bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bugün annemlere geldim. Son günlerimi keyifli geçireyim hem de dinleneyim diye az once yatmaya hazırlandım. Kızımın suluğu da salonda kalmış onu almaya gittin. Annemin beni atlet pijamayla gördüğündeki tepkisi "bu sumo ne dolanıyo buralarda." Ben de sen kendine bak hıh dedim. Nolmuş 80kilo olduysam

Yalancı sancı şekil degiştirince geçiyormuş. Oturuorssan kalk yürü yürüyorsan yat dinlen test et bakalım. İnşallah gerçektir bir avazda dogurur gelirsin ...

Bitanem annemin anlattığı doğum sancısına benziyo sanki bu ama başı henüz galiba. . Süre tut düzene binmeye başlarsa hastaneye yola çıkın bence. . Ben de senin durumundayım ilçedeyim aynı korkular bende de var

Ay ağrısız sancısız bi avazda inşAllahh

Hadi hayırlısı bakalım canım. Rabbim bir avazda kurtarsın.

Kardeşimde bana damızlık gibi oldun diyip duruyo 83.5 kiloda ben varım :) ama harbi ayı gibi yedim içtim öle böle deil napalım veririz kiloları elbet

Canım kasılmaların bebek hareketleriyle bi benzerliği yok ki. Doğum kasılmaları adet sancısı gibi başlıyor sonra Allah ne verdiyse

Karında oluyormuş ya onu sormuştum cünkü bebek bi yere toplandıgında da kasılıyor karın. Ama ebyar söyledi. Bebek hareekt etmeden kasılıp toplanıyormuş karın.

Kardeşimde bana damızlık gibi oldun diyip duruyo 83.5 kiloda ben varım :) ama harbi ayı gibi yedim içtim öle böle deil napalım veririz kiloları elbet
Püff veririz vermesine de aynalara küstüm yaa. Bi 3-4 ay daha böyle kalırım ben heralde. Kızımda da 80kilo ile doğuma gitmiştim. Doğurdum bir gün sonra eve geldim 78 kiloydum. Var sen düşün benim o an ki halimi canım

Aman napalım insan çıkarıoZ karnımızdan kolay mı,yemezsek enerji olmaz,nasıl bakcaz çocuklara..ben kimsei sallamıom..zamanla şekle şemale gireriz yine.küsme aynalara falan.

Kızlar ilişki durumunuz nasıl ?? ben hamile kaldigimdan beri hiç olmadı. 1-2 hafta sonra başlamak istiyorum doğumu kolaylaştırmak için ama cekiniyorum artık uzun zaman olduğundan bi tuhaf hissediyorum

Bilgilendirmeniz icin cok tsk ederim bende aslinda 40. Haftada dogmusum ama 1600 dogmusum doktorda genetik olabilir dedi ama insan yinede korkuyor buarada 38+6 da dogum olacak sezeryani ben istedim cnku bebek cok kucuk dedi doktor ve kilo zaten almiyor dedi o yuzden bnde 2 hafta bile deil 1.5 hafta erken dogmasinda bi skinti gormedim zaten doktorda kndisi soyledi bebegin herseyi gelismis durumda suanda hic bir skinti yok dedi

Senin bebis kaç kilo doğdu ki çok az vermiş sin doğum sonrası.
Ben ilkinde 85 le doğuma girdim çıkınca tartildim 69 kiloydum :))

Kızlar ilişki durumunuz nasıl ?? ben hamile kaldigimdan beri hiç olmadı. 1-2 hafta sonra başlamak istiyorum doğumu kolaylaştırmak için ama cekiniyorum artık uzun zaman olduğundan bi tuhaf hissediyorum
Son 1 aya kadar normal devam ediyorduk ama artık azalttık. Ayrıca ben doğumu kolaylaştırdığına da inanmıyorum canım.

Sabaha kadar takip dedi doktorum.nst de düzenli bir sancı çıkmadı. Ben çıksam Olmaz mı dedim. Bebeğin hareketleri yavaşlarsa su gelirse yada sancılar sık şiddetli olursa gidicem. Benim hala belime ağrı giriyor ya hayırlısı bakalım sabah a ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…