bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy kız duygulandirdin bni ya cnm bn de seni çok seviyorm fotonu gördüğümde de çok sevdim icinin masumlugu yüzüne vurmuştu. Kimseyi takma uzmelerine izin verme canım bnm.en güzel gunlerimiz bunlar.inşallah Allah evlatlarimizin acısını göstermesin.sen de sağ salim al kucağına her şeyin en iyisini hak ediyorsun Allah ıslah etsin seni uzenleri de inşallah.

Canım ben bu hayatta şunu öğrendim ki; senin duguların onun bunun kimsenin umurunda değil. Herkes kendini düşünüyor sadece. Ben ne zaman ki herkesi düşünmeyi bıraktım, o zaman kafam rahatladı. Bırak kimse için ağlamaya değmez. Ben de zamanında çok ağladım. Yavrunu sağ salim al kucağına inşallah ve ondan sonra kimseyi takma artık kafana. Sadece kuzunu ve kendini düşün, özellikle de kuzun için

Bi kucağına al hayırlısıyla o sıcaklığını sana olan muhtaçlığını gör canım bak nasıl tarifi imkansız duygular hissedeceksin. Hele birde o ilk emzirme yok mu
Ayyy inşallah 2 kere ameliyt oldum o zmn sadece korku vardı başka bsy yoktu ama smdi her duygu dan var azar azar.inşallah sütüm olur da emer yavruCum.

Ne durumdasin canim sihatle gelsin bebisin

Ayyy inşallah 2 kere ameliyt oldum o zmn sadece korku vardı başka bsy yoktu ama smdi her duygu dan var azar azar.inşallah sütüm olur da emer yavruCum.
Olur inşallah canım. Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın inşallah; )

Ne güzel söylemişsin canım aynen öyle insan önce kendini düşünecek
because of you üzme canım kendini topiğin neşe kaynağısın

Allah yardimcin olsun canim hayirlisiyla guzel bi dogum olur insallah kendi doktorun grebilcek mi gece?

Herkese iyi akşamlar... Bugün oğlumun hareketlerini hissetmedim saat 16:00 a kadar falan ve o kadar korktum ki ya birşey olduysa diye! Hemen doktorumu aradık aşar topar hastaneye gittik nst 'ye soktular bizi. Şok kötüydüm ama girişte kayıtta hemşireyle konuşamadım bile ağladım ağlıcam o dereceydim. Nst de kalp atışlarını duyduk o kadar rahatladım ki böyle bir mutluluk yok. Kalp atışları gayet güzelmiş. Tam nst 'den çıktık arabaya bindik başladı Rüzgar kıpırdanmaya "kandırdııııım" der gibi Ah dedim Rüzgar sen bir doğ popoya 2 şaplak borçlusun bana

Gecti benimki cok sukur ilk bi kac gun acidi simdi rahatim sut artiNca gecti sanrm

Gecmis olsun canim ayni durum bende de oluyor ara ara napicagimi sasiriyorum sacma sapan pozisyonlara goriyorum evde ama banamisim demiyor ilik dus al canim beline sirtina dogru tut 10 15 dakka boyunca cok bunaltici oluyor ama en iyi gelen cozum de o

bak işte sen stresi birakıp rahatlaynca başladı kereta kipırdamaya :) kesınlikle stresimizi anlayip kabuklarina cekiliolar geçmis olsun canim sanada panik olmuşsun bya.

Ay canım bende 2 aydır korku heyecan var sonlara doğru giderek artıyor..gününü bilmeyip normal doğumu beklemek de aşırı stresli.Birde senin ilk bebişin olacak Hayırlısı olsun canım
Ayni durum.bende de var Ya gelirse diye sacma sapan kabuslar gorur oldum yemeye vurdum kendimi stresten

Kızlar ben hamileyken almadığım kiloyu lohusayken alıyorum iştahım acayip açık yandım bennn!
Bebeğiminde gaz sancıları başladı çocuğum kıvranıyor resmen elim ayağıma dolaşıyor.
Gecmis olsun bebisine canim stres mi yapiorsun acaba gece yemeleri kesmeyi dene canim saat 8den sonra bisey yeme mesela bakalim.nasil.gidecek kilon?

Noldu canim ya neye uzuldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…