bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar merhaba dün sabah çamaşırımda bir ıslaklık vardı sanki 1 kahve fincanı su dökülnüş gibiydi o termiydi yoksa başka bir şey mi anlamadım renksiz ve kokusyzdu sizde varmı

Merhaba kızlar bende varım artık. ekim annesi olmaktan dönüp kasım annesi olacağım hayırlısı ile artık. :))). Bebeğim biraz geç gelecek sanırım rahatı yerinde

hosgeldin takvimde kasim annesi gorunuyorsun zaten :)

Bazi bebisler yerini seviyor galiba kizimda gec dogmusti vakti zamani gelince kendiliginden gelir sayili gunlerin tadini cikar

hosgeldin takvimde kasim annesi gorunuyorsun zaten :)

Bazi bebisler yerini seviyor galiba kizimda gec dogmusti vakti zamani gelince kendiliginden gelir sayili gunlerin tadini cikar

Yok aslında ben ekim sanıyordum ama ilk ultrasona göre bu tarih yazılıydı. Doktor ultrason bir hafta yanılabilir demişti. Sanırım ultrason değil de ben yanıldım. Hal böyle olunca bende düzeltme yaptım. Bakalım hayırlısı olsun :)

Hayirlisi canim
Benimde adet tarihime gore 3 kasim ovulasyon testi kullanmistim ona gore yumurtlama besgun gec oldu erken gelnezse 8 10 kasim arasi dogar tahminimce ..ultrasona gore hesap etseydim benimde gunum gecmis olurdu

Kizlar sag tarafimda muthis bi agri ile.uyandim gecmedi ne agrisi bu dkli bi agri degil hareket edemiyorum suan

Yürüyüş yap derse Kemeraltı yaparız senle bakalım neler bekliyor bizi bugün.

Amin canım benim Allah gönlüne göre versin inş

gunaydın canim hayirli hberlerni bekliyoruz guzel bi dogum olck inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…