bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için az önce eşim söylediklerini söyledi bana ama nasıl bşr sinir varsa adamı iyi haşladım döndü arkasını yatıyor sen ne anlarsın diye saydım döktüm.. ama siz söyleyince iyi geliyor gerçekten çünkü biliyorum birbirimizi en çok biz anlarız... en fazla Doğum anı yaklaştıkça sinir oluyorum kocama nedense...

Enfal97
Herşey de iyi gitmiş aslında son ana kadar. aklına hiç getirme. Sabah güzel güzel alınırsın doğuma. Herşey yolundadır Allahın izniyle. ikincide daha bi panik oluyor insan. ben de öyle pek tedirginim

Yarın benim de doğumum var.. benim gibi doğumu olan tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum
Allah yardımcınız olsun. Bi avazda kolaylıkla.
doğuran doğurana maşallah forumda. galiba ben doğurana kadar kimse kalmayacak buralarda . Yine de beklemeye raziyim

Kizlar yarin sabah 7.30 da hastneye yatisim gerceklesicek. suni sanci vericekler. dualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Allah yardımcın olsun kuzum ....ve sana helal olsun bende bu çocuğu zamanı gelinceye kadar tutucam demiştin hastanelik olduğunda tebrik ederim Allah gücüne güç katsın sen güçlü bir kadınsın sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

Panik atak hastasıyım anestezi doktoru genel hatiç yapamazsın dedi bu arada sabah doğum var gram uyku yok..

Elimizin altında kocalar olunca bütün öfkeyi onlardan çıkarıyoruz canım çok normal:))

A Antihindistancevizi canim suyun mu geliyordu Dr yatış verdi , yoksa günün geldiği icinmi , yanlış hatırlamıyorsam suyum grldi demiştin demi . yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz . senin @deliha86 ,ve M mutlulukgelsin arkadaşlarımizin ,
Yarın yeni hafta yepyeni bebekler bol bereketli günler olacak inşaallah

Canim valla benim 3 . Bebis olduğundan , artık gobus mobus hak getire zaten kilolu bir bayanim , çokta takmiyorum kalacaklara , bu arada vajinal ödem nasıl bişey ki ilk kez duydum

Kızlar ya siz de geceleri çok terliyor musunuz? Bazen uyanıp bakıyorum yastığım, saçlarım sırılsıklam korkuyorum da üşütüp hasta olcam yine diye Bu arada bugün bütün gün gaz sancısı çektim ne kötü bişeyimiş ya beni benden aldı. Ben sandı çektikçe Rüzgar içimde kıpır kıpır yerinde durmadı karnıma öyle bir dayandı ki Eti'm parçalanacak sandım sonra da tansiyonum düştü bugün rezalet bir gün geçirdim kısacası az önce de eşim üzdü beni Oğlum bir an önce doğsa da herşeyi unutup hatta eşimi bile sadece ona odaklansam son 8 günümüz kavuşmamıza oğlum bi doğsun görecek ama o babası

Bu gece topigi kapatmak nasip olmayacak herhalde . yarına ne çok doğum var oyle . maşallah allahım hepinizi bir avaz da kurtarsin inşaallah , gerçi hepiniz sezeryan olcaksiniz ama , adet olduğu üzere bir avaz da dedim

Ben yine mesajları okuyamadım gelen giden oğluşla uğraşmaca kontrol falan derken
Doğum yapanlar varsa gözünüz aydın Allâh analı babalı büyütsün inşallah. yarın doğumu olan arkadaşlar Allâh hepinize kolaylık versin ağrısız sızısız kavuşun yavrularınıza

Sen merak etme kuzum yavrun eme eme o uçlar tişörtte belirircesine çıkar meydana tevrübelendi diyim anla annem ve kayınvalidem de üşüştü mememe anlamda bu anı anı olarak fotoğraflamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…