bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar maşallah yaa. Bugün ne çok doğum haberi var topikimizde, Allah analı babalı büyütün hepsini inşaallah, sıra bize ne zaman gelecek acep

O zaman siz ölmüşsünüz gömeniniz olmamış sevgili annecim deseydin hadsiz

Oyy yerim ben onu ya:) kolay mı ortak cıktı zorrr işi zorr :) alışır zamanla annesi

Doğuma yakın egoları kabarıyo allahın belalarının

O zaman siz ölmüşsünüz gömeniniz olmamış sevgili annecim deseydin hadsiz

Bende 34 yaşındayım ve ilk cocugum hiçte yaşlı degilim ruhum 15 bedenim 18 afedersin ama b.k yesin kaynişin

Yanlış alıntıladım galiba Enfal97 sanaydı kuzu bu .P

Sana güveniyorum aşkısı kesin yaparsın senden gaz alıp ben de kovalıcam hepsini :))

Kızlar bu aksam karnım sürekli sertlesiyor. Bebek bir iki hareket ediyor sonra tekrar sertlesiyor. 5 dk araliklarla falan bu sekilde devam ediyor. Agrim sancim falan yok ama bu sertlesmeler normal mi acaba?
Bendede aynısı oluyo taş kesiliyo karnım

Yok canım yanımda değil iyileşmemi bekliyor.belli değil henüz.gece gündüz uyumayan çocukla nasıl olacaksa bende bilmiyorum artık senin işinde zor. Herkesin bir derdi var malesef keşke olmasa ama oluyor

O zaman napıyorsun yarın sabah eşinin Eşref saatine denk getirip pat pat söyleyeceksin herşeyi, cevabı olumsuz bile olsa daha fazla dırdır yapma hakkına sahipsin denektir.. ben sana demiştim paşam dersin...
ben İnan karar aldım kendimi hiç yıpratmak istemiyorum misafir için gelen gelsin bir sürü ev yapımı ürün satan iş yeri var eşime söylerim alır gelir hiç kendimi kasmayı düşünmüyorum daha geçen gün bir arkadaşa çocuk görmeye gittik bebeği 4 aylık olmasına dibinde kayınvalidesi oturmasına rağmen dondurucudan çıktığı net belli sigara böreği ve yanında hazır yaş pasta ikram etti bize dedim ben deli gibi niye yıpratmışım kendimi böyle de oluyormuş demek ki..

Yok canım yanımda değil iyileşmemi bekliyor.belli değil henüz.gece gündüz uyumayan çocukla nasıl olacaksa bende bilmiyorum artık senin işinde zor. Herkesin bir derdi var malesef keşke olmasa ama oluyor

He gelecek yani taktı kafaya :/ eşin ne diyo bu duruma?
Hanginize bakıcam ben deseydin :/ bebege mi kıza mı sana mı eve mi anana mı diyeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…