- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.561
Massalah canim sağlıkla yavruna kavuştun ya önemli olan o . kilosunada dert etme , bir an önce toparlar , hayırlı güzel günlerde büyüt bebeğini inşaallahKızlar öncelikle iyi dileklerde bulunan herkese cok teşekkür ederim. Çarşamba sabah suyum boşaldığı icin sancı verildi ancak 7 saatin sonunda 1 cmden fazla açıklık olmadı ve bebegimin başı dogum kanalina girmedi. Doktorum ilk kez bu kadar değişik bir çatı kemigi gorüyorum dedi. Benim icin ilginç bir vakasin diye de ekledi. Tabi ben o esnada ne kadar ilginç kemiklerimin oldugunu degil büyük korkum sezeryanı düşünüyordum. 7 saat sancı çekerken o kadar rahattım ki hemsireler espri yapip güldügüm icin senin gibi sancı çeken olmadı buralarda deyip duruyordu. Neyse efenim beni acil sezeryana aldilar. Giderken asansörde hemsireler kız artık gülümsemeyi kes acil diye seni araya aldırdık gibi uyarilarda bulundular. Iki ah uh diyerek ameliyathaneye girdim. İste o an benim icin karmaşa başlamıştı çünkü bana spinal mi yapalım epidural mi diye soruyorlardi. O ana kadar normal dogum yapacağından emin olan ben ikisi hakkinda hicbir sey biledigimi fark ettim, bizim kızlar combocuydu diye düşündüm bir an. Ama ben ikisini de anlamiyorum siz hangisini tavsiye ediyorsaniz onu yapalim dedim sanki bebege bez tavsiyesi aliyorsun bi arastır ögrensene de mi? Neyse sen acilsin spinal yapalim dediler ve her sey bir anda olup bitti. Onca dogum sancisina gık demeyen ben o gaz sancısindan resmen ağladım. Neyse efenim gece gazimi çikarttım amma doktorum sanki bakü-ceyhan boru hattı döşemis iceriye bi horultu bi gurultudur gidiyor. Ha bir de şu medical korse olayi var ki giyebilene aşk olsun. Gelgelelim neticede minnacık bir bebek dünyaya getirdim. 2680 gr 47 cm olarak dogdu oglum. Küçük, minnak bir dünya güzeli duruyor karşımda. Ben bile bu kadar güzel bir sey yapabildigime inanamıyorum. Allah'ıma şükürler olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı, sağlıklı sıhhatli ömürler versin.

Rabbim yeter ki sağlık versin bende combo diye girip spinalle çıktım anlaşılan bende pek araştırmamışım ağrı pompası mı takılsın istiyorsun dedi bilmiyorum ki pompa mı oluyor dedim