bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay hadi gözün aydın Allah kurtarsin canım :)) ama normal bi ihtimal düşünüyordu doktorun noldu da gün verdi

Canım çatı muayenesi yaptı fazla müsait değil dedi. sonra karından usg yle Ölçümleri yaptı. normalde 1 aydır bebeğin kilo alımı yavaşlamıştı hani bebek fazla kilo almazsa normal yapabilirsin diyordu ama 1 hafta da 400 gram almışız. 2500 civarı olsa çok rahat doğurursun dedi, istersen bekleyelim normal denemek istiyorsan dedi ama biz riske girmek istemedik..

(
Sona yaklasirken bie soru daha. ....38 hafta 6 günlük hamileyim 3 Kasım sezaryen tarihimiz tabi önceden gelmeye niyet etmezse benim kız. Bir haftadır Karnım sürekli sert hemde taş gibive canımı acıtıyor normalmi
Benimki de öyle. Sertlesmenin süresini takip et ama. Doktorum 15 dkda bir olmaya başlarsa gel dedi bana

Anneler az kaldı heyecan varmı heyecan?kım sezeryan olucak?ben mecburum bebek donmedı(((morelım cok bozuk hadı gelın bana destek olun

Sona yaklasirken bie soru daha. ....38 hafta 6 günlük hamileyim 3 Kasım sezaryen tarihimiz tabi önceden gelmeye niyet etmezse benim kız. Bir haftadır Karnım sürekli sert hemde taş gibive canımı acıtıyor normalmi
Sezeryan kendınmı ıstedın?bende olucam amma korkuyorum (((( normal ıstıyordum amma ınatcı oglum ıstemıyor

Merhaba.benım oglum da donmedı bız de mecbur sezeryan kararı aldık. Bıc hazır deyılım ((

Selammm Kasım anneleriii:)
Bugün Dr randevusu vardı 38+0 minnosum 3.490 gr olmuş 50 cm olmus.

Burnum inanılmaz tıkalı dr normal doğum dediği için sanci basladiginda sprey kullanabilir miyim diye sordum olur dedi.
Hafif hafif sancim var ama nst de sanci falan çıkmadı bekleyecekmisiz hayırlısı olsun bakalım.
Epidural sordum gerek görürsek neden olmasın dedi umarım sözünde durur:)

allahimmm çok korkuyorum yaa ha birde dedim ki ben nasıl ayırt edicem gerçek sancıları digerlerinden ya anlayamazsam
tarihe geçersin anlayamazsan ne guzel dedi yaaa demekki anlıcaz kizlar:)
Ha bir de karnimizin kaskati olmasi sertlesmesi gayet normalmis dert etmeyin:)
Ben geçen yıllarda talihsiz bir olay yaşadım ve su nasıl gelir biliyorum gerçekten idrar gibi gelmiyor ama tabi sızıntı olursa onu bilemem ama geçen haftalarda sordum dr a idrardir az geliyorsa takip edip devamı var mı bakmalı dedi.
Hepimize hayırlı kolay doğumlar inş hepimiz bebeklerimize saglikla kavusuruz

Canım sızıntı olabilir sabah doktora git bence belki değildir ama için rahatlar hiç.değilse.
Allahtan durdu ve oğlum da eskisi gibi hareketlendi şükür. ... ay insan korkuyor yaaaa.
Cnm bence git bi doktora her ihtimale karsi su olabilir
Babası eve gelince hareketlendi ay bana naz yapıyor evladım sanırım yaaaa..Bu arada sancı falan olmadan da su gelebiliyor değil mi
İnşallah farkı anlayabilecegjmiz şekilde olur canım ya.Devamlı tripteyim özellikle banyo falan yaparken en büyük korkum su gelmesi.Ya anlamadan gelirse diye paranoyak oldum.

Evet sanci olmksizin su gelebikir ani bir su bosalmasini anlarsin ama sizintiyi anlmk biraz zor olabilir o yuzden dedim supheleniyosan kontrol ettirmekte fayda var

Masallh tatlim ne yiyip iciyorsunuz ben de bu aralar bi istahsizlik aldi basini gidiyo.hic cnm yemk istemiyo napcam bilmem

Merhaba.benım oglum da donmedı bız de mecbur sezeryan kararı aldık. Bıc hazır deyılım ((

Canım zorunlu bir hâl içindesin. he inşallah belki son anda döner dönmese de moralini bozma rabbim sağlıkla kucağına aldığın günü göstersin. Evet normali normal doğum ama senin sağlıkla kucağına almandan daha önemli değil doğum şekli. moralini yüksek tut rabbim böyle uygun görmüş de ve gül inan moral bozacak durum değil..

:)) ama. Saglıklı olun sagsalim al kucagına da sorun yok tatlım. Ben de şartlar el verdiğince bekliycem, sorun cıkarsa anında cayarım sorun yok :) bebişkolar gelsin yeter.

İnşallah kuzum onlar sağlıkla gelsinlerde en azından yolunda bulunduk deriz

Canım ben de öyle düşündüm ve bu gün başka bir doktora gittim şükür memnun kaldım iyi geçti kontrol sadece sancı çıktı 70 lerde iyi ki gitmişim dedim günde üç kere magnezyum kullan dedi b12 çok düşük çıkmış iğne verdi en önemlisi de annenin psikolojisi önemli dedi yanı işime sindi ve doğumunu yaptırırım dedi bizde bu doktorda devam etme kararı aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…