- 15 Ağustos 2014
- 2.518
- 2.369
- 133
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.181
Bende suni sanciyi kendi sancindan daha agrili fln biliyorum ama herkesin agri esigide farkli cnm bende isterimki kendi sancim gelsi hastaneye gidip dogurayim bir iki saat icindeM merve.b ile karıştırmışım :)
canım sana sorcağım soruyo yanlışlıkla @disikartal87 a sordum :)
doğum 7 - 8 saat sürdü demiştin ya o sürede full suni sancımı aldın ve zor gelmedi mi ? ben ondan çok tırsıyorum da
Bende nette gördüm sipariş vericem inşallahCanım çok sağol ben Ankaralı olmayınca bilemiyorum neresi iyi burda netten de hiç bilmediğim bi yer sen böyle deyince güvenerek sipariş verebilirim akşam eşime de gösterim de
Kızlar Bugün kontrolum vardı ssvd düşünüyorduk doktorumda bende Ama bugünkü muayenede dikiş yerim Biraz gerilmiş ki bebek Daha Doğum kanalına girmemiş bile Bu riskli olabilir dedi ve 03 Kasım haftaya Yani perşembe sezeryan günü verdi çarşamba anestezi doktoruyla randevumuz var.
ay olur belki yaa :)) ama burda bile normal doğum oranı okadar az ki :/ benim artık gece ve gündüz sancım yokluyor iğne batmaları oluyor çok beklemeden gelcek heralde bu çocuk diyorum :)Bende suni sanciyi kendi sancindan daha agrili fln biliyorum ama herkesin agri esigide farkli cnm bende isterimki kendi sancim gelsi hastaneye gidip dogurayim bir iki saat icindecok sey istiyorum galiba
Bende haci serif in sitesinden sipaeis verdim ertesi gun elimdeydi cok da guzelCanım çok sağol ben Ankaralı olmayınca bilemiyorum neresi iyi burda netten de hiç bilmediğim bi yer sen böyle deyince güvenerek sipariş verebilirim akşam eşime de gösterim de
Canım normal değil sezeryan düşünülmesi gerekn en son alternatif olmalı.normal doğumun sonrasındaki konforu sana anlatamam.herşeyiyle sen ilgilenebiliyorsun.kimseye minnetin yok.bi enerji bi enerji heyt ulen ben normal doğum yapmışım bana daha ne olur tavırları.bir özgüven.kendin istediğin gibi emzirebiliyorsun.yok dikişim ağrıdı yok bebeği tutamadım yok biri yardım etsin olayı yok.inşallah senin de durumundan dolayı kolayca hayırlı bir normal doğumun olurBen de sizinle aynı durumdayım bende şimdi 30 haftalık hamileyim.hadi diyorum hastanede hemşire var olmassa bir arkadaşımı çağırırım ama evde napıcam bilmiyorum annem babam gelicek ama onlarda rahatsız bakmaları çok zor bişeyde diyemem düşünüp duruyorum acaba normal Doğum olsa daha çabuktu ayağa kalkarım diyorum benim üç gün içinde ayaklanmam gerek altını üstünü değiştirmem gerek off Allah büyüktür yardım eder.buraya kadar geldi ya Can'ım bundan sonrasında da Allah yardım eder
Ayy harika darısı başımıza yarabbimCanım normal değil sezeryan düşünülmesi gerekn en son alternatif olmalı.normal doğumun sonrasındaki konforu sana anlatamam.herşeyiyle sen ilgilenebiliyorsun.kimseye minnetin yok.bi enerji bi enerji heyt ulen ben normal doğum yapmışım bana daha ne olur tavırları.bir özgüven.kendin istediğin gibi emzirebiliyorsun.yok dikişim ağrıdı yok bebeği tutamadım yok biri yardım etsin olayı yok.inşallah senin de durumundan dolayı kolayca hayırlı bir normal doğumun olur
Amin İnşallah ağrısız Olur Yani çok olmaz :) evet almanyadayimHakkinda hayirlisi olsun cnm sen sanki almanyada yasiyosun diye hatirliyorum oyle miydi ?
Az kaldı geçmez şimdi Bu Bir hafta:)Hayırlısı olsun canım seninde az kaldı o halde :))
Bende korkardim lavmandan fakat hic de korkulcak bisey degilmis hissedilmiyor bile.
Bazılarına yapılıyor muş. Bana ilkinde yapılmadı sorun yasamadim çok şükür. bunda nasıl olur bilmiyorum.kızlar normal doğum öncesi de lavman yapılıyor mu ? yapılsa ne güzel olur
Bende hala kendim.ev işi ve yemek. Yapıyorum ama eşim de saolsun hafta sonları evi o temizliyor. Ha toplamasamda evi niye demez. Yemek te bir çeşit. Yapıyorum genelde. Çalıştığım için öncesinde alismistik tek çeşit yemeğe o yüzden yemek konusunda sorunumuz yok. Ama sorun yapsa bende kirilirdim heralde sonuçta ayakta durmak artık daha zor. Yere bişi düşse alamıyorum.Kızlar merak ettiğim bi şey var evde yemek ve ağır olmayan ev işleri yapıyo musunuz benim eşim halen akşama şu yemeği yap filan diyo çamaşırlar bulaşık evi toplama gibi şeyleri günlük yapıyorum önceden olduğu gibi zaten aç mısın tok musun diye soran da yok kayınvalidem patates haşlayıp gönderecekmiş eşime öyle demiş dalga geçiyo galiba sizde benimle aynı durumda mısınız çok merak ettim
Aklinda soru isareti kaliyorsa bir baska doktora daha sor. Acikcasi 39 dan sonraya kalsam ben de telas yapardim. Sezaryen diye beklerken normal gelmeye kalkarsa biciriklar ne yapariz hazirliksiz olmak cok kotu. BEnim ameliyat korkum var zaten kendimi anca hazirliyorumCanım senin ki benim kinin yanında geç sayılmaz bende 38. Hafta diye tahmin ediyordum ama doktorum 39+4 verdi bilmiyorum dün açıkcası moralim bozuldu çok soğuk davrandı birde Doğum şeklini konuşmayacakmıyız defi onu anestezi doktoruyla konuşun dedi çıktım bende Of ya bilmiyorum ne yapacağımı eşim bu gün bir kaç kişiyle görüşmüş herkes çok geç olduğunu söylemiş hayır normal sezeryan beklesem sorun değil ilk oğlumdaki gibi sancıyla gider sezeryana alınırım ama şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bir gün öncesi iğne yapmamak gerekiyor bu halde riske atmak istemiyorum hatta başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum
Benim esimde aynı dusuncede bende tam tersi olsada kurtulsa diye düşünüyorum ama yaptirmayacak küçücük bebek dayanamaz anestezi ye diyorKızlar bugün eşim doğum yaptığım hastanedeki çocuk cerrahı ile görüşmüş. Sünneti 1 yaşından önce tavsiye etmiyorum demiş. Anestezi verildiği için. Ayrıca 40 çıkmadan acı çekmez lafı bi efsane sonuçta küçükte olsa operasyon geçircek tabiki canı yanıcak ağrı hissedecek daha çok minik demiş. Böyle olunca eşim fiyat sormamış ve sünnetten vazgeçmiş.
Aynen benimkide asla yaptırmam demeye başladı:/ bende olsun bitsin istiyorum. Hayırlısı artık kaldı bizimki 1_2 sene.Benim esimde aynı dusuncede bende tam tersi olsada kurtulsa diye düşünüyorum ama yaptirmayacak küçücük bebek dayanamaz anestezi ye diyor
Ama ama ama bu coook guzelllllll.9 aydir insulin kullaniyorum zaten dogumdan sonra bunları n hepsini kendim yiyebilirim gercektemEki Görüntüle 1902966
Sağlıkla gelsinde dağıtın inşallah buda bizim çikolatamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?