bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ya var ya benden duymuş olma ama bu eşine gece uyurken popodan vericen iğneyle suni sancıyı ondan sonra eller havayaa aaaa dünyada kaç kadın çekiyo ama bunu o kadar da abartmasın dimi ama

Ayy harika olur Anlasın bizim durumumuzu bende isterdim bir gün benim vücudumu taşısın şu herifim diye keske olsa yaa

aaaayyyy bugünü sayma olucağı günü de sayma kaldı mı sana 2 gün A Askina eskiya senin de bu hesapla son 1 günün ayşemmmm

ya hamilelere özel pastil mi varmış?? daha bugün düşündüm acaba zararlı mı bize diye?? adı ne canım ya ben telef oldum hastalıktan boğaz ağrısından 2 gündür

Valla eşim aile hekimize sorup gidip almış pulmoll adı. Eczacı da eşimin arkadaşı tekrar tekrarlar sorarak almış o yüzden. Günlerdir yatıyorum kolumu kaldırmaya halim Yok benim de geçmiyor geçmiyor! Hastane çantasını hazırlayacaktım onu bile yapamadım hastalıktan

hala iyileşmedin mi hiç :/ ben bugün bi nebze daha toparlandım çok şükür.. yine de o pastilden bulundurayım ben de emzirme döneminde de lazım sonuçta..

İns canım benim.hayalimde o kuaföre gitmek istiyorum inş çıkabilirim evden
Kuaför müüüü o kadar özledim ki gideyim boyamı yaptırayım bakım yaptırayım manikürüm pedikürüm cilt bakımım off off. Doğumdan sonra ilk fırsatta koşa koşa kuaföre gidicem boyaya falan. Tırnaklarıma da zırt pırt ojeyle uğraşamam o zaman diye kalıcı oje ya da protez tırnak düşünüyorum yoksa kafayı yicem artık az kaldı

hala iyileşmedin mi hiç :/ ben bugün bi nebze daha toparlandım çok şükür.. yine de o pastilden bulundurayım ben de emzirme döneminde de lazım sonuçta..
Sabah iyi gibiydim ama kahvaltıdan sonra yine kötü oldum . Azıcık uyuyayım diyorum bir kalkıyorum üstüm başım sırılsıklam! Hayatımda böyle hasta olduğumu hatırlamıyorum ben ya bir de ilk gün Rüzgarın hareketleri azaldı gibi geldi öldüm korkudan doktoruma mesaj attım hemen biz hastayken onların da hareketleri yavaşlarmış haberin olsun

aaaayyyy bugünü sayma olucağı günü de sayma kaldı mı sana 2 gün A Askina eskiya senin de bu hesapla son 1 günün ayşemmmm
Anneeeee:) yaşasın artık btsin gitsin şu ameliyat yaa sabirsizlaniyorummm:)korkum da yok fazlaa:) hemencik yüzünü gorsem:)

Ah ahahah kız allah iyiliği versin senınle bıde sampuandaslığımız cıktı ketorali bende hamılelık oncesi kullanıyordum druma sordum yasak dedı banada bırakmıştım sonra devam artık nya B7 kereden bişecik olmaz kuzu

selam kızlar bu gece çok iyı uyudum kesıntisiz 7 e kadar.bunyem ise gtcez sandı galıba alarm gbi uyandrdı beni :) neyse bunada şukur sastim gece hç wcye kalkmadm :)) ee bugun bebiş yok mu forumda :)
formidea gece demisti pembe akintim var sancim var diye daha ses yok dogum yapmistir heralde ama henuz hber vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…