bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaslar bişi sorucam malum tecrubesizlik şimdi normal doğum da ikiniyoruz ya peki o esnada baska kaçaklar olmuyor mu acaba.

Hahahahah kahkaha attım şu an iş yerinde herkes bana baktı ve bir yandan da sevindim bunu düşünen bir tek ben değilmişim diye Onun stressi de aldı bi yandan beni ya başka kaçak olursa diye

Al benden de o kadar bilmediğim için sürekli stress altındayım. Bi de dün mesela tuvalete girdim akıntım çok olmuş acaba suyum mu geldi diye bile düşündüm Herkes merak etme anlarsın doğum sancısını diyo ama nasıl anlıcam bilmiyorum valla. Arada benim de seninki gibi sancılar oluyo hatta bazen alttan da vuruyo eyvah diyorum ya gelirse İş yerinde de herkes dalga geçiyo zaten buralarda doğuracaksın yeter artık git diye

Günaydın kızlar gerçi öğlen olmuş gece uyumayınca sabah kalkamıyorum ahh ahh çocuk olunca zaten hiç uyuyamiycaz

Aynen akinti da cogaldi

Merhaba kızlar az önce dr dan geldim benim gibi endişeli arkadaşlar varsa diye bilgilendirmek istedim çatı muayenesi oldum ilk kez neredeyse hiç bir şey hissetmedim tedirginlik dışında ve topkam 30 sn gibi bi sürede bitti ben çok korkarak gittim ama kendimi boşa yıpratmışım benim gibi korkan varsa rahat olsun 1cm açılmam varmış ama henüz rahim ağzımda yumuşama yokmuş bi süre daha bekler gibi duruyo dedi dr bakalım ne zaman gelecek..

Benim akıntı olayı iyice abartılı omaya başladı.afedersiniz böyle sümüksünve uzuyor resmen.yoğun yoğun geliyor

Kızlar merak ettiğim bi şey var evde yemek ve ağır olmayan ev işleri yapıyo musunuz benim eşim halen akşama şu yemeği yap filan diyo çamaşırlar bulaşık evi toplama gibi şeyleri günlük yapıyorum önceden olduğu gibi zaten aç mısın tok musun diye soran da yok kayınvalidem patates haşlayıp gönderecekmiş eşime öyle demiş dalga geçiyo galiba sizde benimle aynı durumda mısınız çok merak ettim

Canım çok güzel çikolatalar inş agiz tadıyla dağıtmak nasip. Olsun bende netten araştırıyorum hacı şerifi buldum nasıl bi yer acaba
Evet bende bakmıştım hacışerife ama tadını bilemeden almak istemedim..dışarıdaki çikolatacılarla arasında aman aman bir ücret farkı yok gibi geldi

Valla cnm yapiyorum bende cok istekli istekli olmasada tekim mecbur ben yapiyom agrim sizim olmadigi surece

Kizlar nasilsiniz cok sık giremiyorum maglum bebis :) ay kizlaaarr nasil gzel biseymis anne olmak anlatamam. Ne agri ne sizi gelio akliniza. Butun gun gozumuz onun ustunde ay kipirdadi ay oynadi :) cok cok guzelmis. Allah hepinize saglikla nasip etsin insallah. Annemde yanimda sagolsun herseyi yapio benim yaptigim bebekle ilgilenmek sadece :)

Canım ilk catı muayenen 38.haftadamı oldu daha erken olur sanıyırdum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…