bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende suni sanciyi kendi sancindan daha agrili fln biliyorum ama herkesin agri esigide farkli cnm bende isterimki kendi sancim gelsi hastaneye gidip dogurayim bir iki saat icinde cok sey istiyorum galiba

Hayırlısı olsun canım seninde az kaldı o halde :))

Bende suni sanciyi kendi sancindan daha agrili fln biliyorum ama herkesin agri esigide farkli cnm bende isterimki kendi sancim gelsi hastaneye gidip dogurayim bir iki saat icinde cok sey istiyorum galiba
ay olur belki yaa :)) ama burda bile normal doğum oranı okadar az ki :/ benim artık gece ve gündüz sancım yokluyor iğne batmaları oluyor çok beklemeden gelcek heralde bu çocuk diyorum :)

Canım normal değil sezeryan düşünülmesi gerekn en son alternatif olmalı.normal doğumun sonrasındaki konforu sana anlatamam.herşeyiyle sen ilgilenebiliyorsun.kimseye minnetin yok.bi enerji bi enerji heyt ulen ben normal doğum yapmışım bana daha ne olur tavırları.bir özgüven.kendin istediğin gibi emzirebiliyorsun.yok dikişim ağrıdı yok bebeği tutamadım yok biri yardım etsin olayı yok.inşallah senin de durumundan dolayı kolayca hayırlı bir normal doğumun olur

Ayy harika darısı başımıza yarabbim

Kızlar sipariş verdiğiniz çikolataları hastaneye mi götürecek siniz evde de ikram edecek misiniz ??

kızlar normal doğum öncesi de lavman yapılıyor mu ? yapılsa ne güzel olur
Bazılarına yapılıyor muş. Bana ilkinde yapılmadı sorun yasamadim çok şükür. bunda nasıl olur bilmiyorum.
Doktorunla görüş istersen bu konuyu

Bende hala kendim.ev işi ve yemek. Yapıyorum ama eşim de saolsun hafta sonları evi o temizliyor. Ha toplamasamda evi niye demez. Yemek te bir çeşit. Yapıyorum genelde. Çalıştığım için öncesinde alismistik tek çeşit yemeğe o yüzden yemek konusunda sorunumuz yok. Ama sorun yapsa bende kirilirdim heralde sonuçta ayakta durmak artık daha zor. Yere bişi düşse alamıyorum.

Aklinda soru isareti kaliyorsa bir baska doktora daha sor. Acikcasi 39 dan sonraya kalsam ben de telas yapardim. Sezaryen diye beklerken normal gelmeye kalkarsa biciriklar ne yapariz hazirliksiz olmak cok kotu. BEnim ameliyat korkum var zaten kendimi anca hazirliyorum

Kızlar bugün eşim doğum yaptığım hastanedeki çocuk cerrahı ile görüşmüş. Sünneti 1 yaşından önce tavsiye etmiyorum demiş. Anestezi verildiği için. Ayrıca 40 çıkmadan acı çekmez lafı bi efsane sonuçta küçükte olsa operasyon geçircek tabiki canı yanıcak ağrı hissedecek daha çok minik demiş. Böyle olunca eşim fiyat sormamış ve sünnetten vazgeçmiş.

Benim esimde aynı dusuncede bende tam tersi olsada kurtulsa diye düşünüyorum ama yaptirmayacak küçücük bebek dayanamaz anestezi ye diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…