• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlarrr selam.
Bugün randevunuz vardı 40+4 üz bugün. Cumaya gün aldık cuma sabah yatışımız olacak. Ateş ısrarla kanala girmiyor :KK43: sabahtan kahvaltını et gel yat suni vericem kanala girmesi için sancı cekmen lazım dedi doktorumuz. Suni ile kanala girer acılma olursa inşallah normal olacak, yine kanala girmezse duruma göre acil sezeryana alıcaz dedi. Bakalım sonumuz hayır olsun. Git gel yine 4 kasıma bagladık :/
Yok yok en başından sizin gününüz 4kasımmış yavru baksana inat etti gelmedi tosun. . Demek ki illa 4kasım istiyo annesi. . Hakkınızda hayırlısı olsun bidenem bak cuma kavuşuyosun artık kesin . .

Karnimdan bebis hareket ederken cit diye bir ses geldi daha once boyle birsey yasayan varmi acaba
Hahaha hoşgeldin aramıza :) bizde bu sorunun cevabını arıoz bikaç arkadaş.benim sürekli gelio çünkü bebişim aşırı hareketli.doktorlarımıza sorduk bu sesi duyan arkadaşlar ama bebekten gelmediği konusunda hemfikirler.ama sebebide belli deil.aynı şekilde bebek hareketi sırasında çıt sesi duyan arkadaşlardan biri doğum yaptı yeni , bakalım gelince yazar bize Allah korusun herhangi bir sorundan mı kaynaklanıyormuş diye...tedirgin ediyor dimi ,bende çok tedirginim ama yapcak bişe yok...

Canım internet çekmiyor yazamadim eve geldim bebeğim daha iyi çok şükür bir kere aldım kucağıma emzirmeye çalıştım ama henüz ememiyor akşam 11 de sut goturcem inşallah tekrar deniycem emzirmeyi :) benim de baş ağrım var ve ayaklarım çok şişti nedense.hepinize teşekkür ederim kızlar alıntılayamıyorum
Sana emzirmeye verdiklerine gore solunum cihazinda degil artik cok sukur.antibiyotik tedavisiyle daha iyi olcak insallah.bebeginle ilgili gelismelerden bizi de haberdar et canim.benim aklim sizde.

Hahaha hoşgeldin aramıza :) bizde bu sorunun cevabını arıoz bikaç arkadaş.benim sürekli gelio çünkü bebişim aşırı hareketli.doktorlarımıza sorduk bu sesi duyan arkadaşlar ama bebekten gelmediği konusunda hemfikirler.ama sebebide belli deil.aynı şekilde bebek hareketi sırasında çıt sesi duyan arkadaşlardan biri doğum yaptı yeni , bakalım gelince yazar bize Allah korusun herhangi bir sorundan mı kaynaklanıyormuş diye...tedirgin ediyor dimi ,bende çok tedirginim ama yapcak bişe yok...
Olumsuz dusunmek istemiyorum cokta ustelemedim acikcasi ama sasiridim tv de acikti sesi yuksekti ona ragmen duyunca.acilmami oluyo acaba ole yorumlayasim var:)

Back
X