- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #61.221
Cnm bana doktorum yasakladi sen doktoruna sor en dogrusunu o soyler durumuna gore.. benim bonreklerde buyume var ve son ay iliski enfeksiyon riskini arttirir dedi..Kızlar ilişki durumunuz nasıl ??ben hamile kaldigimdan beri hiç olmadı. 1-2 hafta sonra başlamak istiyorum doğumu kolaylaştırmak için ama cekiniyorum artık uzun zaman olduğundan bi tuhaf hissediyorum
Bana yapilmamisti cnmYa benim doktor hic gerek gormuyor bu muayeneyi hem de eski zeynepkamulli ne de olsa dogumda bakicaz o gun hersey belli olcak neden seni oncesinde gereyim diyor mantikli da geliyor oyle dedikce ama cati muayenesi yaptirmamis kimse de kalmamis anlasilan?
Aynen gerek yokmus aslinda buyuk ihtimalle genelde bakan dpktorlar kendi programlarini duzene alabilmek icin bakiyor uygyn deilse su gun bu hastayi ameliyata alirim dusuncesi var sanirimBenimde doktorum hic cati muayenesinden filan bahsetmedi sanirim dogum anina kadar ilgilenmiyor onunla .
Yok canım doğurmadım . İyice azaldı artık nişan . Artık beklemedeyim . Adet gibi ağrılar girip çıkıyor. Bakalım ne zaman doğurucam . .Pdr naapti nisan gelmis sanirim dogrudu mu?
72 ile hamile kaldım.ilk 4 ay 6 kilo verdim mide bulantısı kusmadan.Kac kiloyla gamile kalmistin ki canim?
Yok canım doğurmadım . İyice azaldı artık nişan . Artık beklemedeyim . Adet gibi ağrılar girip çıkıyor. Bakalım ne zaman doğurucam . .
Allah allahCanim ben de gecen girmistim benimki de 170lerdeydi sancim yoktu hic 30du maksimum ama doktor normal demisti bana
Allah allahyaren92 de aynı şeyi söyledi ama doktorum 140larda olması gerekiyor nabzının dedi.
Ha birde bende düzensiz kalp atışları canım. Sürekli yüksek atmıyor.
Aynen dogrudur plana dahil ediyodur ona gore.zaten simdilik normal yada sezeryan demeside sacma oluyo herhangi bir problem yoksa cunku o an gosteriyo ne olacagini.Aynen gerek yokmus aslinda buyuk ihtimalle genelde bakan dpktorlar kendi programlarini duzene alabilmek icin bakiyor uygyn deilse su gun bu hastayi ameliyata alirim dusuncesi var sanirimlilipit
Hadi hayirlisiYok canım doğurmadım . İyice azaldı artık nişan . Artık beklemedeyim . Adet gibi ağrılar girip çıkıyor. Bakalım ne zaman doğurucam . .
O sut cok faydali bebis icin.3-4 gun sonra gelir sut.suan gelen sutu bebek emdikten sonra gogsune de sur yara olmamasi icin.afiyet olsun bebisimize.Fena emiyor beni fakat ilkin sarı su gelirmiş. Galiba bende bolca mevcut. Süt tam gelmemiş, emdirdikçe gelir dedi hemşire.
Aynen canım , bende doktoruma aynısını söyledimde gösterdimde.ben inat doktora çattım 39 la 38arası farkı , çocuğun ilerdeki hastalıklara karşı tepkisinden anlayabilirsin şimdi deil dedi.bende dedim çoğu arkadaşım 38de yaptı hepsinin çocuuuda turp gibi maŞallah dedim :) ben 38de almıyorum dedi,tabiki bişey olmaz 30.haftada bile doğan bebeklere bişey olmuyor ama çocukluk döneminde katkısı olan bir durum dedi( kısaca bana istiosan git başka doktora demek istedi galiba ) , bu hafta konusunda değil ama başka konularda doktoruma çok güvendiğim için mecbur beklicem, riskli gebelik uzmanı olduğu için.eğer öle olmadaydı bulunduğum şehirdeki kadın doğum doktorum 38de alayım istersen dedi.çok takılmamak lazım , istanbuldaki arkadaşım pskolojik problemleri başlayınca 37de alın bebeği dedi keyfi , doğum yaptı , çocuğu ilk okula başladı , gayet sağlıklı ve akıllı :)38 haftalık sezeryan doğum yapanlar, normal olması gereken zamanda doğum yapmış olurlar. Çünkü bebeklerin akciğerleri bu zamana kadar yeteri kadar geliştiğinden doğumun sonrasında herhangi bir problem yaşanmaz. Normalde gebelik süresi 40 hafta olarak kabul edilir. Ancak normal doğumlar 37. ve 42. haftalarda gerçekleşir. Bu doğumlarda bebekler sağlıklı bir şekilde doğar. Bu nedenle 38 haftalık sezeryan doğum yapanlar, normal sürede doğumlarını yapmış olurlar..
Ben dogum yapmadan bi kac gun once yazmistim belki 1 hafta once sol gogsumden baya bi sut gelmisti damla damla surekli akmisti o gece.
Kız erkeni mi kaldı :)
Ya benim doktor hic gerek gormuyor bu muayeneyi hem de eski zeynepkamulli ne de olsa dogumda bakicaz o gun hersey belli olcak neden seni oncesinde gereyim diyor mantikli da geliyor oyle dedikce ama cati muayenesi yaptirmamis kimse de kalmamis anlasilan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?