- 23 Mart 2016
- 32.205
- 95.112
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.521
mide bulantısı hiç yapmıyor bende bazen ağzıma acı su gibi bişi geliyor valla resmen kezzap gibi. Devamlı reflü flan yaşaynlar napıyo acaba ://Offf offf sabah kahvaltıda çiğnedim bi tablet demin de dayanamadım bi tane çiğnedim :/ bende bi süre sonra mide bulantısı da getiriyo bu gıcık yanma...
Hahaa bizim kız da doğduğundan beri kusuyordu arabaya ki kızım doğmadan 3ay önce değiştirmişti eşim arabasını. Şimdi gene değiştirdi annem diyor ki; kurtuldunuz mu sonunda kusmuklu arabadan.Aman allahım çok vahim durum desene... yalnız o kıymetli arabalarına daha da kıymetli evlatları her bindiğinde kusunca araba değerini yitirmeye başlıyor... benim oğlan büyüdü artık ama kus kus araba koltuğunda hal kalmadı... bakalım diğeri nasıl olacak
Canım ilk emzirmelerde illaki biraz acıyor ama önemli olan yara olmamasıSuan titriyorum korkudanher doguran gögüs acısı diyorr cok korkuyore benn :/
Kızlar geldim doktordan benim tosun 2750 gr olmuş doktor 39+4 de alıyoruz dedi yani yani 21 Kasım'a gün aldık saat 11 de gidiyoruz Allah'ın izniyle bu arada benim ki 4 kilo falan olur diye düşündüm çünkü 3 haftada bir kilo almış ay çok heyecanlandım bakalım nasıl olacak ay kuzum benim ya ilk kez yüzünü yandan gördük büzmüş dudaklarını.. doktora bi sıkıntı olmaz dimi dedim yok dedi bekleyelim
Haha güldüm sabah sabah :) pardon öğlen öğlennBugün de dogurmadık
Hayırlı olsun kuzumm Allah sağ salim aldırsın kucağına inşAllah.7 kasımda da ben kavuşcam nasipse yawruma ,herkes sağ salim sağlıkla doğurup evine dönsün inşAllahhhhKızlar geldim doktordan benim tosun 2750 gr olmuş doktor 39+4 de alıyoruz dedi yani yani 21 Kasım'a gün aldık saat 11 de gidiyoruz Allah'ın izniyle bu arada benim ki 4 kilo falan olur diye düşündüm çünkü 3 haftada bir kilo almış ay çok heyecanlandım bakalım nasıl olacak ay kuzum benim ya ilk kez yüzünü yandan gördük büzmüş dudaklarını.. doktora bi sıkıntı olmaz dimi dedim yok dedi bekleyelim
Birde kuru incir gund 4-5 adet tuketin cok guzel sut arttiriyor.bol su icin ve ben en az 250 ml gunde serbet iciyorum.beyaz uzum.bunlarin cok faydasi var.sizin baska tavsiyeniz varsa soyleyin sutlerimiz cogalsin bebislere.
Ikra meyra My moonlight disikartal87 meleksr hasbeee @hebelee K kahve_delisi @EFfatmagul diger dogum yapan arkadaslar etiketleyemediklerim kusura bakmasin.
Masallah size canim.kucagina almana az kalmis canim.Kızlar geldim doktordan benim tosun 2750 gr olmuş doktor 39+4 de alıyoruz dedi yani yani 21 Kasım'a gün aldık saat 11 de gidiyoruz Allah'ın izniyle bu arada benim ki 4 kilo falan olur diye düşündüm çünkü 3 haftada bir kilo almış ay çok heyecanlandım bakalım nasıl olacak ay kuzum benim ya ilk kez yüzünü yandan gördük büzmüş dudaklarını.. doktora bi sıkıntı olmaz dimi dedim yok dedi bekleyelim
Ne kadar kusuyor nasil kusuyor onemli olan o canim.her bezimiz kakali degil.Eki Görüntüle 1902046
Benim kuzum emdiği sütü kusuyor kızlar acaba farkında olmadan üşütüyormuyumher bezinde kaka oluyormu bebeklerinizin günde kaç kez yapıyorlar?
İlk 2 gün günde 2 kez kaka yaptı şimdi günde 1 kere yapıyor canım. Süt fazla geliyorsa onu çıkarıyordurEki Görüntüle 1902046
Benim kuzum emdiği sütü kusuyor kızlar acaba farkında olmadan üşütüyormuyumher bezinde kaka oluyormu bebeklerinizin günde kaç kez yapıyorlar?
Gunde 2 yada 3 kez kaka yapiyor.benim cocuklarim gunde 2-3 kez kaka yapmazlarsa olmaz bazen 5 defa kaka yaptigini bilirim.anasina cekmis yavrucuklar.İlk 2 gün günde 2 kez kaka yaptı şimdi günde 1 kere yapıyor canım. Süt fazla geliyorsa onu çıkarıyordur
Maşallah canım kuzunaKızlar geldim doktordan benim tosun 2750 gr olmuş doktor 39+4 de alıyoruz dedi yani yani 21 Kasım'a gün aldık saat 11 de gidiyoruz Allah'ın izniyle bu arada benim ki 4 kilo falan olur diye düşündüm çünkü 3 haftada bir kilo almış ay çok heyecanlandım bakalım nasıl olacak ay kuzum benim ya ilk kez yüzünü yandan gördük büzmüş dudaklarını.. doktora bi sıkıntı olmaz dimi dedim yok dedi bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?