evet babam- ev süpürürken ben de karnım burnumda eğilip kalkıp toz alırken sevgili Kv önce kahkahalarla telde konuştu sonra benden torununun gönderdiği videoyu izletmemi istedi!! Sonra da açtı tv izledi şaka gibi!! Düşün babam adamcağız kıyamadı annemin dizi hareket edemiyo diye kalktı ev süpürdü!! Ve ben aptal ben bunu eşime söyleyemedim bile neden mi eşimin düşeceği durumu düşününce gözlerim doldu hadi bana koro halinde mal deyin.. deyin deyin hazırlıklıyım
Bnm 31ine cnm 9 günüm kaldi:)İyi
İyiyiz şükür canım herşey yolunda. Senin doğum ne zaman belli mi?
Tamam canım sorayım bn de merak ettm.A Askina eskiya kiz sali gunu kontrole gittiginde nst den sonra veya once.o kattaki hemsirelere sorsana o buyuk odayla kucuk odalar arasinda fark varmiymis fark varsa ne kadarmis kucuk odada tek koltuk var cunku buyuk odalarda 2-3 koltuk var merak ettim @vildan_drsgonulll kizlar siz bilio musunuz peki odalari
Ahahah hakkaten tam yeri geldi zaten sevmiştim bu lafini:)Ama sana da yakışmış Ayşemfettan Ayşeeemmm yeminlen çok iyi koydun bana lafı
Sanci devam ediyormu.ben de 3 numarada oyle sanciyla doguma gittimKızlar nasılsınızinternetim yoktu uzun süre yazamadım, Doğum yapıp bebişini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorumm
2 gündür benim aşağıdaki hanım kızaa1-2 saniyelik acı, ağrı giriyo fena acıyo yanıyo ve bugün daha bi fazla oluyo sankii. Bu sancı mı oluyoki acep? Doktorumuz salı günü 10 gün içerisinde gelebilir oğlun demişti iyice korkmaya başladım
Canımebyar cımın kaynanasıyla pek yarışamaz ama bugün annem ev silip babam - evet babam- ev süpürürken ben de karnım burnumda eğilip kalkıp toz alırken sevgili Kv önce kahkahalarla telde konuştu sonra benden torununun gönderdiği videoyu izletmemi istedi!! Sonra da açtı tv izledi şaka gibi!! Düşün babam adamcağız kıyamadı annemin dizi hareket edemiyo diye kalktı ev süpürdü!! Ve ben aptal ben bunu eşime söyleyemedim bile neden mi eşimin düşeceği durumu düşününce gözlerim doldu hadi bana koro halinde mal deyin.. deyin deyin hazırlıklıyım
Canım hepsi çok güzel benimde tek eksigim bunlar kaldı hala nerden yaptıracak bilemiyorumda ank ulus tarafında varmış eşime elli kere diyorum gidekim bakalım diye gideriz deyip duruyor hala tık yokgitmemiş ilk msjda
Insallah canim.zeynep bana bebek gibi geliyordu ama suprizim dogduktan sonra anladimki cocukluga gecis yapmis o artik zeynep in eli yuzu herseyi minik gelirdi suprizimi suan gordukten sonra zeynep benim koca danam olmus meger.tabi zeynep de bi zamanlar kardesi gibiydi parmaklari kibrit copu gibi incecik her yeri narin ince zayifti noldu simdi koca dana oldu.Allah saglik verdikten sonra toparlar elbet unutulur sonra hersey ama suan bi kac ay zor bi surec bizi bekliyor.İnşallah daha da güzel günler gelecek. Zaman zor geçiyor bi bakmışsın o da abisi ablası gibi büyüyüp kocaman olmuş
Valla delirdik yani kusura bakmasınlar.Saat başı tuvalet ağrılar heyecan rüyalar hersey bizde. ..yani normal olmamız anormal.amaaannn aile faciasına ramak kalmış bebişimmadamlar iyice delirdi bunlar diyodur bize
Instagramda sevgide dogum yapan bi bayan var ona sordum cnm. Ayni fiyatmis ama onceden hasta kayittan ayirtman gerekiomus. Onlar 1 gun onceden gitmisler ama doluymus. Ayrica sondayi da nurettin bey bel uyustuktan sonra ameliyathanede taktiriomus. Onceden taktirmiomus. Ameliyahthanedr muzik calisio dedi ekip cok iyiydi dedi. Igneyi hic hissetmemis. 10 dk icinde benegi dogmus 20 dk sonra da kendisi cikmis. Toplam yarim saar yani. Hastane kendo battaniye hediye ediomus ona sariolarmis cikarken. Ayrica ertesi gunde yada ayni gun buyuksehir belediyesi hediye yenidogan kutusu yolluomus.onjn icinde de canta havlu emzik onluk fln varmis.Tamam canım sorayım bn de merak ettm.
hahahah koptum :)))))Senin kütük Manhattan mi kizzz hiç inek görmedin mi:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?