bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
GentLeGirL aynı seyi ben de dün gece yaşadım. İki saate yakın tuvalet mücadelesi verdim. Sancısı ayrı bir dert zaten. Tamam artık ugraşmıcam diyorum ama bu sefer de k.çımın üstüne oturmak ne mümkün! Millet sapır sapır ishal oluyo ne güzel Ben susam yağı sürerek biraz rahartladım. Daha önce araştırırken iyi geldigini okumustum. İstersen bir dene.

Günaydın kızlar nekadar erkencisiniz bende sabah 6 da kalkıyorum artık uykusuzluk bende de başladı

Günaydın arkadaşlar herkesin sıkıntısı arttı sanırım kimi ishal kimi kabız bende çok sıkıntılı bir durum yok çok şükür üç günde bir olsa da tuvalete çıkabiliyorum... bence yediklerimize çok dikkat etmemiz gereken dönemdeyiz eğer birde sezeryan olacaksak bağırsakların selameti önemli ben hiç gazım çıkacak diye uğraşmadım çünkü normal Doğum için gitmiştim ve karnım çok açtı lavman yaptılar normal olacak diye sonra sezeryan oldu tabi hiç sorun yaşamadım...

Kızlar bir sorum olacak Doğum da hastaneye lohusa şerbeti götürecekmisiniz hani şu süslü musluklu sebilleri gördüm nette benim bir arkadaşım da götürmüştü sonra Mevlüt'te falan da kullanılır diye düşşndüm

Insallah arkadasim cok tesekkurler gecmise donuyorum ama binlerce sayfa var gece 2den beri okuyorum yok yok bulamadim bir turlu
Geçmiş olsun öncelikle kendimi bildim bileli hemoroid problemim var. Ama gebelirte çok şükür nüks etmedi sebebi ise en son çok Afedersin dışa çıkmıştı bir kısmı zonkluyordu bende sarı kantaron yağını pamuğa döktüm ve oraya koydum her wc ihtiyacına değiştirdim pamuğu 3. Gun sonun da dışarı çıkan parçanın içi boştu hamilelikte kullanılır mi bilmiyorum mutlaka dr a danis dicem ama alternatif tip olunca sıcak bakacağıni snmiyorum ama arkadaşım ben kurtuldum yada uzun süre uyumasin i sağladı bilemiyorum inş biran önce kurtulursun

Canım ben lohusa şerbeti götürmicem hastaneye.Ziyarete fazla kişi gelmez diye düşünüyorum.

Canım ben lohusa şerbeti götürmicem hastaneye.Ziyarete fazla kişi gelmez diye düşünüyorum.
Bende öyle düşündüm ama belli de olmuyor geçen sefer gelen olmuştu bilemedim çikolata falanda daha oğlumun ismi ney değil diye isme özel almayalım diyoruz

Bende götürmiycem canım mevlütte sadece düşünüyorum

Off ya halen salya sumuk gribim duzelemezsem genel anestezi yapicaklarmis acil 15 gune toparlanmam gerekiyo

Sağol canım mesajını okuyunca rahatladım. Cuma günü tekrar gideceğiz doktora bakalım ne çıkacak bu sefer. Bende de çarpıntı sorunu olunca korktuk açıkçası. Hayırlısı inşallah...

Kızlar günaydın...Son 27 gün kala şifayı kaptım. Burnum musluk gibi geceleri zaten uyuyamıyordum uzun zamandır bir de üzerine boğaz ağrısı eklenince neredeyse sıfır uykuyla işe geldim. İnat ettim son güne kadar çalışıcam diye:) İyice ilerlemeden önlem almaya çalışıyoruz şimdi doktorum boğaz spreyi ve Parol verdi eşim az önce aldı getirdi iş yerime. Mümkün olduğunca da sıcak su içine limon sıkıp bal koyup içmeye çalışıyorum. Tam da son zaman nerden çektim ya offf. Eşim hasta olacak gibi diye son 10 gündür falan ne yanına yanaşıyordum ne aynı yatakta yatıyorduk ama yine de sattı bana hastalığı offff offf

Hapşurmaya da başladııııııım eyvah eyvah korkuyorum valla hapşurdukça alttan kaçabilir mi benim oğlan diye

Hayırlı olsun günün canım

Gunaydina rkadaslar gerci oglen oldu ama ben gece uyuyamadigim icin esim gidince uyuyorum bu saatlere kaliorum. Butun gece sancim mi baslio die kendimi yoklamaktan uyuyamadim.desem yeridir. Nasil bisi oldugunu bilmedigim icin karin agrisimi gaz sancisi mi sanci mi cozumleyemedim sabah ettim. Arada bi gelio adet agrisi gibi sanci degil ama gaz sancisina da benzio cozumleyemiyorum.neyse iste hala hamileyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…