• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin canım cok saol inşallah kavusucaz yarın oğluşumla derman olacak bana ve en cokta anneme:/ annem 17 gündür bende bekledik son gün böyle bişi cıktı annemden ayrı dogurucam büyük ihtimal yarın dönecek ama yetişebilir mi bilmiyorum en cok annemi mesgul edicek mutlu edicek acısıno azaltacak diye seviniyorum.
Allahım hepimizin kuzusunu sagsalim kucagımıza almamızı nasip etsin inşallah..

Aminn canım annene de allah sabır versin kaç yaşına gelinse bile annenin yeri bir başka inşallah canım bebeğin sanada anneciğine de moral olacak

Canım inşallah fazla bekletmeden ilk serum da gelir. Benim arkadaşım da suniyle doğum yaptı gelmek bilmediydi oğlu suni denediler çok kolay geçti demişti doğumunu. ayrıca başınız sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin

Amin canım tşkler.

İnşallah canım ne güzel söylemişsin .. lohusasın senin duan kabul olur alırız bi dal duanı :)

urashaa urashaa cnm başın saolsun,hayat bu malesef biyandan ölüm var biyandan doğum..Allah annene ve size sabır versin ,bebeğin zorlu süreci atlatmanıza yardmcı olcak.sağ salim hayırlısı ile kolaycacık doğur inşAllah...

Amin canım tşkler.

İnşallah canım ne güzel söylemişsin .. lohusasın senin duan kabul olur alırız bi dal duanı :)

Oyy canım etmem mi. oğluma kavuştum o hastane süreci çok farklı ama bi yandan insanın aklına burası geliyor. yarın sağlıkla al kucağına tek bunu düşün ilk gördüğün anı hayal et. öncesi her türlü olur inşallah :KK200:

Seninle aynı günümüz benimki hala yukarda canım ya kaburgarimi çok acıtıyor bi inse aşağıya rahatliycam seninki yeni mi indi

Msjini yeni gordum cnm Gecen hafta randevumda asagida demisti Allah yardimcin olsun o kaburgaya dayanmalari felaket aci veriyo cok rahatsz ya insallah tez vakitte iner :KK46:

Uyuyamiyorummm ki ben :/ uc gundurde sadece aksamlari olan rahim agrim var az mi kaldiki acaba kafamda deli sorulaarr

urashaa urashaa canım başınız sağolsun nur içinde yatsın anneanneciğin inşallah:( Yarın için de Allah yardımcın olsun canım bir avazda olsun doğumun inşallah. Bu kadar bekledin sezaryene gerek kalmadan normal doğurursun umarım. Olmazsa da yapacak bir şey yok. Önemli olan senin ve bebeğinin doğum sürecini sağlıkla atlatmanız.

Yol çalışması yüzünden internetimiz kesik 2 gündür. Telefonun paketini de tüketmek istemiyorum o yüzden pek giremedim kızlar doğum yapanlar olmuşsa Allah sağlıkla büyütmelerini nasip etsin.
Yarın doğum yapacak olan arkadaşlara da sağlıklı kolay doğumlar diliyorum:))

Günaydın arkadaşlar. günün ilk günaydını benden gelsin dedim. sağa dön sola dön uyuyamadım. zaten uyumak dediğin de uyumak değil.
Halimize şükür anne olmanın verdiği mutluluk cektiklerimize değer. :anneadayı::anne:

Dün akşam çok kasilmam oldu iş yerindeki bir şahsiyet çok üzdü beni:63:. ödüm koptu doğum başlarsa diye. Çok sık aralıklarla oldu. Hala var ama aralıkları azaldi :dua:

urashaa urashaa Canım başınız sağ olsun Rabbim sizlere hayırlı uzun ömür versin çok üzücü olmuştur Senin için ama bebeğini düşün bak bugün Allahin izniyle bir al onu kucağına her şeyi unutturacak sana inşallah.

urashaa urashaa başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun... Bugün için de dualarım seninle Allah kolay ve güzel Doğum nasip etsin de sağlıkla al Ateş'ini kollarına inşallah. En kocamanından hamiş duaları seninle bugün :anneadayı::anne::KK46:

Günaydın arkadaşlar. günün ilk günaydını benden gelsin dedim. sağa dön sola dön uyuyamadım. zaten uyumak dediğin de uyumak değil.
Halimize şükür anne olmanın verdiği mutluluk cektiklerimize değer. :anneadayı::anne:

Dün akşam çok kasilmam oldu iş yerindeki bir şahsiyet çok üzdü beni:63:. ödüm koptu doğum başlarsa diye. Çok sık aralıklarla oldu. Hala var ama aralıkları azaldi :dua:
Günaydın... ne olursa olsun sıkma sen kendini üzme boşver bebeğinden önemli değil ya:anneadayı: Allah de ötesini bırak diye bir laf var çok severim o bilir işini :dua:

Günaydın kızlar bugün benim için günlerden inşallah Ateş :) :KK200:
Birazdan hastaneye yola cıkacagız heyecandan 5 te kalktım :) şans dileyin bize...
Allah yardimciniz olsun canim, hadi hayirli dogumlar, Ates beye bizim icin de saril:)

Back
X