bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ilişki durumunuz nasıl ?? ben hamile kaldigimdan beri hiç olmadı. 1-2 hafta sonra başlamak istiyorum doğumu kolaylaştırmak için ama cekiniyorum artık uzun zaman olduğundan bi tuhaf hissediyorum
Cnm bana doktorum yasakladi sen doktoruna sor en dogrusunu o soyler durumuna gore.. benim bonreklerde buyume var ve son ay iliski enfeksiyon riskini arttirir dedi..

Bana yapilmamisti cnm
Yok yere stress yapan bisey
Hic mevzuu olmadi bile
40+3 te normal dogum yaptim
Doktor her kontrolde normal doguma engel bi durum olmadigini soyluyordu
Bencede gereksiz gibj geliyor

Kac kiloyla gamile kalmistin ki canim?
72 ile hamile kaldım.ilk 4 ay 6 kilo verdim mide bulantısı kusmadan.
Şimdi 83-84kiloyum.
Allahtan boyum fena sayılmaz,yoksa daha fena olabilirdim :) gerçi çok fazla kilo aldım sayılmaz 20-30kilo alanlar var ama sanırım biraz şişlik de var o yüzden de kilom fazla görünüyor

Canim ben de gecen girmistim benimki de 170lerdeydi sancim yoktu hic 30du maksimum ama doktor normal demisti bana
Allah allah yaren92 de aynı şeyi söyledi ama doktorum 140larda olması gerekiyor nabzının dedi.
Ha birde bende düzensiz kalp atışları canım. Sürekli yüksek atmıyor.

Allah allah yaren92 de aynı şeyi söyledi ama doktorum 140larda olması gerekiyor nabzının dedi.
Ha birde bende düzensiz kalp atışları canım. Sürekli yüksek atmıyor.

Canım zaten normalde 120-140 arası atıyor ama hareket ya da sancı olan yerlerde maksimum 170leri görüyor.

Aynen gerek yokmus aslinda buyuk ihtimalle genelde bakan dpktorlar kendi programlarini duzene alabilmek icin bakiyor uygyn deilse su gun bu hastayi ameliyata alirim dusuncesi var sanirim lilipit
Aynen dogrudur plana dahil ediyodur ona gore.zaten simdilik normal yada sezeryan demeside sacma oluyo herhangi bir problem yoksa cunku o an gosteriyo ne olacagini.

Yok canım doğurmadım . İyice azaldı artık nişan . Artık beklemedeyim . Adet gibi ağrılar girip çıkıyor. Bakalım ne zaman doğurucam . .
Hadi hayirlisi
Bnm cuma ctesi adet sancisi gibiydi
Ctesi gece siddetlendi
Pazartesi sabah dogurdum
Bi iki gune dogurrursun gibi:)

38 haftalık sezeryan doğum yapanlar, normal olması gereken zamanda doğum yapmış olurlar. Çünkü bebeklerin akciğerleri bu zamana kadar yeteri kadar geliştiğinden doğumun sonrasında herhangi bir problem yaşanmaz. Normalde gebelik süresi 40 hafta olarak kabul edilir. Ancak normal doğumlar 37. ve 42. haftalarda gerçekleşir. Bu doğumlarda bebekler sağlıklı bir şekilde doğar. Bu nedenle 38 haftalık sezeryan doğum yapanlar, normal sürede doğumlarını yapmış olurlar..

Aynen canım , bende doktoruma aynısını söyledimde gösterdimde.ben inat doktora çattım 39 la 38arası farkı , çocuğun ilerdeki hastalıklara karşı tepkisinden anlayabilirsin şimdi deil dedi.bende dedim çoğu arkadaşım 38de yaptı hepsinin çocuuuda turp gibi maŞallah dedim :) ben 38de almıyorum dedi,tabiki bişey olmaz 30.haftada bile doğan bebeklere bişey olmuyor ama çocukluk döneminde katkısı olan bir durum dedi( kısaca bana istiosan git başka doktora demek istedi galiba ) , bu hafta konusunda değil ama başka konularda doktoruma çok güvendiğim için mecbur beklicem, riskli gebelik uzmanı olduğu için.eğer öle olmadaydı bulunduğum şehirdeki kadın doğum doktorum 38de alayım istersen dedi.çok takılmamak lazım , istanbuldaki arkadaşım pskolojik problemleri başlayınca 37de alın bebeği dedi keyfi , doğum yaptı , çocuğu ilk okula başladı , gayet sağlıklı ve akıllı :)

My moonlight canim bebeginin azcik aglamasina musade et biraz.daha simdiden ayaklara alistirma.aglasin biraz aglaya aglaya uyur elbet.kucaga alismistir seninki ondanda agliyordur.
Karni tok alti temiz gazida emdikten sonra cikardiysa keyiftende de agliyordur.

Benim ilk doğumumda da çatı muayenesi yapılmadı canım doktordan doktora uygulamalar da değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…