bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
slm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Ay bende bugun forumda bebiş yok mu diyodum :)) gozunuz aydin canım

Masallh tatlim ne yiyip iciyorsunuz ben de bu aralar bi istahsizlik aldi basini gidiyo.hic cnm yemk istemiyo napcam bilmem

6. Aya kadar çok dikkat ettim geriden geliyordu çok taktım kafaya almadı kilo sonra takmamaya soz verdim ama inan ki o ondan sonra ne pistiyse o ben kilosunu hiç aksatmadigim Muzlu süt (kendi yaptığım hazır degil) ve balık hapina bağlıyorum ama onun dışında kahvaltı ve akşam yemeği duzenli arada da ne denk gelirse 17 kilo aldım tabi çok saglikli yemedim için taktikca olmuyor

çok şükür canim iyi sayılırım kemiklerim aciyor o kadar bide sütüm inmedi hala habire yiyorum ama gelsin diye tek o sıkıntı var canim
Canım nacizane tavsiyem sütün gelsin diye kendini yemeğe verme. Alabiliyorsan bi duş al bak sütün anında inecek. Benim kızımda öyle olmuştu

slm kizlar bugün sabah 8de suyum geldi 9 da hastaneye geldik 13.30da kızım normal doğumla dünyaya geldi çok guzel bir duyguydü cok sukur Rabbime darisi bekleyen arkadaslara
Ayy bende bugun nıye kımse dogurmadı dıye dusunurken:) hayırlı olsun kuzum allah analı babalı buyutsun

evet 1 yaş ideal biraz daha buyuyunce cocuk korkuyo ne oldugunu anliyo bende oyle yapcm heralde canim

Evet çok hızlı ilerlemeye başladık gözden kaçıyor çoğu. Allah hepimizin yardımcısı olsun normal Doğum yapabilme imkanım olsaydı Keşke çok istiyordum Ama sağlığımız maalesef elvermedi İnşallah normal Doğum yaparsın

Ne güzel canım sen şanslısın

Olsun canim sagliklisi nasilsa bunyemizde o en dogrusu.. bana cati kontrolu vs. De yapilmadi. Alttan da bakmadi henuz dogum zamani bakicam dedi doktor belki beni de uygun gormeyip o an sezeryana alabilir hic belli olma ama her iki turlu de suyun gelmesini beklicem

Hıckiriik değil eminim özellikle. Gece sessiz ortamda çok net duyuyorum kemik sesi gibi cittttt
Takip ediyorum ama cok yazmıyorum okuyunca cevap vermek istedim. Aynı şey bendede oluyor geceleri uykum hafifletir hareket etmek istediğim aşırı kuvvetli ve sesli bir şekilde citirdamalar duyuyorum benim bacaklarından geldiğini kalça ile bacak arası eklem yeri yani ordan geldiğini düşünüyorum. Sağ ya da sol yatıyorum çok ağır geliyorum bedenime üzerine uyuduğum yer uyuşuyor hatta kulağım bile ağrıyor içine kadar bayağı acı çekiyorum ruh gibi kalkıp duruyorum saçımda oluyor bebek bir yere toplanıyor ve rahmine basınç yapıyor ve tuvaletini getiriyor her yaptığında tuvalete çıkıyorum sancı bu mudur bilmiyorum ama uykusuz ve ağrılı geceler geçiriyorum tek çıt sesini duyan ben olmadığım için kendi adıma sevindim hayırlı dogumlar nasip sun inşallah hepimize

arzerik

Aynı gündeymişiz, benim de 5 gün önce nst de sancı başladı. Açılma da başlamış, benim ilk doğumum olacak.

Gerçi bu geceden biraz ümitliyim, belirti Yok ama çok şişim ve gaz sancım var gibi.

Ben de yarına haber veriyormuşum kızım geldi diye.

Çok heyecanlıyım ya, sağlıkla gelsin meleğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…