- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #62.841
Doğum yapan arkadaşlar hayırlı sağlıklı oldun bebisleriniz . Darısı bizlere inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim sen bize yardim.etSabır kuzum sabır az kaldı.bnde aynı durumdayım.
Bobrek mi yoksa canim baktir dr una gittigindeKızlar geceden beri sağ kaburgam parçalandı resmen . anlamadım nasıl bir savaş var . saolsun ilk zamanlardan buyana hep sagimdaydi emme , bu kadar acı vermiyodu , neolaki![]()
Benim 3.ye kesiliyor olmasindan belki 32 haftalik dogum yapiyorum diye ayri bir stresdenmi nedir bilmiyorum sıkintilarim oldu canim.belime igneyi atarlarken daha hissettim 3 defa igne batirdi o ilacin akip gitmesini bile hissetim.daha hassas oldugum icin belkide boylensorunlar oldu.neyse gecti bitti.Cnm sen ne acısı cektin bukadar ameliyatta sürekli söleyip duruosun,acı içinde ameliyat mı yapılır ,evet hissiyat var ,ama spinalde olsa epiduralde olsa acı duyan ameliyatta hiç duymadım.sana naptılar kuzum ameliyatta etkisinden kurtulamamışsın![]()
Ay cnm benim neyse geçip gitmiş.ama hep sölüyorlar epidural çok uzmanlık isteyen bir yöntemmiş.doktorum bana demişti ,başka hastane olsa sana spinal yapalım derdim dedi.tabi bide senin 3.olmasıda etkilemiştir.nyse sağlıkla almışsın ya bebiklerini kucağına önemli olan o.sağlıkla büyüt uzun ömürlü olsunlarBenim 3.ye kesiliyor olmasindan belki 32 haftalik dogum yapiyorum diye ayri bir stresdenmi nedir bilmiyorum sıkintilarim oldu canim.belime igneyi atarlarken daha hissettim 3 defa igne batirdi o ilacin akip gitmesini bile hissetim.daha hassas oldugum icin belkide boylensorunlar oldu.neyse gecti bitti.

Yok canım ben sezeryan olcam nasipse pazartesi.ona rağmen böleyim.bi şekilde öle yada böle geçecek diyip kendimi sakinleştiriorm..Amin imsallah. Telefon uygulamalarına göre 3 gün sonra günüm doluyor. Nasıl bir doğum bekliyor coookk merak ediyorum yada sanci süreci? Sen de normal bekliyordun değil mi sancin falan başlarsa yazarsın değil mi benim yazacağım yok bu gidişle dün de rüyamda fil dogurdum filler 12 ay hamile kaliyomus ya psikolojim bayagi iyi yani hahahhaa
Insallah ya valla hastaneden cikioz aksama geri sarario korkutuo bizi smdide misafrmz var hastaneye de gdemedik gerci suan az sdece yuzunde var gznde falan yok hafta ici kntrolu var bakalim ins yatmayz hastanede yaC
Canım sarılık çoğu yeni doğan bebekte olan ama dikkat edilmesi gereken bi husus. Bende oğlumda yaşamıştım. 3 gün hastanede kalmıştı oğlum. Çok şükür atlattık. Şimdi yine bebeğim sarılık olur diye korkuyorum açıkçası. Bilgim kesinlikle aç susuz kalmaması.uyusa bile uyandırıp doyurman gerek. Ve tabi muhakkak doktoruna danış canım. Muhakkak geçicektir en kısa zamanda. Öpüyorum.
Arkadaslar merhaba 32 hftalik hamileyim ve bebegimin kilosu 2300 cikti doktordoguma kadar 4 e yakin olur dedi ben normal dogum istiyordum ama bu sekilde olursa sezeryan olcak sanirim sizcede haftasina gore bebegin kilosu nasil
Bizde variz dogum yapan.dogum yapablnlar cogunlukta herhalde.Burdan dogum Yapanlarin toplandigi bi grup var mi bende oraya geciyim burda kalabalik yapmayim siz dogumdan bahsediosnz ben bebisimn rahatszlgindan :)
Hep beraber konusuyoruz.dogum yaoanlar toplaninca cis kaka vs konusuluyor artikBurdan dogum Yapanlarin toplandigi bi grup var mi bende oraya geciyim burda kalabalik yapmayim siz dogumdan bahsediosnz ben bebisimn rahatszlgindan :)
Sanmıyorum ama , bilemem tabii . Şuan daha rahatım .Bobrek mi yoksa canim baktir dr una gittiginde
Hepımız dogruralımda yenı bır topic acalım 2016 kasım bebekleri dıye inşallah :)Hep beraber konusuyoruz.dogum yaoanlar toplaninca cis kaka vs konusuluyor artik
:) niyetler kasima nasip kismette ekime :) :) darisi kalanlara saglikla sihhatle insallahBizde variz dogum yapan.dogum yapablnlar cogunlukta herhalde.
Senin bebegin nasil ne kadarlik oldu sarilik falan atlattiniz miHep beraber konusuyoruz.dogum yaoanlar toplaninca cis kaka vs konusuluyor artik
Hohiho çoğu kasım bebeki değil ekim bebeki oldu :) ekim-kasım bebişleri deriz ,ayy heycan oldum inşAllah o günleri görürüssssHepımız dogruralımda yenı bır topic acalım 2016 kasım bebekleri dıye inşallah :)
Ben eylul anasi oldum ekimde degil:))):) niyetler kasima nasip kismette ekime :) :) darisi kalanlara saglikla sihhatle insallah
Biz bugun 38 gunluguz 40 imiz cikiyor artik ablayiz biz ama cok da minigizzz.Senin bebegin nasil ne kadarlik oldu sarilik falan atlattiniz mi
Hmm biz 15 gunluguz bu gun sarilik belasiyla ugrasioruz cok dertliyiz kilo alimda fazla degil ya bilmiorum sutummu yaramio bizde mamaya basladik istemiorum ama mecburum 37 haftalik dgm yaptm 2 800 dgdu dgm sisleri indi 2600 e dustu suanda 2660 canim skilio vallaBiz bugun 38 gunluguz 40 imiz cikiyor artik ablayiz biz ama cok da minigizzz.
Sariligi bi kac gundur tamamen bitirdik gibi duruyor insallah.
Kilo almaya calisiyoruz teyzesi daha 1 ayda toplamda 200 gr almistik.mama takvisyesine basladik.
Senin bebegin nasil gaziniz varmi.