• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar sizi uzaktan takipteyim. .. eğer bebeğimin kalbi durmasaydi ben de sizler gibi Kasım annesi olacaktım ama nasip değilmiş ...kızlar hamilelerin duası kabul olurmus bana dua edin lütfen bu ay ben de hamilelik haberini aliyim.Sağlıkla gelsin bebekleriniz insallah:dua::KK200:
Cnmmmm Allahım sanada nasip etsin tez zamanda hayırlı haberler al inşAllah...

Onu da yazamadım yaw :KK48: yazmaya devam ediyordum o sıra çıkmak zorunda kaldıydım o da kayıtlı kalmış daha devam edecektim :kahve:
:KK53: kv annem bugün yine geldiler biraz delirttiler yarın evi düşünmek istemiyorum :KK11:
Dün gece full uykusuzdu. emme çalışmaları yapıyoruz ama sütümüz gelmedi artmadı daha doğrusu mama yiyoruz.
Sağlıkla büyüsünler yavrular.. Şuan okuyup dönemediğim bi sürü mesaj var 2 gecedir uykusuz ve ağrı eşliğinde girmeye çalışıyorum because of you because of you kuzum aklımdasın sağlıkla stressiz kavuşursun inşallah
Doğuran olan arkadaşlar varsa kaçırdığım gözünüz aydın :KK200:
Bak ya minnak kuzu bu halinde bile beni düşünmüş çok teşekkür ederim canım benim. . Sen kavuştun inşallah ben de çabucak kavuşurum yavruma. .

Kızlar sizi uzaktan takipteyim. .. eğer bebeğimin kalbi durmasaydi ben de sizler gibi Kasım annesi olacaktım ama nasip değilmiş ...kızlar hamilelerin duası kabul olurmus bana dua edin lütfen bu ay ben de hamilelik haberini aliyim.Sağlıkla gelsin bebekleriniz insallah:dua::KK200:
canı gönülden dua ederiz tabiki. . Çok üzücü bi tecrübe olmuş ama işte vakti saati gelmemiş demek ki. . İnşallah bu ay alırsınız yavrunuzun haberini. .

Çok gsçmşolsun cnm bende geçen sene ekim sonu 3 aylıken kalbi durmuştu sonra düşürdüler ardından kürtaj oldumm 3 ay korun dediler ben 1 ay korundum şubat sonu mart başı hamile kalmışım işte hiç üzme kendini olur mu Allahım nasip etsin inşallah en tez zamanda

Onu da yazamadım yaw :KK48: yazmaya devam ediyordum o sıra çıkmak zorunda kaldıydım o da kayıtlı kalmış daha devam edecektim :kahve:
:KK53: kv annem bugün yine geldiler biraz delirttiler yarın evi düşünmek istemiyorum :KK11:
Dün gece full uykusuzdu. emme çalışmaları yapıyoruz ama sütümüz gelmedi artmadı daha doğrusu mama yiyoruz.
Sağlıkla büyüsünler yavrular.. Şuan okuyup dönemediğim bi sürü mesaj var 2 gecedir uykusuz ve ağrı eşliğinde girmeye çalışıyorum because of you because of you kuzum aklımdasın sağlıkla stressiz kavuşursun inşallah
Doğuran olan arkadaşlar varsa kaçırdığım gözünüz aydın :KK200:
Acele etme canım 3_4 günde ancak geliyor süt.Eve gidince hemen duş al sıcak su iyi geliyor. Bebişin nasıl anlatsana kaç kilo doğdu. Birde amaliyathanede kombine ve spinalin farkını anlatmışlar ya. Neymiş merak ettim?

Tabi takip edilcekmis hem benimki hem denizin ki
Aynen edilmesi lazim benim urolog demisti bana dogumdan sorada bakicaz diye doguma kadar da bakicaz duzenli araliklarla diye ben de demin aradim.hastaneyi saatleri kadindogumla.cakisiyordu bobregi ctsye erteledim sabahtan yarin kadindogum var isgormezlik raporu alacagim icin kadindogumu erteleyemedim cts ye. :( neyse yaa boylesi daha iyi olmuatur herhalde yollarda dogurcam diye korkmaktan iyidir:KK51:

Bak ya minnak kuzu bu halinde bile beni düşünmüş çok teşekkür ederim canım benim. . Sen kavuştun inşallah ben de çabucak kavuşurum yavruma. .
Valla guzel haberlerini beklioruz canim ben buara cok giremiorum farketmissindir girince de yetisemiorum cok yogun geciyor :( etiketle beni de canim haberdar olayim :KK8: yoksa sapik gibi sorar dururum bak naaptin naaptin diye :KK48:

Çok gsçmşolsun cnm bende geçen sene ekim sonu 3 aylıken kalbi durmuştu sonra düşürdüler ardından kürtaj oldumm 3 ay korun dediler ben 1 ay korundum şubat sonu mart başı hamile kalmışım işte hiç üzme kendini olur mu Allahım nasip etsin inşallah en tez zamanda
zor ama insan alisiyor ..hele kürtaj üzücü oluyor. rabbim sağlıklı doğum versin inşallah .

Mrb biizim satta aynı gidiyo benm aslında geç döllenme oldu siizin nasıl oldu normal adetime göre önde ama usg ile düzelttiler işte
Benim başından beri boyle usg dede böyle çıktı hep günü gününde gidiyor yani, ben seni hatirladim canım obur kasım anneleri topiginde konuşuyorduk seninle sezeryan isteyen arkadassin sen :anneadayı: ben nickimi degistirdim taniyamadin haliyle eski liveindreams belki hatirlarsin

because of you because of you canım topik olarak senin doğumunu merak ettik aylarca. Eminim yarın trend topic olacaksın:)))) sağlam bi hikaye bekliyorum senden. En ince ayrıntısına kadar:KK70: yarın saat kaçta doğum inşallah kolay geçer. Büyük gün geldi senin içinde hayırlısıyla kavuş balığına.:KK46::KK200:
Ayy inşallah Aydedem. . Yarın akşam ana haber bültenlerini takip edin bakalım antepten haber var mı :) ) )

Valla guzel haberlerini beklioruz canim ben buara cok giremiorum farketmissindir girince de yetisemiorum cok yogun geciyor :KK43: etiketle beni de canim haberdar olayim :KK8: yoksa sapik gibi sorar dururum bak naaptin naaptin diye :KK48:
Allahta sizi güldürsün ... :) benim dogumda 15 kasım gibi

Back
X