- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.361
Panik olmaz mıyız canım. Eşim acile götürcekti kanama çok fazla oldu çünkü. Takatim kalmadı elim ayağım buz kesildi. Bebeği eşim tuttu göğsüme emziremedim bile sancıdan. Ama geçti şükür. Doğum rahat geçti ya diyeti oldu bu sanırım:))))geçmiş olsun canım panik olmuşsunuzdur muhtemelenhapın böyle bir etkisi mi varmış yani keşke doktor uyarsaymış böyle bir durum olabilir diye. vaybe doğumlada bitmiyor yani bu işler heralde ne zaman rahatlar bu analar ya :/
Evt cnm çok heyecanlıyım çok degsik bi duygu hc bsye benzemiyor ne kadar güzel bu annelik. görmeden bu kadar sevip ozlemek. çok aglicaz görünce oglumuzu esim de bn de öyle hssediyrm.insallah sağ salim nasip olsun hepimize
Sağ ol cnm bnm.inşallah vaktini bekler rüzgar oğluşun.heyecanliyim çok mutluyum ameliyt korkusu daha geri planda kaldı artık :)Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başıma bizim daha çok var ama Rüzgar bey sıkılmazsa :)
Sporuhahaah zaten ben onun takvimine bakınca panik oluyorum 40. hafta yazıyor ya :) hareket eden spor yapan insanda bide doğum erken olur kolay olur derler kız bütün tezleri çürüttühayırlısı olsun artıkk sağlıkla gelsindee oğlusu
Geçmiş olsun canım oksururken tiskirirken karnını kasiklarini tut Allah in izniyle birseycik olmaz yavruna minoset kullanabilirsin ağrı ve ateşe iyi geliyor ıhlamur,tarhana çorbasi,tavuk suyuna çorba bunlar gribe iyi gelirKızlar günaydın ölüyoruuuuum! O kadar hastayım ki öyle böyle değil. Bütün gece Boğaz acısından, öksürükten ve ateşten ha bir de malum baskı sonucu tuvalet seanslarından uyuyamadım eşim gitti az önce 2 gün rapor aldı. O kadar korkuyorum ki hapşırmaktan öksürmekten doğumu tetiklerse diye. Bir de az önce burnumu silerken karnımın altına bıçak saplandı resmen üzerine bir de hapşırdım acım 2 ye katladindı Dua edin de bir an önce iyileşeyim nolur iyileşemesem bile Rüzgar'ıma birşey olmasın çok korkuyorum çooook
Ben çok korkuyorum ya sürekli garip garip rüyalar görüyorum. Doktorum normal Doğum dedi salı çatı muayenesi olacak sırf o muayene korkusuna bile her an vazgeçip sezeryan yapın diyebilirim o dereceyimSağ ol cnm bnm.inşallah vaktini bekler rüzgar oğluşun.heyecanliyim çok mutluyum ameliyt korkusu daha geri planda kaldı artık :)
Evet cnm böyle bi sevgi kimseye hissedilemzmis hssetmemsm yani. Allah acılarını göstermesin.bnm eşim de çok heyecanlı kucağından indirmicek bnce:)anneme diyrm siz de uzaktan seversiniz artik:)kesin bende çok ağlıycam gibi geliyor. nasıl bir sevgi ki bu böyle görmeden bağlandık bişi olcak diye aklımız çıkıyor Allah korusun meleklerimizi. Eşim artık rüyasında oğlumuzu sayıklıyor nasıl gülüyorum gece yarısı nasıl hoşuma gidiyor.
Sporuurashaa nın bedeni farklı algıladım galiba:)) rahim kolay bırakması gerekirken kaslar güçlendi sıkı sıkı tutuyor ateş paşayı
Cnm bnm mecbur sezeryan ama bnce normal doğum daha iyi bak normal doğuran arkdslar hep kolay dogurdu lar. Bnce kesilme bile bile.bn 2 kere ameliyt oldm bu 3.kez kesilecek smdi ilk çocuk daha. 2.çocuğu dusunuyrm 4.kez o da zor yani. başımıza ne geleceği belli olmuyor oh normal doğur istediğin kadar doğur insallah.Ben çok korkuyorum ya sürekli garip garip rüyalar görüyorum. Doktorum normal Doğum dedi salı çatı muayenesi olacak sırf o muayene korkusuna bile her an vazgeçip sezeryan yapın diyebilirim o dereceyim
Teşekkür ederim tavuk suyuna çorba ağzıma sürmedim hayatımda süremem de ama tarhana yapıyo eşim bol bol sağolsun. İlaç da parol ve Boğaz spreyi verdi doktorum bir de hamileler için pastil varmış ondan verdi. Karnımı tutuyorum hep ama sanırım sıyırdım paranoyak oldum hapşırırken alttan çıkıverecek gibi geliyoGeçmiş olsun canım oksururken tiskirirken karnını kasiklarini tut Allah in izniyle birseycik olmaz yavruna minoset kullanabilirsin ağrı ve ateşe iyi geliyor ıhlamur,tarhana çorbasi,tavuk suyuna çorba bunlar gribe iyi gelir
Teşekkür ederim tavuk suyuna çorba ağzıma sürmedim hayatımda süremem de ama tarhana yapıyo eşim bol bol sağolsun. İlaç da parol ve Boğaz spreyi verdi doktorum bir de hamileler için pastil varmış ondan verdi. Karnımı tutuyorum hep ama sanırım sıyırdım paranoyak oldum hapşırırken alttan çıkıverecek gibi geliyo
İnnşallah Can'ım ne güzel yazmışsınCanım normal değil sezeryan düşünülmesi gerekn en son alternatif olmalı.normal doğumun sonrasındaki konforu sana anlatamam.herşeyiyle sen ilgilenebiliyorsun.kimseye minnetin yok.bi enerji bi enerji heyt ulen ben normal doğum yapmışım bana daha ne olur tavırları.bir özgüven.kendin istediğin gibi emzirebiliyorsun.yok dikişim ağrıdı yok bebeği tutamadım yok biri yardım etsin olayı yok.inşallah senin de durumundan dolayı kolayca hayırlı bir normal doğumun olur
Cnm bnm mecbur sezeryan ama bnce normal doğum daha iyi bak normal doğuran arkdslar hep kolay dogurdu lar. Bnce kesilme bile bile.bn 2 kere ameliyt oldm bu 3.kez kesilecek smdi ilk çocuk daha. 2.çocuğu dusunuyrm 4.kez o da zor yani. başımıza ne geleceği belli olmuyor oh normal doğur istediğin kadar doğur insallah.
Ayy gecmis olsun cnm ama yinede tabi kanin bosalmasi daha iyidir heraldeKızlar salı günü doktor kontrolüm vardı. Usg ile karnıma baktı. Adetim kesilmişti birgün önce. Bi hap verdi vajinadan konulacak. Rahim ağzın kapanmış rahim içi kan toplanmış bunu kullan açılsın dedi. Meğer o ilaç düşük kürtaj yada normal doğumlarda rahim ağzı yumuşaması için kullanılırmış. Dün gece bi.sancı sormayın doğum sancısı gibi. Sezeryanda böyle ağrı olmadı. Sonra acaip bi kanama pijama yatak hiç bişey dayanmadı. Üşüme titreme sancı çok kötü bi gece geçirdim. Hala kanama çok gidiyor ama sancı kesildi şükür.
İçimden bir ses @urashaa Bugün doğum yapacak diyorrrr
Panik olmaz mıyız canım. Eşim acile götürcekti kanama çok fazla oldu çünkü. Takatim kalmadı elim ayağım buz kesildi. Bebeği eşim tuttu göğsüme emziremedim bile sancıdan. Ama geçti şükür. Doğum rahat geçti ya diyeti oldu bu sanırım:))))
Hayırlısı artık kuzum ya. Olsun dedikçe sanki sipa yukarı kaçıyor.Saol canım :) bizim doğuma kadar gelmezse senin ki doğum da dua ederim ebyar'ın ki de sağlıkla gelsin diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?