• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Seninki kac kilo dgmstu suan kac kilo
2190 dogdu canim 32.6 da suan 2400 hemen hemen.
Saclar falan kusmuk oldu zor nefes aldi yavrum.yikadim az once onu uyuyor suan.bende o yuzden mama arayisina girdim ama prematureler icin bir tek aptamilin var galiba baska bulamadim.
Boyumuz 46 cm di 48 cm olmus.boy uzamis.
Birde bazi mamalar kabiz yapabiliyormus.senin mamada oyle bir problem varmi

Doğum Yapan arkadaşlar a geçmiş olsun sağlıkla bebeklerini büyütsün inşallah. Doğum yapacaklarada hayırlı dogumlar:anne:
Benim bir sorum olacak arkadaslar;
30+ 2 günlük hamileyim.1700 kiloyuz dün anı bir kanamayla doktora gittim acikligim vardı. Ciğer gelistirici pruloton falan yaptılar durdu.istirahat verdi.

Ama ben çok korkuyorum ya doğarsa diye.basiniza geldi mi böyle bişey. Nasıl bir tedavi uygulandı. Maalesef ki doktoruma da güvenmiyorum. Başka alternatif lerde yok.kucuk bir şehirdeyim. Gittiğim hastanenin yoğun bakımı iyi şükürler olsun
Canım 30 da deil ama 24te çok çok küçük bi kanamam oldu.banada serum taktılar iğne oldum 30.haftaya kadar her hafta prulaton.kesildi zaten hemen bende yattım hep.kanama kesildi ise ağrı sancı yoksa korkmanı gerektircek bişe yok.ki riskli zamanı atlatmışsın korkma.istiraate devam canım.

Uyanmaya bebek ne yaparsan yap uyanmaz. Oğlumda biliyorum . Burnunu sık topuğuna sık farketmez. Ben artık topuk kanı alınan yeri sıkıyordum yine de uyanmadı. İlla memeyi alsın diye yavrum bir sürü kilo kaybetti. Bir de emen çocuk değil düşün. E daha ne uğraşırsın kadın. . . İnsan dünkü aklı beğenmiyor işte. Sana tavsiyem sütünü sağ yada mama farketmez. Şırınga nın iğnesini çıkar. Küt yeriyle mamayı yada sütünü çek. Serçe parmağını bebeğin damarına gelecek şekilde ağzına biraz sok . Parmağını emmeye başlayınca ağzının kenarından sütü şırınga ile az az damla içsin. Önce seni emsin uyuyakalınca da bunu yap. Ben çok cahillik etmişim 4 sene evvel. Az kalsın oğlumun beynine sıçrıyordu sarılık. Kv mama yok seni emcek aç kalsın bak nasıl emiyor diye diye aç bıraktırdı yavrumu.sen sen ol sözümü yabana atma. Gerçekten sarılıktan çok çekmiş biri olarak anlatıyorum
Gecenlerde biri bahsetti bi video varmis.bebegin agzina emzik vermisler sutude biberona koymuslar ama icine ince bir hortum salmislar emzigin yanindan da o hortumun ucunu agzina vermisler bebek emzigi emdikce bir yandan da sutunu iciyirmus.cok mantikli

Şiringa fikri iyiyms uyurken parmagini aliomu aliosa ole yapim .bnde mama veriorum bide bgun sagma makinesi aldik sagip verim diorum ama biberonla verrsem yine memeden uzaklasir bilemedm napsam
Elektriklimi aldin.bende elektriklimi alsam diye dusunuyorum ne marka aldin cekim gucu nasil kuvvetlimi

Gecenlerde biri bahsetti bi video varmis.bebegin agzina emzik vermisler sutude biberona koymuslar ama icine ince bir hortum salmislar emzigin yanindan da o hortumun ucunu agzina vermisler bebek emzigi emdikce bir yandan da sutunu iciyirmus.cok mantikli
Hehe valla çaresizlik insanı mucit yapar ne mantıklı şeyler bulmuşlar.aklımızda olsun valla gönülcüm 3çocuktan sora tecrübe fabrikası gibi olmuşsun.sıkıştığımız yerde sana danışırız artık :)

Kızlarrrrr,
Az önce hastaneden aradılar doğum için genel bilgi vermek adına.
Ya nasıl heyecan yaptım anlatamam.
Ki söylediği şey ,paZartesi doğumunuz var ,ücret şu kadar bukadar , işte sabah şu saatte hastanede olun falan...
Karnıma kramplar girdi nasıl bi heyecan anlatamam....

Kızlarrrrr,
Ki söylediği şey ,paZartesi doğumunuz var ,ücret şu kadar bukadar , işte sabah şu saatte hastanede olun falan...
Heycan yapilmiyacak gibi degilki canim.saglikla kucagina alirsin insallah.

Şiringa fikri iyiyms uyurken parmagini aliomu aliosa ole yapim .bnde mama veriorum bide bgun sagma makinesi aldik sagip verim diorum ama biberonla verrsem yine memeden uzaklasir bilemedm napsam
Bende bugün medikalden kiraladım 1 aylığına hastane tipi olandan. Bi göğsüm taşlaşmış çünkü normal elektrikli pompa açmadı . Taşlaşan göğsümün ucu da mahvoldu. Çok sert olduğu için onu tutamıyor. Ondan sağdığımı şırınga ile uzun zaman uyuduğunda ağzına memeyi veremediğim zaman veriyorum. Diğer memede sorun yok emiyor. Sarılıktan korkumdan uyanmadığı zaman şırınga veriyorum

Doğum Yapan arkadaşlar a geçmiş olsun sağlıkla bebeklerini büyütsün inşallah. Doğum yapacaklarada hayırlı dogumlar:anne:
Benim bir sorum olacak arkadaslar;
30+ 2 günlük hamileyim.1700 kiloyuz dün anı bir kanamayla doktora gittim acikligim vardı. Ciğer gelistirici pruloton falan yaptılar durdu.istirahat verdi.

Ama ben çok korkuyorum ya doğarsa diye.basiniza geldi mi böyle bişey. Nasıl bir tedavi uygulandı. Maalesef ki doktoruma da güvenmiyorum. Başka alternatif lerde yok.kucuk bir şehirdeyim. Gittiğim hastanenin yoğun bakımı iyi şükürler olsun
Ben 30. Haftada sancılandım ve bebek doğum kanalına girmişti. Bana da ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ondan sonra dinlendim bol bol. Magnezyum verdi doktorum kasılma yı önlüyor. Progesteron kullandım fitil gibi. Çarşı pazara pek çıkmadım ve fazla ayakta durmadım . 38. haftada dopım yaptım

Kızlarrrrr,
Ben olsam uyuyamam hiç :)) Allah tan normal olacak benimde gününü bilmiyorum yoksa ne yapardım acaba :)) Bol bol yat p.tesi mesai n başlıyor Allah in izniyle :anne:

Ben 30. Haftada sancılandım ve bebek doğum kanalına girmişti. Bana da ciğer geliştirici iğne yaptılar. Ondan sonra dinlendim bol bol. Magnezyum verdi doktorum kasılma yı önlüyor. Progesteron kullandım fitil gibi. Çarşı pazara pek çıkmadım ve fazla ayakta durmadım . 38. haftada dopım yaptım

Benimki sezeryan olduğu için kanama devam etseydi hemen alacaktı ameliyata.yoksa sezeryan dikisin acılır dedi

Proluton iğne dağa doğrusu progesteron 28 haftadan sonra bebek için zararliymis.2 haftadır kullanmıyordum şimdi mecburuz başlamaya Dedi

Sen kaç haftaya kafar kullandın canım peogestonu

Bebeğini saglikla büyüt insallah

Kızlarrrrr,
Yaaaa darisi bizeee

Canım 30 da deil ama 24te çok çok küçük bi kanamam oldu.banada serum taktılar iğne oldum 30.haftaya kadar her hafta prulaton.kesildi zaten hemen bende yattım hep.kanama kesildi ise ağrı sancı yoksa korkmanı gerektircek bişe yok.ki riskli zamanı atlatmışsın korkma.istiraate devam canım.

Ağrı var ama ağrı bende hep vardı zaten.ama nst de sancı çıkmıyor şükür. O kanama açıklığa neden olmuş. Kanamamda kesildi.sagolasin.pazartesi senin için ve bebeğin için güzel geçer inşallah :KK46::KK46:

Ağrı var ama ağrı bende hep vardı zaten.ama nst de sancı çıkmıyor şükür. O kanama açıklığa neden olmuş. Kanamamda kesildi.sagolasin.pazartesi senin için ve bebeğin için güzel geçer inşallah :KK46::KK46:

Kizlaarr Kimse var mi

Ben çok rahatszmm

Bugün harektlydm Biraz.enson gardrobu sildim yerlestrdm ki birden fena oldum.koltuğa oturur vaziyette uzandm.tansiyonum düşmüş gibi midem bulanio afedrsnz tuvalete çıkmam gerekir gibi hisettim kafa durmuo.

Tansiyonumu ölçtüm.normal.Sonra Daha da fenalstm yatakodasina geçtim.uzanamiyrm bogazm yanio.oturur vaziyette uzaniyrm kafamı tutamiyrm.tansiyon hala normal.

Benimki tepisio tepisio.Nasıl ama coştu iyice.kasiklrmda da hareket edio.sonra birden duruldu.karnım sertleşti yine.az önce yine hafif hareketlendi simdi yine Sakin.

Normal mdr Bu durum
usuttum mu acaba bugün.kostururken diodm
Bebekle alakası var mdr
Bu arada Yine tepinmeye başladı
Kasıklarda dahil

Canlar kafam tuhaf yaa bi sez olmayım normal olsun dıyorum sonra normal cok zor yapamam diyrum bi vakıt gecıyo Ayy sezden sonra neler gelcek basima dıye Kara kara dusunuyrm gunum yaklastı kafayı yedım galıba sizede oyle oluyomu

Back
X