- 14 Ekim 2016
- 13
- 27
- 3
- 35
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #61.141
2950 doğmuştu canım. E bunun suyu, eşi bilmemnesi de var. Şok olmuştum tartıya çıkınca.Senin bebis kaç kilo doğdu ki çok az vermiş sin doğum sonrası.
Ben ilkinde 85 le doğuma girdim çıkınca tartildim 69 kiloydum :))
Bizim hiç olmadı sıkıntı orda bu durumda çatı muayenesi nasıl olur bilmem korkuyorum artik az değil 9 ay yaniSon 1 aya kadar normal devam ediyorduk ama artık azalttık. Ayrıca ben doğumu kolaylaştırdığına da inanmıyorum canım.
Biz ayda bir yapardık canım da 7-8.ayda daha dötümü kaldırcak halim kalmadığından hiç bişi yapamıyoruz. Ama bugün dedim hem yürüyüşe başlıcaz hemde çalışmalar yapıcaz dedim, gözler açıldıııKızlar ilişki durumunuz nasıl ??ben hamile kaldigimdan beri hiç olmadı. 1-2 hafta sonra başlamak istiyorum doğumu kolaylaştırmak için ama cekiniyorum artık uzun zaman olduğundan bi tuhaf hissediyorum
Erken doğuma hazır ol o zmn:)Bende 1 kasımda gidicem :)
Evet iste soğukluk oldu bide artık esimden çekinir hale geldim :))Benm esim bebege bise olur diye ilk baslarda cok korkuyodu yani ilk uc ay icerisinde sadece 2 kez birlikte olmustuk daha snrasinda korktugu icin birlikte olmadik doktor bir sakınca yok dese bile terettut ettigi icin bise olmadi :)) zaten bi sure sonra sende istemiyorsun soguyorsun gibi bise oluyo
İkinci doğumlarda ilkinde bi sıkıntı olmadıysa çatı muayenesi yapmıyorlar ki. Bilemedim canımBizim hiç olmadı sıkıntı orda bu durumda çatı muayenesi nasıl olur bilmem korkuyorum artik az değil 9 ay yani
Biz ayda bir yapardık canım da 7-8.ayda daha dötümü kaldırcak halim kalmadığından hiç bişi yapamıyoruz. Ama bugün dedim hem yürüyüşe başlıcaz hemde çalışmalar yapıcaz dedim, gözler açıldıııbu akşam yanaşıyo ama hiç halim yok yaaa nasıl yapçazz hiiççç bilmiyorummm
Bilmiyorum da tedirgin olmaya başladım :))İkinci doğumlarda ilkinde bi sıkıntı olmadıysa çatı muayenesi yapmıyorlar ki. Bilemedim canım
Hehehebenimkine de öyle diycem çalışma falan da vereceği tepki su olur.
Bebek olsun die gün aşırı ilişki dedin yakama yapistin şimdide dogsun die yapiscan. Neden hep sen isteyince oluyor da ben isteyince sorun çıkıyor der kesin
benimkine de öyle diycem çalışma falan da vereceği tepki su olur.
Bebek olsun die gün aşırı ilişki dedin yakama yapistin şimdide dogsun die yapiscan. Neden hep sen isteyince oluyor da ben isteyince sorun çıkıyor der kesin
Sık olmamakla birlikte bir ay öncesine kadar normal devam ediyordu, ıkı gün önce tekrar başladık bakalım . iki günde bir olur diye düşünüyorum. sırf bebis gelsin diyeKızlar ilişki durumunuz nasıl ??ben hamile kaldigimdan beri hiç olmadı. 1-2 hafta sonra başlamak istiyorum doğumu kolaylaştırmak için ama cekiniyorum artık uzun zaman olduğundan bi tuhaf hissediyorum
Allah yardimcin olsun canim inşaallah çok bekletmeden gelir miniginSabaha kadar takip dedi doktorum.nst de düzenli bir sancı çıkmadı. Ben çıksam Olmaz mı dedim. Bebeğin hareketleri yavaşlarsa su gelirse yada sancılar sık şiddetli olursa gidicem. Benim hala belime ağrı giriyor ya hayırlısı bakalım sabah a ne olur
Bizimde öyleydi iste bide hemen olmadı 5. Ayimda hamile kalabildim adamı bunalttim artıkHeheheben istediğim zaman olur anca de rsin sende
Benimki de bebek düşündüğümüz ay hemen olmaz düşüncesi vardı ama ben gün aşırı yapıştım yakasınatecavüze uğradım resmen demiştii o ayda hemen hamiş kaldım Bizimki hep benim istediğim zaman yanaştı ama yazık hiiçç şikayeti yok. Kıyamam yaaa
Ay sen söleyince banada garip geldi.biz yasaklıydık hep en başından beri.bi süre daha böle gidecek mecburKızlar ilişki durumunuz nasıl ??ben hamile kaldigimdan beri hiç olmadı. 1-2 hafta sonra başlamak istiyorum doğumu kolaylaştırmak için ama cekiniyorum artık uzun zaman olduğundan bi tuhaf hissediyorum
Sizde yine olmuş biz sadece beraber yatıyoruz uyku arkadaşımHahaa ayni bnimki o isteyince olsun istiyoduu simdi korkuyo biz baya yol kat ettik ilkimiz bende korkuyom ne yalan soyleyim istek 0 zaten dr da konusmadi hic bu konuda 8 ayda toplasan 5 ancadir o dereceyiz
Biz ayda bir yapardık canım da 7-8.ayda daha dötümü kaldırcak halim kalmadığından hiç bişi yapamıyoruz. Ama bugün dedim hem yürüyüşe başlıcaz hemde çalışmalar yapıcaz dedim, gözler açıldıııbu akşam yanaşıyo ama hiç halim yok yaaa nasıl yapçazz hiiççç bilmiyorummm
Azda olsa faydası olur belki :))Sık olmamakla birlikte bir ay öncesine kadar normal devam ediyordu, ıkı gün önce tekrar başladık bakalım . iki günde bir olur diye düşünüyorum. sırf bebis gelsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?