bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok canım ben tam da o haldeydim zaten ben de iki abiyle büyüdüm zaten robocop gibi :))
Bende diyorum biz baya benziyoruz demek yetiştiğimiz çevre faktörleri de benzermiş.... karete filimlerini kara şimşek izleyerek büyümüşlüğümüzde benzerdir kesin..

Bende 34 yaşındayım ve ilk cocugum hiçte yaşlı degilim ruhum 15 bedenim 18 afedersin ama b.k yesin kaynişin

Yanlış alıntıladım galiba Enfal97 sanaydı kuzu bu .P
Anladım ben kuzu bende bu gün bir arkadaş ortamında anlattım durumu eşimde duydu tabi anasının yediği haltı.. 16 yaşında evlendiği için öyle demiştir diyor.. anasını savunacak ya... benimle yaşıt bekar arkadaşlarım var biz kendimize iyi bakmışız 34 yaşında taş gibiyiz maşallah onu çekemiyor bu kaynanalar bence

Sana güveniyorum aşkısı kesin yaparsın senden gaz alıp ben de kovalıcam hepsini :))
Seni seviyorum kızzzzz valla ..görmeden tanımadan da sevilir mi ?oluyormuş demekki...tayin iste gel Balıkesir'e ne güzel kanka oluruz senle :) Can'ım yaparım eşimde biliyor yapmadığım şey değil çünkü daha öncede bu tarz girişimlerim oldu :))) ama Okadar çok doluyum ki kuuzzuuuu anlatamam sana .....oturup kendi kendime ağlıyorum hırsımdan :) yazık karnımdaki çocuğu bile daha doğmadan dolduruyorum korkarım kin dolu aynı Zaman'da çat çatttt herkesi ezip geçen bir kız olacak :)) oğlum çok sevgi dolu uyanırken bile gülümseyerek uyanır merhametlidir hiç üzmedi beni aylardır Ada'm gibi hareket edememe rağmen, ama korku doludur çıt sesi gelse ödü patlar gözüne ters bak üzülür ağlar çünkü ben öyle bir hamilelik geçirmiştim onda ne yaşadıysam hissettiysem çocuk hepsini yaşadı yaşattı ...kız bomba gibi gelecek hissediyorum :)))

Suan titriyorum korkudan her doguran gögüs acısı diyorr cok korkuyore benn :/
Kızımda böyle olmamıştım canım. valla bu oğlanda ki damak değil maşallah keskin diş sanki. Nasıl gevip eziyor anlatamam kıvrandırıyor resmen. Eşimde karşımda gülmez mi deli oluyorum

He gelecek yani taktı kafaya :/ eşin ne diyo bu duruma?
Hanginize bakıcam ben deseydin :/ bebege mi kıza mı sana mı eve mi anana mı diyeydin
Şimdi anlatsam çok uzun sürer. Artık ne olacaksa olsun salıverdim. Eşim henüz bişey demedi ama o da uykusuz kalıyor zaten şuan. Anlayacaktır umarım beni

Kızımda böyle olmamıştım canım. valla bu oğlanda ki damak değil maşallah keskin diş sanki. Nasıl gevip eziyor anlatamam kıvrandırıyor resmen. Eşimde karşımda gülmez mi deli oluyorum
Boşver gülsün bakalım uzun süre hatta iki yıl süreyle onlardan uzak kalacağını hatırlat bakalım gülecek mi yine canım ya çok özendim şuan anlatınca bakalım biz beler yaşayacağız bu gün benim koca sıpa kardeşinin beşiğinde yatmış alışmaları zaman alacak kesin

Allah iyiliğini versin topikte herkese because of you luk bulaşıyor

İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alacaksınız canım. Uzak değil o günler de.

Kasımın 12 sinde kv nin yeğeninin düğünü var.oraya illaki gider.zaten bende aaa tabi gitnelisin bi kere olur düğün dediğin dedim.26 kasımda da diğer yeğeninin düğünü var.12 kasıma yakın bi zamanda doğuraydım iyiydi.gerçi görümcemin çocuklarını bakıyor.istese de çok kalamaz ama olsun daha da az kalırsa iyi olur.çekemicem bilmiş tavırlarını ve reklam kokan hareketlerini

Ben senin çantaları görünce kendimden utandım benimki çekçekli valiz Kocaman sadece kıyafetler sığdı +2 çanta da kapı süsü çikolata lokum bardaklar falan sığar
Iyi o zaman, ben de cok abarttigimi dusunmustum ama benim de kapi susu vs alinacak ayriyeten:)

ıyi geceler canlar yine midem yanio cayir cayir yarin iş var uyumam lazm of
Ben de mide yanmasi yuzunden geldim gecenin bi yarisi oturma odasinda oturdum gecmesini bekliyorum, benim gec saatlerde biseyler yedigimde cok yaniyo midem, azcik badem yedim, belki biraz da süt icersem azalir. Insallah

Uydu cnm tam geldi takim prima 1 numarada bez almistim onlarda tam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…