- 15 Ağustos 2014
- 2.518
- 2.369
- 133
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.901
Evet cnm en guzel ameliyatım olacak insallahhh sonu çok tatlii:) bn artık doğurmalik olmuşum gece nefes darligindan zor uyudum kaldı 2 gunnn:)olucak olucak allahın izniyle sen hiç merak etme.. bak hep ne güzel diyosun sen bunları daha önce zaten yaşadın şimdi sonunda bi de mis kokulu ödülün olucak inşallah eee daha nolsun
Canım çok heyecanlı hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah doğumunda çok güzel geçsinEvet cnm en guzel ameliyatım olacak insallahhh sonu çok tatlii:) bn artık doğurmalik olmuşum gece nefes darligindan zor uyudum kaldı 2 gunnn:)
Ya sen ne mükemmel bir kadınsin. ...Bayılıyorum yaaaa sabah sabah bombalar arka arkaya.....Because of you Fan Club kuracam kadınlar Klubünde sen hep yaz emi.....günaydın güzel annelermutlu haftasonları olsun her sabah ilk gördüğüm görüntü noluyo biliyo musunuz kendim!! insanın hele de hamileyken kendi manzarasıyla uyanması çok korkunç!! göbek bağımsızlık havalarında döt desen özerklik taslıyo resmen her sabah kafamı sola çevirdiğimde gardırobun aynasında gördüğüm manzara bu gülazer gibiyim yalnız bu sabah daha yukarıda bişeye takıldı gözlerim saçlarım!! önden edip akbayram kuşbakışı ömer çelakılı andıran baağğğyen saçı mı olur arkadaş bi hışımla duşa girdim.. sen o kadar dikkat edip edip 9 ay herşeye..duşta kafaya boca ettim ketoral medikal şampuanı birinci yıkamada da diil ikinci yıkamada köpüklerin içinde bi donup kalışım vardı duşta görmeliydiniz!! gerçi o manzarayı görmeseniz daha sağlıklı her neyse eyvaahhhh dedim bu medikal şampuan!! hemen çıktım duştan apar topar kutusunu da atmışım netten prospektüsünü buldum bi baktım gebeler için c grubu ilaç yazmaz mı ödüm bi tarafıma kaçtı panik oldum türlü fantezi kurduktan sonra önce abime msj attım sonra dr a ikisi de d ve x grubu olmadıktan sonra çok sıkıntı diil tabii asıl önemlisi artık çocuk organ gelişimini falan tamamladı rahat ol msjı verdiler.. hadi abim neyse de şu dr un sabah sabah benim sorumu yanıtlarkenki yüz halini çok merak ediyorum doğur da kurtulayım allahın belası kadın diyodur kesin ayyy neyse ki bunca maceradan sonra saçımın yağ dengesi biraz oturmuş yerine bi de işe yaramasa o şampuanı napardım bilmiyorum
Saol kuzucum o senin güzel bakışındanYa sen ne mükemmel bir kadınsin. ...Bayılıyorum yaaaa sabah sabah bombalar arka arkaya.....Because of you Fan Club kuracam kadınlar Klubünde sen hep yaz emi.....
Sabah sabah güldürdün beni yaaa.. Allah iyiliğini versin emii. Dötlerimiz doğumdan sonra nolcak bakalım... İnşallah daha da bağımsızlık ilanı etmez yine ülke sınırları içinde kalırlar ...günaydın güzel annelermutlu haftasonları olsun her sabah ilk gördüğüm görüntü noluyo biliyo musunuz kendim!! insanın hele de hamileyken kendi manzarasıyla uyanması çok korkunç!! göbek bağımsızlık havalarında döt desen özerklik taslıyo resmen her sabah kafamı sola çevirdiğimde gardırobun aynasında gördüğüm manzara bu gülazer gibiyim yalnız bu sabah daha yukarıda bişeye takıldı gözlerim saçlarım!! önden edip akbayram kuşbakışı ömer çelakılı andıran baağğğyen saçı mı olur arkadaş bi hışımla duşa girdim.. sen o kadar dikkat edip edip 9 ay herşeye..duşta kafaya boca ettim ketoral medikal şampuanı birinci yıkamada da diil ikinci yıkamada köpüklerin içinde bi donup kalışım vardı duşta görmeliydiniz!! gerçi o manzarayı görmeseniz daha sağlıklı her neyse eyvaahhhh dedim bu medikal şampuan!! hemen çıktım duştan apar topar kutusunu da atmışım netten prospektüsünü buldum bi baktım gebeler için c grubu ilaç yazmaz mı ödüm bi tarafıma kaçtı panik oldum türlü fantezi kurduktan sonra önce abime msj attım sonra dr a ikisi de d ve x grubu olmadıktan sonra çok sıkıntı diil tabii asıl önemlisi artık çocuk organ gelişimini falan tamamladı rahat ol msjı verdiler.. hadi abim neyse de şu dr un sabah sabah benim sorumu yanıtlarkenki yüz halini çok merak ediyorum doğur da kurtulayım allahın belası kadın diyodur kesin ayyy neyse ki bunca maceradan sonra saçımın yağ dengesi biraz oturmuş yerine bi de işe yaramasa o şampuanı napardım bilmiyorum
neyseki korkuln olmadi ve doguma az zamn kaldigünaydın güzel annelermutlu haftasonları olsun her sabah ilk gördüğüm görüntü noluyo biliyo musunuz kendim!! insanın hele de hamileyken kendi manzarasıyla uyanması çok korkunç!! göbek bağımsızlık havalarında döt desen özerklik taslıyo resmen her sabah kafamı sola çevirdiğimde gardırobun aynasında gördüğüm manzara bu gülazer gibiyim yalnız bu sabah daha yukarıda bişeye takıldı gözlerim saçlarım!! önden edip akbayram kuşbakışı ömer çelakılı andıran baağğğyen saçı mı olur arkadaş bi hışımla duşa girdim.. sen o kadar dikkat edip edip 9 ay herşeye..duşta kafaya boca ettim ketoral medikal şampuanı birinci yıkamada da diil ikinci yıkamada köpüklerin içinde bi donup kalışım vardı duşta görmeliydiniz!! gerçi o manzarayı görmeseniz daha sağlıklı her neyse eyvaahhhh dedim bu medikal şampuan!! hemen çıktım duştan apar topar kutusunu da atmışım netten prospektüsünü buldum bi baktım gebeler için c grubu ilaç yazmaz mı ödüm bi tarafıma kaçtı panik oldum türlü fantezi kurduktan sonra önce abime msj attım sonra dr a ikisi de d ve x grubu olmadıktan sonra çok sıkıntı diil tabii asıl önemlisi artık çocuk organ gelişimini falan tamamladı rahat ol msjı verdiler.. hadi abim neyse de şu dr un sabah sabah benim sorumu yanıtlarkenki yüz halini çok merak ediyorum doğur da kurtulayım allahın belası kadın diyodur kesin ayyy neyse ki bunca maceradan sonra saçımın yağ dengesi biraz oturmuş yerine bi de işe yaramasa o şampuanı napardım bilmiyorum
Evet canım çok şükür içime sindi o kadar ilgilim be anlayışlı bir doktorla daha önce karşılaşmadım herşeyi ben daha sormadan en ince ayrıntısına kadar anlattı dün benim de net kapandı aynı anda hem ev hem tlf... sağ sağlim kucağımıza almak nasip olsun inşaallah geceler çok zor geçmeye başladıcanım benim 2 gündür netimiz kesikti güneydoğuda aklımdaydın inan ki .. gitmişsin dr a sanırım tarih olarak 14 kasım mı verdi?? içine sindiyse çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun
Ay gülmekten öldüm :)))))))süpermiş ya doktorunDün doktor bana haftaya carsamba alalım gelmezse dedi. ? Bende hiç degilse cumayı bekleyelim dedim. Adam baktı baktı suratıma ve cocuk senin istersen ilk okula kadar tut dedi :/ durum vahim
Beni anlatmışsın Can'ım o kadar olurHorlayan koca,uykusuz gece, hamilelik stresi hepsi öyle çok daraltti ki ağlamak istiyorum bağıra bağıra .....Tam uykuya dalıyorum horrrrr horrrrr katil olcam.Dayanamıyorum. Git ameliyat ol ya....Her gece hamile halime bin tane yastikyorgan başka odaya taşınıyorum.Yanına yatmayinca da kızıyor.Ne yani işkence çekmek zorunda miyim.Ben horlamadan nefret ederim.Yani horladigini bilsem evlenmezdim o kadar net.
bu ilk hamileliğim ya ben zannediyodum ki göbek büyüdükçe toto oha lan benden büyüğü varmış deyip kendini geri çeker en azından göbeğimin gölgesinde kalırSabah sabah güldürdün beni yaaa.. Allah iyiliğini versin emii. Dötlerimiz doğumdan sonra nolcak bakalım... İnşallah daha da bağımsızlık ilanı etmez yine ülke sınırları içinde kalırlar ...[/QUOTE
Yok canım okadar demilsindir zannetmiyorum... ben sadece ayak uçlarımı göremiyorum birde tartıya çıkınca tartıda yazanı okumak zorlaştı.,, göbekten ama şu ne giyeceğim stresi mahvediyor bir yere gidecekken rahat 10 kıyafet deniyorum...allahım hiç mi bişey yakışmaz hadi giyindin diyelim çorabı giymeye bi adam lazım...bu ilk hamileliğim ya ben zannediyodum ki göbek büyüdükçe toto oha lan benden büyüğü varmış deyip kendini geri çeker en azından göbeğimin gölgesinde kalırneyse bu fikrimi anneme söyledim.. heheeeeeyy sen öyle mi zannediyosun yavrucum gerçekten dedi güldü göbeğin önden gidicek götün arkadan gelicek dedi.. resmen alien tarifi yaptı kadın ayaküstü ha gülazer gibi olucaksın benzetmesini de ilk annem yapmıştı zaten ileri görüşlü kadın
Ayy oglusumun bugün doğmasını çok arzu ederim. Tam Cumhuriyet çocuğu olur kuzucum
kıııızzz senin çatı muayenen mi yapıldııııııCanım çatı muayenesi yaptı fazla müsait değil dedi. sonra karından usg yle Ölçümleri yaptı. normalde 1 aydır bebeğin kilo alımı yavaşlamıştı hani bebek fazla kilo almazsa normal yapabilirsin diyordu ama 1 hafta da 400 gram almışız. 2500 civarı olsa çok rahat doğurursun dedi, istersen bekleyelim normal denemek istiyorsan dedi ama biz riske girmek istemedik..
canım deme öyle bak yavrucun sağlıklıymış önemli olan o.. bişey sorucam hem sana hemCanlar doktordan geldim benim tembel teneke yatıyor aynı şekilde hiç bir gelişme yok. Beklemeye devam dedi dr alttan açılmaya bile bakma gereği duymadı. 3225gr olmuş paşa hazretleri boyunu söylemedi bende sormadım moralim bozuldu. Bu gidişle ben doguramiycam. Günü benden sonra olanlar bile doğurdu ben kaldım böyle off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?