- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.921
Amin kuzum hepimizi insallah,Rabbim saglikla.kurtarsin insallah
İnşallah canim güzel geçecek öyle inaniyrm oğlum iyi olsun da gerisi önemli değil sanki:)Canım çok heyecanlı hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah doğumunda çok güzel geçsin
Yalnız değiliz arkadaşım... annem hep derdi kadınlar hamuru ve erkekler hamuru diye birşey var.sadece şekillerimız farklı diye.... aynen de öyle...Beni anlatmışsın Can'ım o kadar olur
Benimki gümrük kapısına dayandı.Hadi hayırlısı.Sabah sabah güldürdün beni yaaa.. Allah iyiliğini versin emii. Dötlerimiz doğumdan sonra nolcak bakalım... İnşallah daha da bağımsızlık ilanı etmez yine ülke sınırları içinde kalırlar ...
Aynen bende oye oldum geçen hafta. Çok kaşındım. mantar diye korktum. sirkeli suyla yıkadım günde birkaç kere. nispeten azaldıKızlar benim bu gece çok fazla vajinL kaşıntım oldu daha geçen gün idrar tahlili verdim şükür bişey çıkmadı doktor da son zamanlar kaşıntıya ilaç vermeyeyim dedi ama dayanamıyorum neden böyle oluyor
Kuzum normalde ben 34te bir oluyordum ama hamile kalmadan önce bende prolaktin yüksek çıkmıştı o sıra düzensizdi adetim ilaç kullanmaya başladım düşmesi için o ay hamile kaldım.canım deme öyle bak yavrucun sağlıklıymış önemli olan o.. bişey sorucam hem sana hem @urashaa ya kızlar siz hamile kaldığınız dönem kaç güne bir adet oluyodunuz??
Benim o derdim yok ya.3 kiyafetim var hamilelikte giydigim.don dolas ayni seyleri giyiyorumYok canım okadar demilsindir zannetmiyorum... ben sadece ayak uçlarımı göremiyorum birde tartıya çıkınca tartıda yazanı okumak zorlaştı.,, göbekten ama şu ne giyeceğim stresi mahvediyor bir yere gidecekken rahat 10 kıyafet deniyorum...allahım hiç mi bişey yakışmaz hadi giyindin diyelim çorabı giymeye bi adam lazım...
hmmm tamam iişte bak düzensizleşmeden önce bile adet sirkülasyonun uzunmuş benimki de 32-33 güne birdi kaldı ki hamile kaldığım dönem 40 güne birdi.. yani geç döllenme olduğuna göre normal benceKuzum normalde ben 34te bir oluyordum ama hamile kalmadan önce bende prolaktin yüksek çıkmıştı o sıra düzensizdi adetim ilaç kullanmaya başladım düşmesi için o ay hamile kaldım.
Canım dr onun çok önemi yok dedi bizim için önemli olan son adet tarihin dedi bende ona bağlıyordum ama öyle deyince daha bi canım sikldihmmm tamam iişte bak düzensizleşmeden önce bile adet sirkülasyonun uzunmuş benimki de 32-33 güne birdi kaldı ki hamile kaldığım dönem 40 güne birdi.. yani geç döllenme olduğuna göre normal bence
allah allah nasıl önemi yokmuş yaaa hiç 28 güne bir adet olan kadınla 35-40 güne bir olan kadının yumurtlama zamanı aynı olabilir mi?? yani bana hemşire arkadaşımın söylediği sata göre +/- 10 gün normal kabul edilir.. direk böyle bakalım o zaman en geç 10-12 kasım beklenir olmadı alınır sen hiç sıkma canını illa çıkıcak o yavru ordanCanım dr onun çok önemi yok dedi bizim için önemli olan son adet tarihin dedi bende ona bağlıyordum ama öyle deyince daha bi canım sikldi
günaydın güzel annelermutlu haftasonları olsun her sabah ilk gördüğüm görüntü noluyo biliyo musunuz kendim!! insanın hele de hamileyken kendi manzarasıyla uyanması çok korkunç!! göbek bağımsızlık havalarında döt desen özerklik taslıyo resmen her sabah kafamı sola çevirdiğimde gardırobun aynasında gördüğüm manzara bu gülazer gibiyim yalnız bu sabah daha yukarıda bişeye takıldı gözlerim saçlarım!! önden edip akbayram kuşbakışı ömer çelakılı andıran baağğğyen saçı mı olur arkadaş bi hışımla duşa girdim.. sen o kadar dikkat edip edip 9 ay herşeye..duşta kafaya boca ettim ketoral medikal şampuanı birinci yıkamada da diil ikinci yıkamada köpüklerin içinde bi donup kalışım vardı duşta görmeliydiniz!! gerçi o manzarayı görmeseniz daha sağlıklı her neyse eyvaahhhh dedim bu medikal şampuan!! hemen çıktım duştan apar topar kutusunu da atmışım netten prospektüsünü buldum bi baktım gebeler için c grubu ilaç yazmaz mı ödüm bi tarafıma kaçtı panik oldum türlü fantezi kurduktan sonra önce abime msj attım sonra dr a ikisi de d ve x grubu olmadıktan sonra çok sıkıntı diil tabii asıl önemlisi artık çocuk organ gelişimini falan tamamladı rahat ol msjı verdiler.. hadi abim neyse de şu dr un sabah sabah benim sorumu yanıtlarkenki yüz halini çok merak ediyorum doğur da kurtulayım allahın belası kadın diyodur kesin ayyy neyse ki bunca maceradan sonra saçımın yağ dengesi biraz oturmuş yerine bi de işe yaramasa o şampuanı napardım bilmiyorum
ayyy hiç bilmiyorum daha lohusalık dönemim nasıl olurGünaydın tatlım geçmiş olsun kız neyse son zamanların zaten etki etmez öyle şampuan felan millet saçlarını sapsarı boyuyor dimi
Bende çok çirkinleştim yaa aynaya bakmak istemiyorum bembeyaz saç sis yüz vücut doğumdan sonra bi kaporta bakımı yaptiracamda nasıl evden çıkacam onu bilmiyorum :)
Bence de farkeder mantıken öyle yani . Ama bu doktor da bi tuhaf nst de ebe seni dr bugün yatirabilir san cin var dedi alttan muayene eder muhakkak dedi dr bu sancılar önemsiz dedi nede alttan açılmaya baktı nst sonucunu aldı salı gel dedi. Anlamadım ki bu doktoruallah allah nasıl önemi yokmuş yaaa hiç 28 güne bir adet olan kadınla 35-40 güne bir olan kadının yumurtlama zamanı aynı olabilir mi?? yani bana hemşire arkadaşımın söylediği sata göre +/- 10 gün normal kabul edilir.. direk böyle bakalım o zaman en geç 10-12 kasım beklenir olmadı alınır sen hiç sıkma canını illa çıkıcak o yavru ordan
Günaydın canım seninde bayramın kutlu olsun nasılsın şafak kaç oldu bizim :)Gunaydin kizlar cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun
ya var ya benden duymuş olma amaDr sonrası bizim evde yine soğuk rüzgarlar esti. dr 41e kadar bekleriz 41de suni sancı veririz ama suni sanciyla doğum 24 saati bulabiliyor dedi. zorunlu sezaryen olması için suni sancı alıp 6 saat sancı çekmem gerekiyormuş devlet ancak o zaman sezaryeni karsiliyormus.
EŞimde suni sanciyla bir denersin dedi bende deneyemem 41e kadar beklerim geldi geldi gelmedi direk ameliyata alsın dedim. Bu dünyada ki tek hamile sen değilsin abartma dedi banaBenim sarteller attı sinirden oturdum ağladım . dr da uyuz bi şey son anda doktorum gitti hiç isinamadim bu kadına da. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Acaba başka bir hastaneye mi gitsem. Off
oleeeeeeyyy e sancın çıkmış canısı bu iyiye işaretBence de farkeder mantıken öyle yani . Ama bu doktor da bi tuhaf nst de ebe seni dr bugün yatirabilir san cin var dedi alttan muayene eder muhakkak dedi dr bu sancılar önemsiz dedi nede alttan açılmaya baktı nst sonucunu aldı salı gel dedi. Anlamadım ki bu doktoru
Keşke öyle bir imkan olsa saniye düşünmem sokarim totosuna iğneyi hoplasın dursun bakalım nasıl oluyormuşya var ya benden duymuş olma amabu eşine gece uyurken popodan vericen iğneyle suni sancıyı ondan sonra eller havayaa aaaa dünyada kaç kadın çekiyo ama bunu o kadar da abartmasın dimi ama
Oda bir facia olur heralde uykusuz saçlar tepede toplu sınırlı gergin ve çirkinayyy hiç bilmiyorum daha lohusalık dönemim nasıl olur
ayy yangına körükle gittim resmenKeşke öyle bir imkan olsa saniye düşünmem sokarim totosuna iğneyi hoplasın dursun bakalım nasıl oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?