bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Panik olmaz mıyız canım. Eşim acile götürcekti kanama çok fazla oldu çünkü. Takatim kalmadı elim ayağım buz kesildi. Bebeği eşim tuttu göğsüme emziremedim bile sancıdan. Ama geçti şükür. Doğum rahat geçti ya diyeti oldu bu sanırım:))))

kesin bende çok ağlıycam gibi geliyor. nasıl bir sevgi ki bu böyle görmeden bağlandık bişi olcak diye aklımız çıkıyor Allah korusun meleklerimizi. Eşim artık rüyasında oğlumuzu sayıklıyor nasıl gülüyorum gece yarısı nasıl hoşuma gidiyor.

Sporu urashaa nın bedeni farklı algıladım galiba:)) rahim kolay bırakması gerekirken kaslar güçlendi sıkı sıkı tutuyor ateş paşayı

Geçmiş olsun canım oksururken tiskirirken karnını kasiklarini tut Allah in izniyle birseycik olmaz yavruna minoset kullanabilirsin ağrı ve ateşe iyi geliyor ıhlamur,tarhana çorbasi,tavuk suyuna çorba bunlar gribe iyi gelir

Sağ ol cnm bnm.inşallah vaktini bekler rüzgar oğluşun.heyecanliyim çok mutluyum ameliyt korkusu daha geri planda kaldı artık :)
Ben çok korkuyorum ya sürekli garip garip rüyalar görüyorum. Doktorum normal Doğum dedi salı çatı muayenesi olacak sırf o muayene korkusuna bile her an vazgeçip sezeryan yapın diyebilirim o dereceyim

Evet cnm böyle bi sevgi kimseye hissedilemzmis hssetmemsm yani. Allah acılarını göstermesin.bnm eşim de çok heyecanlı kucağından indirmicek bnce:)anneme diyrm siz de uzaktan seversiniz artik:)

Sporu urashaa nın bedeni farklı algıladım galiba:)) rahim kolay bırakması gerekirken kaslar güçlendi sıkı sıkı tutuyor ateş paşayı

:) ayy harbi öyle mi oldu dersinnn yok neyse bişi demiyorum sen paçayı kurtardın benimde başıma gelir çocuğun gelmeyesi tutar falan

Ben çok korkuyorum ya sürekli garip garip rüyalar görüyorum. Doktorum normal Doğum dedi salı çatı muayenesi olacak sırf o muayene korkusuna bile her an vazgeçip sezeryan yapın diyebilirim o dereceyim
Cnm bnm mecbur sezeryan ama bnce normal doğum daha iyi bak normal doğuran arkdslar hep kolay dogurdu lar. Bnce kesilme bile bile.bn 2 kere ameliyt oldm bu 3.kez kesilecek smdi ilk çocuk daha. 2.çocuğu dusunuyrm 4.kez o da zor yani. başımıza ne geleceği belli olmuyor oh normal doğur istediğin kadar doğur insallah.

Teşekkür ederim tavuk suyuna çorba ağzıma sürmedim hayatımda süremem de ama tarhana yapıyo eşim bol bol sağolsun. İlaç da parol ve Boğaz spreyi verdi doktorum bir de hamileler için pastil varmış ondan verdi. Karnımı tutuyorum hep ama sanırım sıyırdım paranoyak oldum hapşırırken alttan çıkıverecek gibi geliyo

hepimiz aynıyiz vakit geçip hayirlisi ile kucagimiza almadan rahat yok bize akşama kadar turlu turlu senaryolar bebise birşey oldumu acaba ayy Allah korusun ya rabbim şifa versin minnoslarimiza

İnnşallah Can'ım ne güzel yazmışsın

Miyomum da var benim sezeryan olursa onu da arada alacak doktorum o da omdan cazip geliyor Aslı'nda. Ama bir yandan da normal yapayım Doğum iznim bitince gider miyom ameliyatı olurum 2-3 ay rapor patlatır Rüzgar'a daha çok zaman ayırırım diyorum. Doğumdan sonra rapor alanları bizim kurum heyete gönderiyor çünkü direk sahte mi gerçek mi diye rapor ona göre soruşturma açıyor. Doktorum kimse birşey diyemez miyomu var kanaması var yazarım bişey de yapamazlar diyor ama riske de atmak istemiyorum. Ama korksam da gönlüm tabii ki normalden yana

Ayy gecmis olsun cnm ama yinede tabi kanin bosalmasi daha iyidir heralde

Cok g miş olsun cancagzım bayagı panşk olmuşsunuz ki haklısınızda. Ama baktıgında iyi olmuş içerde kalanlar cıkmış gitmiş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…