- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #63.101
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için az önce eşim söylediklerini söyledi bana ama nasıl bşr sinir varsa adamı iyi haşladım döndü arkasını yatıyor sen ne anlarsın diye saydım döktüm.. ama siz söyleyince iyi geliyor gerçekten çünkü biliyorum birbirimizi en çok biz anlarız... en fazla Doğum anı yaklaştıkça sinir oluyorum kocama nedense...@deliha86 M mutlulukgelsin A Antihindistancevizi kızlar hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah kolayca kavuşun yavrularınıza
Enfal97 canım hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah doğum hemen de olsa üzülmeye gerek yok Rabbim ne zaman tasarladıysa o zaman olacaktır. İnşallah gönlüne göre olur canım
Allah yardımcin olsun. normal mi olmuştu ilki[/QUOTYok sezeryan oldu normal bekledik ama yine böyle nişanım geldi gece yarısı sancı başladı saat 4 de çıktık yola hastanede 9 cm açıklık var Doğum başlamış dediler başladı hazırlıklar ki ben taşikardi oldu bebeği kaybediyoruz kalp atışları yavaşladı diye fısıldaşmalarının arasında ağlayarak sezeryana alındım şükür şimdi 7 yaşında oğlum aynı şeyleri tekrar yaşamayayım diye sancısız sezeryana alınmak istiyordum ama bu gidişle olmayacak... rabbimin takdiri nasıl bilemeyiz inşaallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz yavrularımıza
Allah yardımcınız olsun. Bi avazda kolaylıkla.Yarın benim de doğumum var.. benim gibi doğumu olan tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum
Allah yardımcın olsun kuzum ....ve sana helal olsun bende bu çocuğu zamanı gelinceye kadar tutucam demiştin hastanelik olduğunda tebrik ederim Allah gücüne güç katsın sen güçlü bir kadınsın sağlıkla kucağına da alırsın inşallahKizlar yarin sabah 7.30 da hastneye yatisim gerceklesicek. suni sanci vericekler. dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Panik atak hastasıyım anestezi doktoru genel hatiç yapamazsın dedi bu arada sabah doğum var gram uyku yok..Canım daha önce açıkladıysan da bilmediğim için soruyorum neden genel? ? Genel anestezi ile ablam sezeryan yaşadı. . Yani bizimkinden bildiğim kadarıyla çok
Bi farkı yok. . Sadece benim ablam narkozu kusarak atmıştı mesela bizim bu anesteziyi atmamız daha kolaymış genelden.. Geriye kalan kısımlarda çok da büyük fark yok
Benım de yarın canım 9 da yatış var 11.30 da amelıyat dedi doktorum dua edin lütfen çok tedirginim..Yarın benim de doğumum var.. benim gibi doğumu olan tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için az önce eşim söylediklerini söyledi bana ama nasıl bşr sinir varsa adamı iyi haşladım döndü arkasını yatıyor sen ne anlarsın diye saydım döktüm.. ama siz söyleyince iyi geliyor gerçekten çünkü biliyorum birbirimizi en çok biz anlarız... en fazla Doğum anı yaklaştıkça sinir oluyorum kocama nedense...
Yarın benim de doğumum var.. benim gibi doğumu olan tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum
Benım de yarın canım 9 da yatış var 11.30 da amelıyat dedi doktorum dua edin lütfen çok tedirginim..
Canim valla benim 3 . Bebis olduğundan , artık gobus mobus hak getireCnm Aynı durumdyz gibi.acilmamda yoktur Kesin sancı da.ama göbeğin dustgnu bende hissediyrm.hatta vajinal.ödem oldu bebek baskı yaptgndn.
Ama Bi de şu varki.aşağıda Ne kadar göbek varsa üstte de vardoğumdan sonra göbeğim alçak Sanırım Ona uzuluyrm
Arkandan da ben geliyorum o zaman carsamba sabah insallah benimki deSalı gunu canım
Saol canım hepimizin yavrusu analı babalı büyüsün ve Allah hep güzel insanlarla karşılaştırsın. . Hikayenin devamında eşimin ameliyathanenin önüne zorla inip içeri giren Dr un girdiği şifreyi görüp içeri girme çabası var:) ) ameliyathanede konuşuyolardı ablanın eşini zaptetmek lazım şimdi içeri girecek falan deyip gülüştüler . . Ben ne bileyim benim manyağın bu kadarını yapacağını . . Yukarı çıkarıldığımda bacakları falan hala tam hissetmiyodum zaten. . En güzel yanı ameliyathaneden çıkıyosun ama ayakların falan sıcacık . . Bi süre sonra hafif bi titreme gibi bişey oldu bacaklarımda vücudumda falan. . Tam annemle abimin kvsi öpüşüp kucaklaşırken gözün aydın diye çocuk Dr u girdi odaya kontrole. . Bu kadar mı özlediniz birbirinizi falan dedi bebeği kontrol etti alelacele. . Ben size söyliyim öpüşüp koklaşmayı bırakın bu bebek beni doyurun diyo dedi. . İşte o andan sonra hayatımın en zorlu anları başladı. . Daha bi kaç saat önce gazozuna ilaç atılmadan önceki manikürcü banu Alkan kadar masum olan ben bu anlardan sonra sadece üzerimdeki 3kadın artı minik viyaklamalar çıkaran balığımın çırpınışlarını izledim. . Sorunumuz şu ki meme uçlarım dandikmiş:/ onu çıkarmak için en çok çabalayan abimin Trabzonlu kvsi oldu kadın nasıl ter attı görmeniz lazımdı. . En sonunda dayanamadı ha tüküreyim booyle işe daa diye bastı isyanı. . Sonra anneme döndü em kız kızının göğsünü dedikendi öyle yapmış mecburen büyük kızında emip tükürmüş sütü getirmiş hem de ucu çıkarmış annem şok şeklinde bakarken ben ne münasebet diye feryadı basınca eşimi çağırmaya kalktı   çok alem kadındı vallahi ya allah razı olsun çok çaba sarfetti kadıncağız . . Gerçi bu kadar çabanın sonucunda yine de yine de uç aldık. . Size tavsiyem ucunda problem yaşayan arkadaşlar mutlaka yanınızda bulundurun hastanede bunlardan. . Silikon uç yani. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?