Bugün 5.günümüz çok şükür sütüm geldi ama göğüs ucum hala çok çıkmadığı için oğlum memeyi tutmuyor silikon uc takiyorum resmen emmiyoruz savaşıyoruz . bi tutuyor bi bırakıyor memeyi kavrayamiyor çok ağlıyor. sutumu sagip vermek istiyorum ama annem biberonun rahatlığına alışır hiç tutmaz memeni diyor kv desen ilk 2 gün süt hiç gelmedi mama verdik mama vermeyin de vermeyin diye kafamı sisiriyor. Öyle daraldım ki

dikislerim çok fazla canımı yakıyor. Tüm gün oğlumu emzirmeye çalıştığım için hep üstüne oturuyorum bir de doğum öncesi son zamanlar çok küçük bir hemoroidim çıkmıştı doğumda zorlanmakta o da epey büyümüş üstüne bir de kabızlık (deliler gibi hoşaf su sıvı şeyler tüketmeye ragmen) Ağridan kivraniyorum üstüne oğlumda emmeyip ağlıyor bir de herkesin onu yap bunu yapma demesi...çıldırmak üzereyim . Çok uzattım ama çok dolmusum. Annelik güzel olduğu kadar da zormus.
Şimdi doğum yapan arkadaşlar biberon kullanıyor mu? Sagdigim sutu biberonla verince oğlum beni emmeyi bırakır mi?
Bir de hafiften sarardık dun kan verdik 11 çıktı doktor artmasın şu an için sıkıntılı bi değer değil dedi ama artar diye korkuyorum. Oğlumu uyandırıp emzirmeye çalışıyorum uyanınca da çok huysuz oluyor agliyor

Kızlar bana akıl verin ne yapayım ben