- 15 Ağustos 2014
- 2.518
- 2.369
- 133
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #61.881
Suni sanci bazen biraz gec etki godterebiliyo cnm Allah yardimcin olsun aksam ya da sabha bebegin kucaginda insSuni sancı bağlandı. Daha pek fazla sancım yok. Sancı gelince de epidural takılacak. Beklemedeyim. Dua edin kızlar Eki Görüntüle 1906014
Evet ıslanıyor sürekli.Bende de durum aynı.Özellikle ayakta kaldığımda akıntı acayip geliyor.Bilmiyorum ki kuzum akıntı gün içinde defalarca geliyor ok bazende gidiyorum wc ye bakıyorum iç çamaşırı ıslanmış hayret birşey hepte olmuyor yani arada akıntısız sırf su
Canım bu konuda herkes farklı goruste dogum yapanlar bıle oyle ztn mesela bır arkadasim spınal cok kolay derken digeri aman sakın dedi bunyeye gore degisiyor bence cunku banada normal yapan cok kolay sezeryan yapan bu cok kolay dıyor anlıcan herkes farklı hıssedıyorYa kızlar bu spinal ve epidural ikilemi beni mahvetti.herkes başka yorum yapıyor.doktorum bana güven epidural olduguna pişman olmıcaksın dedi.ama spinal daha iyi diyenler var.doktor epidural uzmanlık ister bizim hastanenin epidural ekibi çok iyi ,sezeryan sonrasını rahatça geçirirsin dedi.doktoruma güveniyorm ama işte ikilem ikilem ikilem.....
K kahve_delisi 6 ekimde dogum yapti hayirli olsun dedim 7 ekimde randevumda acil doguma girdim.. hatta o gun rabbim gunu vakti zamanini yazdigi gunde gelir diye mesaj yazmistim .. 7 ekimde prenseslerim supriz yapmislar bana :))) korku telas vardi cok kucuguz dedim saat 3 civarlarinda nst girdim damar yolu acildi yemegini suyunu ne zaman yedin dediler hastaneye gelirken yolda 13 gibi sut ictim dedim saat 8 gibi doguma aliriz dediler.. aglamaya basladim A Antihindistancevizi aradim acil doguma alindim diye aglamali haber verirmisin kizlara dua edin bana dedim tel cekmedi hat koptu fazla konusamadik sagolsun sizlere haberdar etmis allah razi olsun ... hat koptu aglamaya devam ettim dua ettim allahima daha kizlarim 35+4 gunlukler saglikla gelsin kizlarim dedim ..esim korkma bak iyilermis dedi ne kadar bana destek olsada ben korkuyordum saatler gecmek bilmedi odada beklerken saat 8 oldu doguma gitmedim benden daha acil bir kadin girdi doguma onun ameliyati uzun surdu 22:20 de doguma girdim ilk mevhibe ikra sesi aglayisi duydum doktor 1 bebek kiz dedi sukur allahim diye dua ettim temizlemeye basladilar kizimi 2 dkk sonra 2 bebek kiz yine aglayan ve ilk sesi yine sukur ettim onuda temizlediler yanima getirdiler ikisinide fazla beklemeden goturduler kuzularimi kuveze gidecek dediler fazla kalamayiz burda deyip ayrildilar amaliyathaneden baskent hastanesinde bos kuvez bulunmustu oraya gidecekti kizlarim sonra amaliyat bitti kolidorda beni odaya gotururken esimi gordum kizlari gordum iyiler dedi bende gordum dedim esim sasirdi icerde sipinal dogum istedigimden haberi yoktu.. agliyordu esim maskeli cikmisti kuvez odasindan kardesim resim video cekimi yapmis daha ilerleyen saatlerde bana gosterdi yanimda degiller koklayamadan doyamadan goturduler kizlarimi diye diye video fotolarina sabaha kadar baktim simdi cok sukur iyiyiz 25 gunluk olduk rabbim en guzel duyguyu yasatsin anne adaylarina ... ecmainNe güzel anlatmışsın canım çok duygulandım okurken.maşallah size inşallah hep böyle güzel devam eder herşey. Daha dün senin doğumunu okumuştum kızlar ben doğum yaptımşeklinde :) sonra mevhibe derken ben bile 15 günlük oldum bugün zaman su gibi akıp geçiyor.
Randevun yakın zamandadir umarım bunu ihmal etme sor mutlaka doktora benim cuma günü kontrolum soyliycem bakalım inş kötü birşey değildirEvet ıslanıyor sürekli.Bende de durum aynı.Özellikle ayakta kaldığımda akıntı acayip geliyor.
Hergun yikayin diyen doktorlar da var canim ama haftada 1 yeterlidirherhalde yaAy iyi oldu sölediğin bilmiodum , yıkarım her hafta.bazıları işe yaramıyo dio ama ben uyumadan önce makineyi çalıştırmadığım zamanlarda hep boğaz kuruması burun çekme gibi problemler yaşıorum.al bencede cnm
Canım benim Allah yardımcın olsunSuni sancı bağlandı. Daha pek fazla sancım yok. Sancı gelince de epidural takılacak. Beklemedeyim. Dua edin kızlar Eki Görüntüle 1906014
Degildir kizlar panik yapmayin ama doktora soyleyin tabi soyle dusunun bir litre su sisesini bir bosaltin o kadar su var bebislerin icinde bulundugu kesede su gelse sakir sakir geliyormus sizintida ise o kadar olmasa da 250 ml siviyi bosaltin kizlar biranda camasir deil pantalonun da islanmasi lazim kadin dogum doktorum oyle demisti biz ayakta kaldikca bebisler de asagi baski yapiorlar mesaneye baskiyla idrar siziyor urologum da demisti bunu ama komple altina kacirmadikca normalmis gebelikte dediRandevun yakın zamandadir umarım bunu ihmal etme sor mutlaka doktora benim cuma günü kontrolum soyliycem bakalım inş kötü birşey değildir
Ayy kıyamam ben onlara :) bende hastanede yatarken ikizler bile bekliyor benim oğlum geldi diye aklımdan geçirmiştim sonra bide baktımki ikizlerde gelmiş :))K kahve_delisi 6 ekimde dogum yapti hayirli olsun dedim 7 ekimde randevumda acil doguma girdim.. hatta o gun rabbim gunu vakti zamanini yazdigi gunde gelir diye mesaj yazmistim .. 7 ekimde prenseslerim supriz yapmislar bana :))) korku telas vardi cok kucuguz dedim saat 3 civarlarinda nst girdim damar yolu acildi yemegini suyunu ne zaman yedin dediler hastaneye gelirken yolda 13 gibi sut ictim dedim saat 8 gibi doguma aliriz dediler.. aglamaya basladim A Antihindistancevizi aradim acil doguma alindim diye aglamali haber verirmisin kizlara dua edin bana dedim tel cekmedi hat koptu fazla konusamadik sagolsun sizlere haberdar etmis allah razi olsun ... hat koptu aglamaya devam ettim dua ettim allahima daha kizlarim 35+4 gunlukler saglikla gelsin kizlarim dedim ..esim korkma bak iyilermis dedi ne kadar bana destek olsada ben korkuyordum saatler gecmek bilmedi odada beklerken saat 8 oldu doguma gitmedim benden daha acil bir kadin girdi doguma onun ameliyati uzun surdu 22:20 de doguma girdim ilk mevhibe ikra sesi aglayisi duydum doktor 1 bebek kiz dedi sukur allahim diye dua ettim temizlemeye basladilar kizimi 2 dkk sonra 2 bebek kiz yine aglayan ve ilk sesi yine sukur ettim onuda temizlediler yanima getirdiler ikisinide fazla beklemeden goturduler kuzularimi kuveze gidecek dediler fazla kalamayiz burda deyip ayrildilar amaliyathaneden baskent hastanesinde bos kuvez bulunmustu oraya gidecekti kizlarim sonra amaliyat bitti kolidorda beni odaya gotururken esimi gordum kizlari gordum iyiler dedi bende gordum dedim esim sasirdi icerde sipinal dogum istedigimden haberi yoktu.. agliyordu esim maskeli cikmisti kuvez odasindan kardesim resim video cekimi yapmis daha ilerleyen saatlerde bana gosterdi yanimda degiller koklayamadan doyamadan goturduler kizlarimi diye diye video fotolarina sabaha kadar baktim simdi cok sukur iyiyiz 25 gunluk olduk rabbim en guzel duyguyu yasatsin anne adaylarina ... ecmain
Çok teşekkür ederim değerli yorumun için. Şimdilik pembelik gitti, maşallah güzel de emiyor. Dediğin gibi 2. gün için süt tam gelmediği için gelmiş olabilir. Yarına randevumuz var, çocuk dr a soracağım.
Normal Doğum yaptım, ağrılarım da var ama bebeğim çok şükür iyi, Allah'ıma şükürler olsun.
Canim ayrintilari merakla bekliyorum sendenSuni sancı bağlandı. Daha pek fazla sancım yok. Sancı gelince de epidural takılacak. Beklemedeyim. Dua edin kızlar Eki Görüntüle 1906014
Bu arada sorduğum soruların hepsini zaten cevaplamissin o postunu gormemistim canım okudum hepsini zor olmuş ama melegine kavusmussun darısı bizlere olsun saglikla...Suni sancı almadım, epidural de yapılmadı.
Zor geçti ama geçti ya, şükürler olsun
kuzu hayırdır niye yükseldi acaba tansiyonun?? geçmiş olsuninşAllah canım atlatıcaz nasipse.benim bugün tansiyonum biraz yüksek doktor ilaca başlattı ,14-8 ,15-8 gbi çıkıyor,artması tehlikeli dedi.yüzdük kuyruguna geldik hala endişebirazda sanırım sezeryan için panik korkudan da yükseldi.normali 11-7 olduğundan korktm biraz
Gribim iyi ama iste stres icindeyim kuzumBuarada gribin nasil oldu canim iyice misin?
İyi bari normalse canım çok deil bide çok olsa hiç beklemem zaten direkt giderdim doktora idrar gibi deil bu kokusuz birsey diye tereddüt ettim benDegildir kizlar panik yapmayin ama doktora soyleyin tabi soyle dusunun bir litre su sisesini bir bosaltin o kadar su var bebislerin icinde bulundugu kesede su gelse sakir sakir geliyormus sizintida ise o kadar olmasa da 250 ml siviyi bosaltin kizlar biranda camasir deil pantalonun da islanmasi lazim kadin dogum doktorum oyle demisti biz ayakta kaldikca bebisler de asagi baski yapiorlar mesaneye baskiyla idrar siziyor urologum da demisti bunu ama komple altina kacirmadikca normalmis gebelikte dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?