bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen bende oye oldum geçen hafta. Çok kaşındım. mantar diye korktum. sirkeli suyla yıkadım günde birkaç kere. nispeten azaldı

canım deme öyle bak yavrucun sağlıklıymış önemli olan o.. bişey sorucam hem sana hem @urashaa ya kızlar siz hamile kaldığınız dönem kaç güne bir adet oluyodunuz??
Kuzum normalde ben 34te bir oluyordum ama hamile kalmadan önce bende prolaktin yüksek çıkmıştı o sıra düzensizdi adetim ilaç kullanmaya başladım düşmesi için o ay hamile kaldım.

Benim o derdim yok ya.3 kiyafetim var hamilelikte giydigim.don dolas ayni seyleri giyiyorum

Kuzum normalde ben 34te bir oluyordum ama hamile kalmadan önce bende prolaktin yüksek çıkmıştı o sıra düzensizdi adetim ilaç kullanmaya başladım düşmesi için o ay hamile kaldım.
hmmm tamam iişte bak düzensizleşmeden önce bile adet sirkülasyonun uzunmuş benimki de 32-33 güne birdi kaldı ki hamile kaldığım dönem 40 güne birdi.. yani geç döllenme olduğuna göre normal bence

Dr sonrası bizim evde yine soğuk rüzgarlar esti. dr 41e kadar bekleriz 41de suni sancı veririz ama suni sanciyla doğum 24 saati bulabiliyor dedi. zorunlu sezaryen olması için suni sancı alıp 6 saat sancı çekmem gerekiyormuş devlet ancak o zaman sezaryeni karsiliyormus.
EŞimde suni sanciyla bir denersin dedi bende deneyemem 41e kadar beklerim geldi geldi gelmedi direk ameliyata alsın dedim. Bu dünyada ki tek hamile sen değilsin abartma dedi bana Benim sarteller attı sinirden oturdum ağladım . dr da uyuz bi şey son anda doktorum gitti hiç isinamadim bu kadına da. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Acaba başka bir hastaneye mi gitsem. Off

hmmm tamam iişte bak düzensizleşmeden önce bile adet sirkülasyonun uzunmuş benimki de 32-33 güne birdi kaldı ki hamile kaldığım dönem 40 güne birdi.. yani geç döllenme olduğuna göre normal bence
Canım dr onun çok önemi yok dedi bizim için önemli olan son adet tarihin dedi bende ona bağlıyordum ama öyle deyince daha bi canım sikldi

Canım dr onun çok önemi yok dedi bizim için önemli olan son adet tarihin dedi bende ona bağlıyordum ama öyle deyince daha bi canım sikldi
allah allah nasıl önemi yokmuş yaaa hiç 28 güne bir adet olan kadınla 35-40 güne bir olan kadının yumurtlama zamanı aynı olabilir mi?? yani bana hemşire arkadaşımın söylediği sata göre +/- 10 gün normal kabul edilir.. direk böyle bakalım o zaman en geç 10-12 kasım beklenir olmadı alınır sen hiç sıkma canını illa çıkıcak o yavru ordan

Günaydın tatlım geçmiş olsun kız neyse son zamanların zaten etki etmez öyle şampuan felan millet saçlarını sapsarı boyuyor dimi
Bende çok çirkinleştim yaa aynaya bakmak istemiyorum bembeyaz saç sis yüz vücut doğumdan sonra bi kaporta bakımı yaptiracamda nasıl evden çıkacam onu bilmiyorum :)

ayyy hiç bilmiyorum daha lohusalık dönemim nasıl olur

Bence de farkeder mantıken öyle yani . Ama bu doktor da bi tuhaf nst de ebe seni dr bugün yatirabilir san cin var dedi alttan muayene eder muhakkak dedi dr bu sancılar önemsiz dedi nede alttan açılmaya baktı nst sonucunu aldı salı gel dedi. Anlamadım ki bu doktoru

ya var ya benden duymuş olma ama bu eşine gece uyurken popodan vericen iğneyle suni sancıyı ondan sonra eller havayaa aaaa dünyada kaç kadın çekiyo ama bunu o kadar da abartmasın dimi ama

oleeeeeeyyy e sancın çıkmış canısı bu iyiye işaret

ya var ya benden duymuş olma ama bu eşine gece uyurken popodan vericen iğneyle suni sancıyı ondan sonra eller havayaa aaaa dünyada kaç kadın çekiyo ama bunu o kadar da abartmasın dimi ama
Keşke öyle bir imkan olsa saniye düşünmem sokarim totosuna iğneyi hoplasın dursun bakalım nasıl oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…