bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sizin nie yasaktı ki. Sıkıntılı zamanı geçtikten sonra sorun olmaz diyor doktorlar ama
Benim uzun hikaye :)
Daha önceden iki kaybım var zaten.
Bunda hamile kalınca ilk 2 ay direk yasak koydu ,nolur nolmaz kaybın var öncesinde dedi.
Sonra 8.haftada damla kanamam oldu , iğne falan yedim yattım yine yasak dedi.
Sonra plesentam yukarı çıkmadı baya bi süre aşağıdaydı,aman dedi dikkat ilişki yasak.24.haftada yine az kanama ve yasak devam.30.haftada nst de sancı çıktı ,doktor sakın ilişki yok dedi :) e zaten hamilelik bitti :)

Evet aynen yasak yasak diye diye hamilelik bitti benim de....

Gozun aydin cnm

Az önce lavaboya gittim. Çamaşırımda biraz kan vardı. Peçeteye sildim sümüksü kanlı yoğun akıntı bulaştı . eşim de alttan muayene yüzündendir diyor. Ben de dedim niye 5 saat sonra geliyor ki. Muayene in sonrasında gelirdi. Yada 5_6 kere wc ye gittim ben muayeneden sonra. O zamanlar değil de niye 7. Gidişimde oldu. Nişan mı acaba o?

Son düzenleme:
Nisan bence cnm

Yuķsek bi ihtimal nisan cnm seninde bebik geliyo ins

Nisan gelmiştir bence canım hadi bakalım hayırlısı benim 2 hafta olcak nişan geleli hala tık yok.Bi Urashaalik var üzerimde hissediyorum... urashaa

Fena emiyor beni fakat ilkin sarı su gelirmiş. Galiba bende bolca mevcut. Süt tam gelmemiş, emdirdikçe gelir dedi hemşire.
maşallah canim .sari ilk gelen süt icin cok faydali derler hatta sanirım burda okudum bebegn yuzune de surulurmuş :) gece nasil geciyo peki? uyuyo mu bebiş kac kez uyaniyosun :)

Elektrikli ana kucakları var ya onlardan denedin mi kendi kendine sallanır sen de biraz nefes alırsın hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…