bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar günaydın bu arada. İyileşemiyorum iyileşemiyorum iyileşemiyorum! Kafayı yemek üzereyim artık. Bir yandan da salı günü Çatı muayenesi var onun korkusu sardı öyle böyle değil ama. Daha önce hiç alttan muayene olmamıştım bu durumla fark ettim ki benim fobim de sanırım o muayene masasıymış! Gün yaklaştıkça korkuyorum geriliyorum sinirlerim bozuluyor ya

Kizlar
Merhaba
Ben 2014 kasim annesiyim
Hepinize saglikli dogumlar dilerim
Dua ederek kullandigim bir kremj size tavsiye etmek istiyorum
Garmastan pomad, mutlaka cantanizda olsun
Lansinoh hep duymustum onu almistim ancak o pek fayda etmiyor
İlk acemili bide bebegin cenesi kuvvetsiz oluyor gogus ucunu tam kavrayamadigindan cok aciyor ama garmastan kullanarak baya rahatlamistim
Garmastan yikanan bi krem, emzirmeden once gogsu yikaamak gerekiyor
Humana cay dogum yapar yapmaz hep ictim oda cantanizda olsun guzel sut yapiyor
Bide dogum sonrasi acayip usuyor insan, patik hirka ya da saliniz olsun:)
Sormak istediginiz birsey varsa yardimci olabilirim
Ha bide sanci cekerken banyoya girdim oda baya fayda etti rahatlatti
Pilates topu uzerinde oturdum sandalyenin arkasindan tutarak yere coktum oda acilmaya yardimci oldu
Annem belime bol bol masaj yapti falan
Rahatliyor insan

Fena emiyor beni fakat ilkin sarı su gelirmiş. Galiba bende bolca mevcut. Süt tam gelmemiş, emdirdikçe gelir dedi hemşire.
Cnm normal bembeyaz sut gelmesi bi hafta on gunu buluyor
sonraa cok bollasir sagmak gerekebilir
Aman dikkat mastit falan olmayin

Nisan oluyor cnm o

Gecmis olsun canim.. Hareketler konusunda haklisin ben de hastalandigimda bebisin harejetler azalmisti sanirim biz halsiz dustukce onlar da icerdehalsizlesiyor

benimde pazartesi
Ya benim doktor hic gerek gormuyor bu muayeneyi hem de eski zeynepkamulli ne de olsa dogumda bakicaz o gun hersey belli olcak neden seni oncesinde gereyim diyor mantikli da geliyor oyle dedikce ama cati muayenesi yaptirmamis kimse de kalmamis anlasilan?

Benimde doktorum hic cati muayenesinden filan bahsetmedi sanirim dogum anina kadar ilgilenmiyor onunla .

Canim ben de gecen girmistim benimki de 170lerdeydi sancim yoktu hic 30du maksimum ama doktor normal demisti bana

Kızlarr meleğim doğdu. Normal doğurdum, hayatımın en zorlu günüydü. Yaklaşık 10 saat sancı çektim, ölmek istedim.

Ama şu an öyle mutluyum ki! Tarifsiz
Cok gecmis olsun canim ve bebisinin sagligi daim olsun Anali babali buyusun Epidural yaptirdin mi canim peki?

Terlemeyi bnde yaptım.
Hafifledi ama yine başladı.
Aynen bide tarhana içmek lazım canımda çekti :)
saol cnm tavsiyeler için
Terlemek iyi ama cok sicak bebis icin iyi deil canim sen terle at mikrobu ama hemen ilik dusa girip de temizlen nemli kalmasin vucudun

Ne mutlu sana canim bianda dogumlar artmis yine Allah saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…