- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #61.721
Cnm benimde tek korkum alttan muayeneydi dedim sezeryan olcam nasilsa bakmazlar diye. Tabi benim bebis zamaninj beklemeyip gece yarisi agrilar baslayinca ebe bakmamiz gerek ona gore doktoru aricaz dedi. Ben tabi bi stres bi stres. Allahtan ebe hanim cok cok iyiydi cok guzel konustu guldurdu fln camasirini cikariyosun ama en fazla 5-6 saniye suruyo ve gercekten abartildigi kadar degilmis hiicc panikleme yaniHelp help help! Kızlar çok korkuyorum yarın sabah kontrol ve çatı muayenemiz var. Ben hayatımda hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum çok geriliyorum ne giyilir ne yapılır ne edilir alt tarafı komple çıkarcam mı napcam yardım edin. Daha önce de demiştim alttan muayene fobim benim sanırım diye gerçekten de öyle o kadar korkuyorum ki ne yapacağımı da bilmiyorumBu arada bir de basur olmuşum Can'ım yanıyo tuvalete çıktıkça fazla oturunca falan of Allahım offff
Tatlım öncelikle elini ayağını nereye koyacağını bil sonra benim gibi ayaklarını koyacağım yere kollarını koyar oturursunHelp help help! Kızlar çok korkuyorum yarın sabah kontrol ve çatı muayenemiz var. Ben hayatımda hiç alttan muayene olmadım çok korkuyorum çok geriliyorum ne giyilir ne yapılır ne edilir alt tarafı komple çıkarcam mı napcam yardım edin. Daha önce de demiştim alttan muayene fobim benim sanırım diye gerçekten de öyle o kadar korkuyorum ki ne yapacağımı da bilmiyorumBu arada bir de basur olmuşum Can'ım yanıyo tuvalete çıktıkça fazla oturunca falan of Allahım offff
Tatlım öncelikle elini ayağını nereye koyacağını bil sonra benim gibi ayaklarını koyacağım yere kollarını koyar oturursun
He valla canımaboww ciddimi
Bugun 4 yavrucuk daha eklendi listeye.
Yarin insyaren92 seninde guzel haberlerini aliriz insallah.baska arkadaslarda doguma gircekti yarin.onlarda saglicakla kucaklarina alir insallah bebiklerini.
yaren92 canımmm bitanem senin de sayılı saatlerin kaldı oğlunla kavuşmana . . İnşallah sağlıkla al yavrunu kucağına cennet kokusunu içine çek. . Bizi de haberdar et tamam mı. . Dualarımız seninle kuzucum. .
yaren92 cimm ne mutlu sıra sana geldi. hepimiz de seninle birlikte 1 KasımI bekler olduk inşaallah yarın hayırlı haberlerini aliriz, Allah a emanet ol canım
Vakit geldi kizlar 9 ay boyunca kasim gelse dedik ve beklenen kasim geldibebislerimizde geldi ve geliyoo bu ay bi heyecan bi korku bi stres bi mutluluk var aaay insan cok farkli duygulara kapiliyo ayrilik ve kavusma bir olcak hepimiz saglikla kavusuruz kuzularimiza ins yaren92 sende saglikli bi sekilde kucakla yavrunu cnm darisi bizlere ins
Guzel.haberlerini bekliyoruz canim
yaren92 kuzum ne heyecanlısindir şimdi Allah yardımcın olsun acısız sizisiz güzel bir doğumun olur inş ve vakit su gibi akar çabucak bebisine kavusursun inş
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet olAmin canlar inşallah.. çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi. İnşallah emanetine sağlıkla kavuşup hayırlı bi şekilde yetiştirebilmeyi nasip ederbu yolda sizlerle beraber yol almak çok güzeldi. iyi ki varsınız Kasım anneleri, Kasım görünümlü Eylül Ekim anneleri biz sizleri sevdik inşallah yarın biz iyiyiz haberini de veririz sizlere
Canım allahım esirgesin yavrunu inş en kısa zamanda kucağına alırsın sağlıcakla dualarımız seninleKızlar bebeğime dua edin lütfen hızlı nefes alıyomuş küvezden çıkmadı hala
Rabbim yardımcınız olsun canım Merak etme düzelicek Allahın izniyleKızlar bebeğime dua edin lütfen hızlı nefes alıyomuş küvezden çıkmadı hala
Kızlar midemden resmen işkence çekiyorum bulantı yanma mahfetti beni yaa
Kuzu bende haberler iyi degil pek... bobreklerimin durumunu begenmedi doktor cuma gunu duruma gore zorunlu sezaryen olabiliriz yada bir kac gun daha bekleyebiliriz ama bu gidisle 14 ünden erken olacak dedi suan tam bi muamma dusunmekten uyuyamiyorum...Canım hayırlı haberlerle dön inş Dr dan benimde akşam 5 de randevu bakalım bizim bıdık nasilmis 37 olduk bugün
Kuzu bende haberler iyi degil pek... bobreklerimin durumunu begenmedi doktor cuma gunu duruma gore zorunlu sezaryen olabiliriz yada bir kac gun daha bekleyebiliriz ama bu gidisle 14 ünden erken olacak dedi suan tam bi muamma dusunmekten
Allah sifa versin canim
Allah yardimcisi olsun canim dualarimiz sizinleKızlar bebeğime dua edin lütfen hızlı nefes alıyomuş küvezden çıkmadı hala
Yine sabahlıycam belliBebisin buyudu ya midene baski yaptigindandir bu gece benim midemde cok fena
Kuzu bende haberler iyi degil pek... bobreklerimin durumunu begenmedi doktor cuma gunu duruma gore zorunlu sezaryen olabiliriz yada bir kac gun daha bekleyebiliriz ama bu gidisle 14 ünden erken olacak dedi suan tam bi muamma dusunmekten uyuyamiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?