- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.221
ayyy bol bol dogum haberleri var grupta gozden kaçırdıklarım da vardır muhakkak cok bırıktı girmeyeli de oldu bayaKızlar Bugün kontrolum vardı ssvd düşünüyorduk doktorumda bende Ama bugünkü muayenede dikiş yerim Biraz gerilmiş ki bebek Daha Doğum kanalına girmemiş bile Bu riskli olabilir dedi ve 03 Kasım haftaya Yani perşembe sezeryan günü verdi çarşamba anestezi doktoruyla randevumuz var.
Aynı kaygı bende de oluyor canım. Epğitimde su gelirse zaten tutamazsınız ama geldiği anda tutmaya calısın duruyorsa su değil idrardır demişlerdiKızlar ya benim kilodum bugün yürüyüş yaparken deli gibi islandi sonra 3 buçuk gibi yattım 4 buçuk ta uyandım şimdi az önce wc girdim yeni değiştirdiği kilot da ıslak deli gibi .... ya bu su nasıl bişey ki offf...yani su nasıl gelir ay cahil cahil bişey olur anlamam diye korkuyorum.Bebeğim süper hareket etmiyor.Durttum falan öyle hareket etti.
Cnm bence git bi doktora her ihtimale karsi su olabilirKızlar ya benim kilodum bugün yürüyüş yaparken deli gibi islandi sonra 3 buçuk gibi yattım 4 buçuk ta uyandım şimdi az önce wc girdim yeni değiştirdiği kilot da ıslak deli gibi .... ya bu su nasıl bişey ki offf...yani su nasıl gelir ay cahil cahil bişey olur anlamam diye korkuyorum.Bebeğim süper hareket etmiyor.Durttum falan öyle hareket etti.
Birazını hastaneye birazını da eve canım.yatırdığım bebek şekerlerinin de birazını hastaneye götürücem birazını eve.Kızlar sipariş verdiğiniz çikolataları hastaneye mi götürecek siniz evde de ikram edecek misiniz ??
Inanki 1 yasinda da aciyi pek hissetmiyor.oglum 1 yasindayken kasik fitigindan ameliyat oldu 2 taraftada varmis ve 2 tarafli hidrosel de vardi.kasiginin 2 tarafinda dikis vardi.sagli sollu.ameliyattan 4 saat sonra kalkti yurudu oyun oynadi.biz olsak bi kacgun yatariz.yaaaa gerçekten mii :) bende kociyi tam ikna etmiştimya banada hep mantıken erken sakıncalı gelmişti sonuçta dha yeni doğan sünneten kaynaklı bi sorun olsa gaz mı dicez aç mı dicez anlamıycaz . ama çocuk acıyı hissetmez travma olmaz falan diye bi yandanda mantıklı gelmişti
Maşallah canım nasıl çalışıyorsun hala. Istese gelebilirler ama kimse gelmez canımCanım ben devam ediyorum bir yandan da işe gidip geliyorm :) ama h sonları yaptığım detaylı temizlik için eşim yardımcı oluyor evi süpürüyor en azından makineyi taşıyamıyorum onun dışında yemeklere devam çok ağırlaşmadım şükür zorlandığında eşin yada başka yardım edebilecek birileri yok mu sana ,?
O genel anestezi verecektir o zaman.genel anestezi vermeyen bi doktor arayın canım.10 dk lık bir operasyon için değmez.biz oğluma genel aneztesi uygulamayan bir cerrah bulmuştıkKızlar bugün eşim doğum yaptığım hastanedeki çocuk cerrahı ile görüşmüş. Sünneti 1 yaşından önce tavsiye etmiyorum demiş. Anestezi verildiği için. Ayrıca 40 çıkmadan acı çekmez lafı bi efsane sonuçta küçükte olsa operasyon geçircek tabiki canı yanıcak ağrı hissedecek daha çok minik demiş. Böyle olunca eşim fiyat sormamış ve sünnetten vazgeçmiş.
Anamm cok az kalmış yavru kuşşhayırlısıyla sende al bakalım kucagınaa oğluşunuuu
1 kasimda dogurcak baya kisi var.1 kasimlilar bi toplansaniz kac kisi oldugunuzu bilsek.
Maşallah paşana canım 3 kiloyu geçmesi çok iyi. Benimde 1 haftada 80 gr almıştı muza dayandım 1 haftada yarım kilo almıştı:)) sen aynen devam et nasıl olsa sezercik olacaksın toplu doğsun bari paşa:)) ama kabız olma hoşafta iç beraberinde.Merhaba Kasım anneleri erken gelmeye kalkmazsak 1 Kasım A gün alarak sanırsam Kasım annesi olabileceğizgelelim kontrolün ayrıntılarına evet geçen ay 3 hafta da aldığımız 400 gramı 1 hafta da almışız. değişiklik olarak nar, kaşar peyniri, muz yemiştik doktor çatı muayenesi yaptı el verişli görünmüyor ama illa normal denemek istiyorum dersen bekleyelim ama bana sorarsan sonu sezeryan dedi. eşimle konuştuk ve sezeryan kararı aldık. Zaten 3 kiloyu geçmesi halinde bunu bekliyorduk daha önceden gittiğim devlet hastanesi de demişti.
hayırlı olsun canım sağlıkla kucaklarsın inşallah ogun bebişini
Hayirlisi olsun tatlım geç olsun güç olmasınAynen benimkide asla yaptırmam demeye başladı:/ bende olsun bitsin istiyorum. Hayırlısı artık kaldı bizimki 1_2 sene.
Canım sızıntı olabilir sabah doktora git bence belki değildir ama için rahatlar hiç.değilse.Kızlar ya benim kilodum bugün yürüyüş yaparken deli gibi islandi sonra 3 buçuk gibi yattım 4 buçuk ta uyandım şimdi az önce wc girdim yeni değiştirdiği kilot da ıslak deli gibi .... ya bu su nasıl bişey ki offf...yani su nasıl gelir ay cahil cahil bişey olur anlamam diye korkuyorum.Bebeğim süper hareket etmiyor.Durttum falan öyle hareket etti.
Maşallah paşana canım 3 kiloyu geçmesi çok iyi. Benimde 1 haftada 80 gr almıştı muza dayandım 1 haftada yarım kilo almıştı:)) sen aynen devam et nasıl olsa sezercik olacaksın toplu doğsun bari paşa:)) ama kabız olma hoşafta iç beraberinde.
Anestezi olmadan dayanabilir mi kuzum:/ iğne vuruyorlar uyuşturmak için o bölgeye o da çok acıtıyor:/O genel anestezi verecektir o zaman.genel anestezi vermeyen bi doktor arayın canım.10 dk lık bir operasyon için değmez.biz oğluma genel aneztesi uygulamayan bir cerrah bulmuştık
Yaşasın kombine vuuuuuwwwwDimi artık ne olsa çıkış yolu belliŞimdik o dediklerine dikkat etme vakti. nar benim bağırsaklara iyi geldi bebeğe de iyi gelmiş anlaşılan he bir de kombinasyon olacak
Yaşasın kombine vuuuuuwwww
Benim oğluma bir şurup içirdiler.10 dk sonra sersemlemeye başladı.uyur uyanık gibi oldu.tepki veremedi.aldılar içerde de pipiden uyuşturmuşlar.13 dk sonra kucağımıza verdiler.hala sersemdi.yarım saat sonra cin gibi oldu.hiç uyumadı yani.biz 1.5 yaşında yaptırdık çok pişmanım geçe kaldığımız için.şimdiki aklım olsa 2 3 aylıkken yaptırırdım.oğlum oynamak istedi canı yandığı için sinirlendi.tam hareketlendiği zamanlardı.gece dönmek istedi uyurken dönemedi sinirlendi uyandı.Anestezi olmadan dayanabilir mi kuzum:/ iğne vuruyorlar uyuşturmak için o bölgeye o da çok acıtıyor:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?