bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynı günü bekliyoruz seninle Doğum ne zaman belli mi yoksa normal mimbekliyeceksin ben çok ağırlaştım nefes alamıyorum sanki

Yok gun vermedi normal olucak zaten asagi inmis 2 hafta son eli kullaginda dedi sadece bnde canim ya yurumekte zorlaniyom kukum agriyo bacagimi kaldiramiyom hareket edince agriyo yuruyunce basta aciyo sonra geciyo hayirlisiyla bi kavuşsaydik miniklerimize

Hayırlı doğumlar olsun inşAllah benimde 7 kasım nasipse.ben korse falan almadım.doktorumda sağlıklı bulmuyorum istersen kullan sen bilirsin dedi.beni zaten sıkar öle şeyler,yoksa doktoru sallamam ben pek:)

Aslında beni de sıkar öyle şeyler de ne bileyim belki daha çabuk toparlar karın bölgem falan filan diye düşündüm. Ne kadar çabuk toparlarsa o kadar iyi yoksa çıldırcam artık

Off bebegim sariliktan kurtulamio ya kafayi yicem sutume iyi diolar ama bebegim mememde uyuyo esimde mama verdirio yine sararmaya basladi canim cok skilio ya
Benim ilk bebegimde sarılık olmuştu sütüm yetmiyordu bir kaç kez bayıldı hareketsiz kalmıştı bende mama takviyesi yapmıştım ve şekerli şu vermiştim hemen toparlandı hastanede yatmasına da gerek kalmadı. Şimdi ; bu bebegimde de hemen şekerli şu vereceğim ama Dr lar asla vermeyin dio bilgin olsun. Karar senin.

C
Amin insallah sizinde bilginiz varsa ne yapabilecegim konusunda yardimci olurmusunuz
Canım sarılık çoğu yeni doğan bebekte olan ama dikkat edilmesi gereken bi husus. Bende oğlumda yaşamıştım. 3 gün hastanede kalmıştı oğlum. Çok şükür atlattık. Şimdi yine bebeğim sarılık olur diye korkuyorum açıkçası. Bilgim kesinlikle aç susuz kalmaması.uyusa bile uyandırıp doyurman gerek. Ve tabi muhakkak doktoruna danış canım. Muhakkak geçicektir en kısa zamanda. Öpüyorum.

Aslında beni de sıkar öyle şeyler de ne bileyim belki daha çabuk toparlar karın bölgem falan filan diye düşündüm. Ne kadar çabuk toparlarsa o kadar iyi yoksa çıldırcam artık
Çıldırma canım benim, ben neler gördüm hepside normale döndü.hem dönmese nolcak bebişlerimizden hatıraa

Evet 38+0 oluyo 11 kasim kuzum
Eşime kalsa 14 ü diyecekmiş doktora hafta başı olunsun babalık izni rahat rahat kullansın diye :)))) dedim ki tabi her Birgün bana işkence sana birşey olduğu yok dayanamıyorum artık ne kadar erken verirse o kadar iyi ben 11.11 düşünüyorum Can'ım yanı tahminime göre o zamanı verecek gibi ..bakalım belki aynı gün gideriz ..oğlumu 38+2 de almıştı buda 38+3 oluyor Ozaman

Kizlae sabah dr gittm acilmam 3 cm hala herhangi sanci cikmadi nst. Doktorum sagolsun bekleyelm suni sanci vermeyelm dedi evw geldi hafif hafif sancilar geliyo ama emin olamiyorm belki bu hafta sogum olur ins bebis 3700 olmus haftaya dogmazda 4 u gecerse nasil normal doguracahm diye dusunuyorm bebek ve kendi sagligim icin bi engel olmadigi surece mecburiyet normal dogum yaomak istiyorm

Seninle aynı günümüz benimki hala yukarda canım ya kaburgarimi çok acıtıyor bi inse aşağıya rahatliycam seninki yeni mi indi

Aynı durum İnan yürümek İstemiyorum çok bitkinim gece salona geldim uykum kaçınca tv izlerken üstüm açık uyuyup kalmışım İnan eşim gelmese mahvolmuştum yinede heryerim tutulmuş. Dediğin gibi oram çok fena ağrıyor benim bu kadar hareketsizliğime erken de gelmez diyorum mecbur beklerim artık sezeryan gününü...

Seninle aynı günümüz benimki hala yukarda canım ya kaburgarimi çok acıtıyor bi inse aşağıya rahatliycam seninki yeni mi indi
Sen de mi normal bekliyorsun canım benim de aynı günüm ama benim sezeryan olacak.. benimde yukarıda hatta oturtmuyor bile kaburgalarımı ittiriyor sürekli daha yeni döndü zaten..

Kızlar mide durumlarınız ne alemde. Benimki berbat. Çok kötü fena yanıyo. Çıkartmak zorunda kalıyorum. Gaviskon işe yaramıyo. Rahat huzur bırakmadı bu mide yanmaları bulantıları

because of you balığına kavuştun mu? Nasılmış doğum yapmak anne olmak:))) eminim şuan kaç aydır boşuna korkmuşum okadar.bu mis kokuluma herşey değermiş demişsindir. Gözün ne dependi, ne sondayı ne başka bişeyi görmez teker teker gelin lan anayım ben ana

duygusallık tavan gazi antepte. Çünkü bugün günlerden MEHMET EMRE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…