bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bn de çok yiyorm hc doymak bilmyrm 7de yedim 10da yedim gece 2de fln da su içeyim snra bsy yemek yok

Canım hadi hayırlısı geliyor demek bebeğin allah yardımcın olsun

Ben yarın gece nasıl yemeden geçecek onun derdine düştüm sırf dayanamayıp yiyip aile hekimliğinde kaç kere kan vermem iptal oldu seviyorum yemek yemeyi
Evet ya bn de 10da yedim gece 2de süt salatalık su fln yiyip içeyim ameliyata da kaçta alacakları bellu değil açlıktan ölecem kaynanam kek börek yapms gözümun önünde yiyecekler

Canım ne oldu kim ağlattı seni böyle yaa nasıl üzüldüm bak şimdi canım takma kafana diycem de hamileyken bu çok zor

Seni muhtemeln 12 den sonra alir ameliyata.cunku 12 ye kadar poliklinikte olur.
Hayirli saglikli dogumlar canim.yarin firsat bulunca bizi haberdar et canim.
Oyy yandık desene bana da öyle geldi öğle arası mi alacak bni acaba. Amin cnm inşallah sağlıkla gelir hemen haberdar edicem sizleri

Senin işinde çok zor o zaman yemek yemek Allahtan normal doğuma mani değil de yemeyin demiyorlar işin iyi tarafıama lohusalıkta da iştah çok artıyor benden söylemesi
Bn yarından itibaren rejime giriyordum guya yalan mı oldu smdi :) bnm iştah hep açık zaten napcaz blmyrm:)

Sağ ol cnm bnm bi heyecan geliyor bir korku smdi bi sakinledim ilk defa duygularım bu kadar çabuk değisiyor.yarın nolcak bakalim:)

İnşallah herşey çok iyi olacak kucağına alacaksın yavrunu Ayy bu gece geçmez resmen benimde 13 kasım bitmiycek nasıl uyuyacam bilmiyorum korku heyecan hepsi bir arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…