bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Offf offf sabah kahvaltıda çiğnedim bi tablet demin de dayanamadım bi tane çiğnedim :/ bende bi süre sonra mide bulantısı da getiriyo bu gıcık yanma...
mide bulantısı hiç yapmıyor bende bazen ağzıma acı su gibi bişi geliyor valla resmen kezzap gibi. Devamlı reflü flan yaşaynlar napıyo acaba ://

Bu kV deler neden böyle bide sorsanız hepsi aman tek onlar mutlu olsun biz önemli değiliz derler benim doğum da normal göründüğü için günü belli değil geçen hafta eşim islerini hallet doğuma is bırakma ne zaman olacağı Belli değil dedi annesine dün annesine uğradık diyoki doğuma giderken uğrayın beni alın şok olmuşum tabi dedim burdan gececez seni almadan nasıl giderim doğuma merak etme dedim tamm diyi ciddi ciddi bnm doğum oturduğum şehirde olmayacak başka bi ilde olacak yetisirmiyjm yetisemezmiyim onu düşünmüyor da geçerken benide alın mutlaka diyo kendi annem yanıma gelemediği için ben anneme gidicem dogumda orda olacağı için oyle ayarladik önlük hiç bi durum yok zaten tek çöp almisligida yok bana so ru yo ki geçen ne eksiğin kaldi yani resmen sabrini deniyolar sağolsun annem herseyimi yaptı dedim hazır babanne gelip sevecek başka bi görevi yok onun öyle görüyor kendini ama ben bi doğum yapayım hayirlisiyla yapacağımı biliyorum

Hahaa bizim kız da doğduğundan beri kusuyordu arabaya ki kızım doğmadan 3ay önce değiştirmişti eşim arabasını. Şimdi gene değiştirdi annem diyor ki; kurtuldunuz mu sonunda kusmuklu arabadan.

Kizlar logusa serbeti tarifi vereyim
  • 3 Su Bardağı Toz Şeker (çok şekerli seviyorsanız ekleyin)
  • 20 Su Bardağı Su
  • 4 Adet Çubuk Tarçın
  • 20-25 Adet Karanfil
  • 1 kök havlucan
  • 1 kök zencefil
  • 2 kök zerdaçal
  • 1 Adet Muskat
  • 10 adet kadar da tane karabiber
  • Serbet soguduktan sonrada cay kasigi ucuyla kirmizi gida boyasi.
  • Gida boyasi ve seker haric tencereye suyu koyun kalan malzemelri de icine atin ve kaynamaya birakin.kaynayinca azcik altini kisin ve yarim saat 45 dk kadar kaynamaya devam edin.
  • Kaynama islemi bitince suzun ve icine sekerini koyup eritin.gida boyasini ekleyin.lezzetine gore su ve seker ekleyebilirsiniz.
  • Simdi yine koydum ocaga kayniyor.ben boylesini daha cok seviyorum

Kızlar bende bu sabah eşime doğum sancılarım başladığında hastaneye gitsek de gitmesek de annemi al gel dedim. Benim annemi mi senin annen mi diye sordu. Benim annemi dedim. Annen bu sefer gelip kalmayacakmış öyle söyledi almana da gerek yok isterse kendi gelir hastaneye dedim. Tamam sorun değil kapatalım bu konuyu gelmiyorsa gelmesin dedi. Ben de söyledim rahatladım

Kızlar geldim doktordan benim tosun 2750 gr olmuş doktor 39+4 de alıyoruz dedi yani yani 21 Kasım'a gün aldık saat 11 de gidiyoruz Allah'ın izniyle bu arada benim ki 4 kilo falan olur diye düşündüm çünkü 3 haftada bir kilo almış ay çok heyecanlandım bakalım nasıl olacak ay kuzum benim ya ilk kez yüzünü yandan gördük büzmüş dudaklarını.. doktora bi sıkıntı olmaz dimi dedim yok dedi bekleyelim

Oyy maşallah

Hayırlı olsun kuzumm Allah sağ salim aldırsın kucağına inşAllah.7 kasımda da ben kavuşcam nasipse yawruma ,herkes sağ salim sağlıkla doğurup evine dönsün inşAllahhhh

Benim kuzum emdiği sütü kusuyor kızlar acaba farkında olmadan üşütüyormuyum her bezinde kaka oluyormu bebeklerinizin günde kaç kez yapıyorlar?

Masallah size canim.kucagina almana az kalmis canim.

İlk 2 gün günde 2 kez kaka yaptı şimdi günde 1 kere yapıyor canım. Süt fazla geliyorsa onu çıkarıyordur
Gunde 2 yada 3 kez kaka yapiyor.benim cocuklarim gunde 2-3 kez kaka yapmazlarsa olmaz bazen 5 defa kaka yaptigini bilirim.anasina cekmis yavrucuklar.

Maşallah canım kuzuna doğum tarihin de alınmış heyecanlı bekleyiş başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…