bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepimizin evlatlarına hayırlı uzun ömür versin bekleyen arkadaşları da tez zamanda en kolay şekilde kurtarsın .

Tecrübeli olanlar benim bir damla bile sütum gelmiyor. bugün eve geçtik dusta aldim ama hala hiç gelmiyor . Çok üzülüyorum oğlum resmen aç mecburen çok az mama veriyoruz ama mamayida olduğu gibi kusuyor . öyle çaresiz kaldım ki çocuğum agladikca içim aciyor. Dun gece hiç uyumadi. bİr de doğum esnasında anne karnında sıvı yutmuş dun gece hastane de midesini yikadilar çocuğum Mahvoldu o ağlıyor ben ağlıyorum. Kızlar Allah rizasi için ne yapsam sütun gelir

pdr55 Canım şu an ne durumdasın henüz yazdıysan bile okuyamadim inşallah şu gibi akar gelir yavrun. Bana da suni takıldı bbenim çok zor geçti açılmam yavaş ilerledi ama benimle aynı anda başka.bir hastaya takıldı onunda ilk dogumuydu ve 3 cm acilmayla gelmişti o 4 saat içinde doğum yaptı ve çok.küçük bir yirtigi vardı kesmemislerdi bile. İnşallah seninki de öyle çok çok kolay olur

Gözün aydın canım allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Ben deneyimlemedim ama duyduğum şey göguslere dayanabilecegin kadar sıcak su uygulaması ve o esnada sıcak su tutarken diğer elinle yukardan göğüs ucuna kadar sivazlar gibi masaj yapmak ve bollll şu içmek umarım en kisa zamanda gelsin sütun
9

Surekli sag canim gogsunu sicak sicak dus al.kuru incir ye bol su ic.
Suan midesi hassastir onun.az ve sık ver mamayi.mamayi verdikten sonra hafif kafa ve sırt kismi yuksek olan bi yere yatir yumusak ince bi yastiga yatirabilirsin kusmamasi icin.mama fazla geldigi icin kusuyordur.kac ml mama yapiyorsun.

Aynısını yaptım bu sabah hastane dönüşü ama henüz hala gelmiyor inşallah tez zamanda gelir çok zormus insanın yavrusuna yetememesi

Süt sagma makinasiyla denedim ama hiç gelmiyor ve uçlarını çok acitti biraz gelse onunla destdestekliycem ama hiç gelmiyor. 30cc ver dedi hemşireler ama artık her saat başı 10cc olarak az az veriyoruz biraz daha iyi oldu ama yinede çok severek içmiyor mamayi meme istiyor göğüs ucunda yok silikon uçla veriyorum hiç süt gelmiyor kızıyor süt gelmeyince ağlıyor. NApicaz bilmiyorum hiç canim

Aynen ya biz önemli değilizde bebişleri çok etkiler.biz koca insanken kuruyo boğaz.gerçi anneme sorarsan ,biz sizi bunlarla büyüttük sanki ne gerek var dio

Aynen ya ,bi arkadaşım spinal daha iyi dedi ,üst komşum ilk doğumu spinal ikincisi epidural ,kesinlikle epidural yap dedi.doktorum epidural iyi diyo.öle yada böle kesilcez de işte insan acaba diğerinimi tercih etseydim diyo...nyse Allah en hayırlı kararı aldırmak nasip etsin.

Gelmesede emsin bebegin onun emmesiyle daha cabuk gelir sutun.surekli sag canim.biraz canin yancak sut gelene kadar ama mecbursu

Hakkinda hayirlisi olsunm

30 cc ilk basta fazla gibi geldi bana.bi kac gun sonra 30 cc alabilir ama suan daha 10 cc ona yeter gibi geldi bana.

Cnm bnm de sol kulak olmadı içerde sıvı var dediler haftaya bakacaklar

Merhaba kızlar nasilsnz.
Bizde Bugün kontrole gittik.herseyimiz normal çıktı.çok şükür.
Doktorumz nst sonucunu görünce seninkinin gelmeye niyeti Yok dedi.sancı Vs.de Yok.muayenede de öyle.Yine az kilo almış ama gayet Güzel dedi.kilolu naapcan dikissiz dogurcaksn İşte dedi.insallah bakalm.
Artık bol bol yürü hareket et dedi.bakalm Bizim günümüz ne zaman gelcek.

Aynısını yaptım bu sabah hastane dönüşü ama henüz hala gelmiyor inşallah tez zamanda gelir çok zormus insanın yavrusuna yetememesi
Oooyyy annem sen doğurdun da sütünün gelme muhabbetleri mi dönüyo artık? ? İnanamıyorum daha 2-3gün önce doğurma yolları konuşuyoduk senin için :) gözün aydın canım benim allah analı babalı büyütsün yavrunu . . Ama lütfen evladına yetememek falan diye düşünme o stresle daha kötü olursun. . Vardır sütünün gelmesinin bi vakti saati bitanem. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…