bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Tamam canım çok sağol ya teşekkür ediyorum umarım biran önce gelir

Ya ben su slikom memeyi kullanmayi beceremedim yamuldu etti. Sen nasil kullandin :) taktik alayim :)
2 markayı beğendim. medela almıştım ben ama Avent de güzel gibi. ucuna oturtup kenarlarını hafif tutuyosun. bebek emmeye başlayınca zaten ucu çıkıp içini dolduruyor. aslında bebekler ucunu değil kahverengi kısmı emiyorlarmis.uçsuz emziren de var ama kızım tembeldi emme konusunda

Bence çok kolay bir doğumun olacak senin. :)

Gozun aydin cnm yarin kucaginda olur yavrun ins

Sagol canim aynen oyle yapicam hicbirturlu yaranamiyorsun zaten canim oyuzden kasmanin cok da anlami yok ben yine kibar olurum normal davranirim ama sınırlarimi astiklarinda bunu istemiyorum demeye baslamak lazim iste en son denememizde kustuler ama kuse kuse alisacaklar anlasilan baska turlu her istediklerini yaptiriyorlar kendi hayatimiz eriyip gidiyor.. dedigin gibi ilk cocuk olacak canim bi de belki de son olacak yas 33 martta 34. Hani bir sene sonra denesem desem belki 2yi gorurum en fazla

Ayyy gozun aydin canim parilpak olmus bebisin op bizim icin de minnagini

Vakit geldi kizlar 9 ay boyunca kasim gelse dedik ve beklenen kasim geldi bebislerimizde geldi ve geliyoo bu ay bi heyecan bi korku bi stres bi mutluluk var aaay insan cok farkli duygulara kapiliyo ayrilik ve kavusma bir olcak hepimiz saglikla kavusuruz kuzularimiza ins yaren92 sende saglikli bi sekilde kucakla yavrunu cnm darisi bizlere ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…