bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sorma kuzum ben asil sonrasini dusunuyorum insallah cinnet gecirmem

Tünaydın... Bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama çalışmamak evde olmak ne güzelmiş ya Son 12 günümüz sonra Rüzgar'ıma kavuşacağım Doğum sonrası için de herşey hazır olsun elimin altında olsun istiyorum da internette birkaç yerde Doğum sonrası korse diye birşey gördüm. Daha önce alan, kullanan, bu konuda fikri ya da tecrübesi olan var mı?

Ben ilk doğumda çarşaf dediler onu sardim çok sıkı günlerce. Şimdi de ucuz bir korse aldım 20 TL falan abdominal korse onu kullanicam bakalım :)

İnşallah canım

Ya bugun feci bel ve sirt agrim var git gide agirlasiyorum bide adanin pesinde kosmak yemek yapmak ortaligi temiz tutmak daha da zor hale geldi yarin neyseki dogum oncesi son temizligimizi yapicak abla halilarda yikandi bugun agda isini halledicem
Senın işinde zor cadıyla tabıkı gecer bugunlerde sonra bı bskmışşın sen gezmelerde ada kardesıne bakar olmuş

Hayırlı doğumlar olsun inşAllah benimde 7 kasım nasipse.ben korse falan almadım.doktorumda sağlıklı bulmuyorum istersen kullan sen bilirsin dedi.beni zaten sıkar öle şeyler,yoksa doktoru sallamam ben pek:)

Aynen yaa Kasım gelmeden herkes dogurunca topic bos kaldı bu arada sezeryan sonrası korse kullanılırmı gobek toplanması için napcaz
Canım ben doktoruma sordum ,ben sağlıklı bulmuyorum dedi , rahim zaten emzirmeye başladığın anda kasılmalara başlar ve eksi haline gelene kadar o şekilde devam eder sarmanın etkisi olmaz toparlanma senin hareket etmene bağlı falan gibi bişiler dedi.ben doktoru sallamam pek ,ben kendim sıkılırım takamamki.eskilerin bildiğide vardır ama nebileyim bu konuda aynı epidural mi spinalmi daha iyi sorusunun cevabı gibi herkese göre deişio sanırım heheheh

Kızlar buzluga doğum sonrası misafirlere ikram etmek için birşeyler koydunuz mu ben bugün 1 tepsi tuzlu 1 tepsi tatlı kurabiye yapıp koydum daha ne yapmalıyım bilemiyorum ki
Biz misafirler için değilde kendimize kolaylık olsun die koyduk canım.misafirler mümkünse beş dk gelsin gitsin diye :) annem sarma koymuş,börek sarmış,aynen senin gibi bi tatlı bi tuzlu kurabiye koyduk..dolma hazırlıcak pazar akşamdan pişirivercez eve gelince.

Kızlar buzluga doğum sonrası misafirlere ikram etmek için birşeyler koydunuz mu ben bugün 1 tepsi tuzlu 1 tepsi tatlı kurabiye yapıp koydum daha ne yapmalıyım bilemiyorum ki
Ben 3 tepsi buzluk böreği yapıp koydum canım. patatesli yaptım..kurabiye aklıma geldi ama tadı değişir mi bilemedim açıkçası..

Haklisin canım dediğin çok mantıklı ama gelip gitmez ki benim çevremdekiler illa çay falan birşeyler vermek lazım, biraz sarma biraz da borek yapıp atiyim barı ama bugün degil bugün 2 tepsi kurabiye bana yetti

Ben 3 tepsi buzluk böreği yapıp koydum canım. patatesli yaptım..kurabiye aklıma geldi ama tadı değişir mi bilemedim açıkçası..
Yoo değişmiyor isitinca harika oluyor özellikle un kurabiyesi falan bence pisirip atanilirsin canım, beni korkutan l poğaça oluyor onun tadı değişiyor buzlukta o yüzden ondan koymiycam

Allahta sizi güldürsün ... :) benim dogumda 15 kasım gibi
Ayyy cok az kalmis canim sana da nasil durumlar heyecan filan var mi gerci son 2 gun daha cok hissedilir herhalde.. benim belirsiz boyle bekliyoruz ne zaman gelcek diye yollarda mollarda gelmesin de

Yoo değişmiyor isitinca harika oluyor özellikle un kurabiyesi falan bence pisirip atanilirsin canım, beni korkutan l poğaça oluyor onun tadı değişiyor buzlukta o yüzden ondan koymiycam
Öyle mi süper bende yapayım bizde de pek misafir uzun kalmaz ama canım falan çeker diye koyayım ben.poğacayı ben de denemiştim tadı değişik geldi banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…