• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım geçen arkadaşımla konuştuğumda göğüs ucu çıkarmak için ve sütünün hemen gelmesi için maden suyu şişesinin içini boşaltıp sıcak su koy dedi ve şişe baya ısınsın dedi. Göğüs ucun dayanıca ısıda suyu döküp hemen göğüs ucuna yerleştir ağız kısmını dedi. Göğüs ucu vakumlu bi şekilde çekiyo ve sütü çok çabuk getiriyomuş. Ve yara olan göğüs ucuna soğan sür dedi. İstersen bi dene. Bende sezeryan olabilirim dediğimde bunları bunları yap dedi ama benim vaktim var daha.
Tamam canım çok sağol ya teşekkür ediyorum umarım biran önce gelir

Ya ben su slikom memeyi kullanmayi beceremedim yamuldu etti. Sen nasil kullandin :) taktik alayim :)
2 markayı beğendim. medela almıştım ben ama Avent de güzel gibi. ucuna oturtup kenarlarını hafif tutuyosun. bebek emmeye başlayınca zaten ucu çıkıp içini dolduruyor. aslında bebekler ucunu değil kahverengi kısmı emiyorlarmis.uçsuz emziren de var ama kızım tembeldi emme konusunda

Bugün deli gibi temizlik yaptım. ... yerleri egilerek sildim.koltukları kapıları akla neresi gelirse heryeri sildim sabah 8 den akşam 6 ya kadar evin içinde 1 kere oturmadim.... Nişan geleli 2 hafta oldu.1cm açıklığı öğreneli se 10 gün oldu.... Sonuç ne sancı ne başka bişey. .... Yarın kontrol var özellikle hirpaladim kendimi şimdi belim çok ağrıyor.zaten dün gece de batma ve kasılmalar vardı... Geçen hafta deli gibi yürüyüş yapmıştım. Offf ne zormuş son günleri beklemek... @The_new yarın için çok heyecanlıyım.
Bence çok kolay bir doğumun olacak senin. :)

Kızlar ben doğum yaptım bugün sabah spinal sezeryan oldu çok kolay geçti zor olan şey ilk ayağa kalkmak karnıma bastırılması ve süt sağarken oturmak. Bebeğimde iyi çok şükür doğduğunda gördüm ama bende gebelik kolestazı olduğu için 1 gün gözetim altında olacakmış şuan yanımda değil ona süt gönderebildim 1 kere çok şükür çok mutluyum ikinci kez ayağa kalkmam daha kolay oldu böyle böyle atlatıcaz inşallah
Gozun aydin cnm yarin kucaginda olur yavrun ins:KK200::anne:

Yazdıklarını tek tek okudum ama artık kv ne dicek laf bulamıyorum. Bu kadar taviz verme canım. Senin evin senin hayatın. Küserse küssün kv sen eşine kendi isteklerini yaptır.bu hayatı bi kere yaşıcaz 10 kerede çocuk dopurmuyoruz 1_2 en fazla 3 galiba topikte çocuğu olan mevhibe 4 oda ikiz :) birde senin ilk çocuk gönlüne göre yap hiç bişey içinde kalmasın gerekirse yüzüne söyle bu şekilde kv nin. Allah yardımcın olsun
Sagol canim aynen oyle yapicam hicbirturlu yaranamiyorsun zaten canim oyuzden kasmanin cok da anlami yok ben yine kibar olurum normal davranirim ama sınırlarimi astiklarinda bunu istemiyorum demeye baslamak lazim iste en son denememizde kustuler ama kuse kuse alisacaklar anlasilan baska turlu her istediklerini yaptiriyorlar kendi hayatimiz eriyip gidiyor.. dedigin gibi ilk cocuk olacak canim bi de belki de son olacak yas 33 martta 34. Hani bir sene sonra denesem desem belki 2yi gorurum en fazla :anneadayı:

Kızlar biz bugün tahinledik tuzlandık göbeğimiz 10. Gün düştü bu arada. Mis gibi banyo yaptık teni yumuşaktı zaten şimdi yumuşacık olduk pamuk gibi:)) çok güzel uyuyor şuan bende rahat rahat yazıyorum size :)))

Tahin ve tuzu bir tasta karıştırdık annemle sonra bebişi soyduk heryerine sürdük:)) sonra 15_20 dk kundakladık ben emzirdim sonra yıkadık:))) ağlamadı kuzucum aksine gerine gerine rahatladı banyo yaparken:))) bundan önce kısa yıkıyorduk göbek düşmedi diye bugün tam olarak paklandı paşacan :)))
Ayyy gozun aydin canim parilpak olmus bebisin op bizim icin de minnagini:KK36::KK36:

Vakit geldi kizlar 9 ay boyunca kasim gelse dedik ve beklenen kasim geldi :KK28:bebislerimizde geldi ve geliyoo bu ay bi heyecan bi korku bi stres bi mutluluk var aaay insan cok farkli duygulara kapiliyo :confused:ayrilik ve kavusma bir olcak hepimiz saglikla kavusuruz kuzularimiza ins yaren92 yaren92 sende saglikli bi sekilde kucakla yavrunu cnm darisi bizlere ins:KK39:

Back
X