- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.321
Ben internetten aldım minicik birşey geldi inşallah sahte değildir deneyip görecem bende. günlerimiz aynı normal doğumu bekliyoruz hayırlısı olsun hakkımızda canımBen aldım ottan canım, bir akrabama vericem benim niyetime okusun diye.
İnşallah işe yarar :)
Hayrli olsun oğluşun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bnm de pzrtsi doğum :)Kizlarr hepinizinn guzel mesajlarinizi okudummm ne hayirsiz topic yazari ciktim ben dimii @because of you dogumdan sonra sunnette anca haber veririm diyordu valla az kala benim ki oyle olacakti
Hepinizii coook ozledimmm inanin ancak firsat bulabildim. Cumartesi dogum yaptim 2 gece hastanede kaldim basim hep cok kalabalikti tel nerdeydii haberim bile yoktu valla sonra efe pasayla evimize geldik duzenimizi kuruyoruz sukurr yeniden sizlerleyimm
Size güveniyorumdoktor sen ne istersen dedi anestezi doktoruna da sordum o da ne istersen dedi
Kaç gün oldu merakta bıraktın kız bizi. Hani bana hemen anlat diyodun sen nerelerdesin? Neyse iyi olmanıza sevindim en yakın zamanda hikayeni (ayrıntılı) bekliyoruz. Efe paşayı öp benim için. Geçmiş olsun sanada.Efe pasami 22.10.2016 - 10.14 de kucagima aldimmspinal anestezi ile sezeryan oldum ve ameliyatim cok rahat gecti rahatsiz edici hicbirsey hissetmedimm rahat olun beybiler
Oglusum 2670 gr 49 cm dogduu sagligi keyfi yerinde cok sukur minnosumun
Hepiniz biranonce saglikla hayirlisiyla kucaklariniza alirsiniz ins evlatlarinizi tadarsiniz cennet kokusunuu
Oglum dogdu da bugun ilk doktor muayenesi bile var teyzeleri cok buyudumm benn opuyorum siziii
Hayrli olsun oğluşun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bnm de pzrtsi doğum :)
Kaç gün oldu merakta bıraktın kız bizi. Hani bana hemen anlat diyodun sen nerelerdesin? Neyse iyi olmanıza sevindim en yakın zamanda hikayeni (ayrıntılı) bekliyoruz. Efe paşayı öp benim için. Geçmiş olsun sanada.
Bende öyle istiyordum ama malesef artık eşim kabul etmez:/ şuan gaz sancılarından uyuyamıyoruz zaten. Sünnet acısı mı gaz sancısı mı anlamadan geçecekti. Ama bi yandan çok küçük kıyamıyorum. Hayırlısı artık.Benim oğluma bir şurup içirdiler.10 dk sonra sersemlemeye başladı.uyur uyanık gibi oldu.tepki veremedi.aldılar içerde de pipiden uyuşturmuşlar.13 dk sonra kucağımıza verdiler.hala sersemdi.yarım saat sonra cin gibi oldu.hiç uyumadı yani.biz 1.5 yaşında yaptırdık çok pişmanım geçe kaldığımız için.şimdiki aklım olsa 2 3 aylıkken yaptırırdım.oğlum oynamak istedi canı yandığı için sinirlendi.tam hareketlendiği zamanlardı.gece dönmek istedi uyurken dönemedi sinirlendi uyandı.
Efe pasami 22.10.2016 - 10.14 de kucagima aldimmspinal anestezi ile sezeryan oldum ve ameliyatim cok rahat gecti rahatsiz edici hicbirsey hissetmedimm rahat olun beybiler
Oglusum 2670 gr 49 cm dogduu sagligi keyfi yerinde cok sukur minnosumun
Hepiniz biranonce saglikla hayirlisiyla kucaklariniza alirsiniz ins evlatlarinizi tadarsiniz cennet kokusunuu
Oglum dogdu da bugun ilk doktor muayenesi bile var teyzeleri cok buyudumm benn opuyorum siziii
Canım bahsettiğin çıtlama bende de oluyor gece yatakta dönerken amaTakip ediyorum ama cok yazmıyorum okuyunca cevap vermek istedim. Aynı şey bendede oluyor geceleri uykum hafifletir hareket etmek istediğim aşırı kuvvetli ve sesli bir şekilde citirdamalar duyuyorum benim bacaklarından geldiğini kalça ile bacak arası eklem yeri yani ordan geldiğini düşünüyorum. Sağ ya da sol yatıyorum çok ağır geliyorum bedenime üzerine uyuduğum yer uyuşuyor hatta kulağım bile ağrıyor içine kadar bayağı acı çekiyorum ruh gibi kalkıp duruyorum saçımda oluyor bebek bir yere toplanıyor ve rahmine basınç yapıyor ve tuvaletini getiriyor her yaptığında tuvalete çıkıyorum sancı bu mudur bilmiyorum ama uykusuz ve ağrılı geceler geçiriyorum tek çıt sesini duyan ben olmadığım için kendi adıma sevindim hayırlı dogumlar nasip sun inşallah hepimize
Kızlar salı günü doktor kontrolüm vardı. Usg ile karnıma baktı. Adetim kesilmişti birgün önce. Bi hap verdi vajinadan konulacak. Rahim ağzın kapanmış rahim içi kan toplanmış bunu kullan açılsın dedi. Meğer o ilaç düşük kürtaj yada normal doğumlarda rahim ağzı yumuşaması için kullanılırmış. Dün gece bi.sancı sormayın doğum sancısı gibi. Sezeryanda böyle ağrı olmadı. Sonra acaip bi kanama pijama yatak hiç bişey dayanmadı. Üşüme titreme sancı çok kötü bi gece geçirdim. Hala kanama çok gidiyor ama sancı kesildi şükür.
Demekki o kanın gitmesi gerekiyormuş canım.çok geçmiş olsun.doğurdum kurtuldum diyemedin yaniKızlar salı günü doktor kontrolüm vardı. Usg ile karnıma baktı. Adetim kesilmişti birgün önce. Bi hap verdi vajinadan konulacak. Rahim ağzın kapanmış rahim içi kan toplanmış bunu kullan açılsın dedi. Meğer o ilaç düşük kürtaj yada normal doğumlarda rahim ağzı yumuşaması için kullanılırmış. Dün gece bi.sancı sormayın doğum sancısı gibi. Sezeryanda böyle ağrı olmadı. Sonra acaip bi kanama pijama yatak hiç bişey dayanmadı. Üşüme titreme sancı çok kötü bi gece geçirdim. Hala kanama çok gidiyor ama sancı kesildi şükür.
Canım günaydınn efeniz hayırlı olsunn gözünüz aydınn çok sevindim rahat bir doğum olmasınaözledik vallahi seni ama geç yazmanı tabiki anlıyoruz allahtan urashaa haberleerini iletti bize merak etmedik çok. öpüyoruz paşanıda senide :)
hahaah zaten ben onun takvimine bakınca panik oluyorum 40. hafta yazıyor ya :) hareket eden spor yapan insanda bide doğum erken olur kolay olur derler kız bütün tezleri çürüttüİçimden bir ses @urashaa Bugün doğum yapacak diyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?