- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #63.121
Güzel geçmiş senin adına sevindim canım. Ufak tefek sancılar olacak sonuçta amaliyat bunada şükür. Paşanın kilosuda güzel canım şişlik inecek kilo verir 2 gün sonra almaya başlıcak. Bir ayda 1 kilo kadar alacak dediler bana. O emmesede sen sürekli emzirmeye çalış. Kolay gelsin sanada artık en güzel meşgalen geldi
Aynen hee hareketi batıyor uyumasına sinir oluyorum şimdi de ben böyleyken uyuyor diye...Elimizin altında kocalar olunca bütün öfkeyi onlardan çıkarıyoruz canım çok normal:))
Heyecandan mi korkudan mi uyuyamiyorum acaba. evet 27. haftada kanamam olup erken dogar diyen 4 doktora inat hanimkizimla gunleri bitirdik. gecen gece sumuydu gelen anlamadigim icin doktora gitmedim sancimda duzenli gelmedi. gunum bittigi ve serviks kisalmadigi icin suniyle dogum deneyecegi satimi yanlis hesaplamisim cunku. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Canım allah yardımcın olsun bende uyuyamıyorum bu gece oysa çok çabaladım ama olmuyor işte birde sanki karnımdan sesler geliyor gibi...Heyecandan mi korkudan mi uyuyamiyorum acaba. evet 27. haftada kanamam olup erken dogar diyen 4 doktora inat hanimkizimla gunleri bitirdik. gecen gece sumuydu gelen anlamadigim icin doktora gitmedim sancimda duzenli gelmedi. gunum bittigi ve serviks kisalmadigi icin suniyle dogum deneyecegi satimi yanlis hesaplamisim cunku. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Canım hayırlı olsun paşaya sünnet bizde alışma sürecindeyiz. Cok fazla emmek istiyor. Bende hiç bakamıyorum buralara henüz biraz agrıda oluyor arada toparlayıp dönücez en kosa sürede..Maşallah kuzum sende aldın kuzunu kucağına. 400 msj birikmiş okuyamadım hepsini sen ve @because of you isim arayarak buldum doğum msjınızı. Bizde sünnet olduk sürekli ağlıyor göğsümde susuyor topiğe giremiyorum. Aklım sizde ama başka doğuran varsa herkesin gözü aydın olsun. Ateş paşanında ömrü uzun olsun inşallah doya doya kokla mis kokuluyu sanada geçmiş olsun canım.
Allah yardımcın olsun kuzum sağ salim kurtulun inş dualarım seninleKızlar iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun.
Etiketleyemediklerim var valla heyecandan bunları anca yazıyorum.
Yinede 1.5saat kadar uyudum Allah bereket versin :)
Saatler kaldı bebeğimle kavuşmama nasipse ,ben yavaştan hazırlanayım çünkü 6da izmire doğru yola çıkcaz.
Hepiniz Allaha emanet olun.
İnşAllah en kısa sürede güzel doğum hikayemle burda olacağım.
Hepinizi öpüyorum ve pozitif enerjilerinizi bekliyorum
Çok şükür canım ya cidden bütün gün oğlumla bitiyor oğlumla başlıyor dicem de gün gece saat kavramı yok her an onunla şikayetçi miyim aslabiz kontrole gittik 2 günde 20 gram almış sarılık görünmüyor olmazda olsaydı şimdiye belli olurdu ama yine de kontrole gel dedi sarılık ve kilo için. emzirme çalışmaları sürekli devam bi cazgır oldu bu oğlan hastanede beyefendi cooldu şimdi ana oğul aşk yaşıyoruz savaş halinde o emmicem ben emicen diye tiroid çıkmadı şükür EKG de temiz çıktı 
Sen nasılsın nasıl gidiyor canım. adaşımla mehmet girayın arası nasıl
Daha çok yeni ağrı olur canım. Çok hareket ediyorum bende bile hala oluyor. Sen bol bol emzir şimdi sarılık olmasın o emdikçe sütün gelir emme süreleri düzene girer canım kolay gelsin sana:))Canım hayırlı olsun paşaya sünnet bizde alışma sürecindeyiz. Cok fazla emmek istiyor. Bende hiç bakamıyorum buralara henüz biraz agrıda oluyor arada toparlayıp dönücez en kosa sürede..
Canım sıra sanamı geldi:)) sağlıkla kavuş inşallah bebeğine.Kızlar iyi dilekte bulunan herkesten Allah razı olsun.
Etiketleyemediklerim var valla heyecandan bunları anca yazıyorum.
Yinede 1.5saat kadar uyudum Allah bereket versin :)
Saatler kaldı bebeğimle kavuşmama nasipse ,ben yavaştan hazırlanayım çünkü 6da izmire doğru yola çıkcaz.
Hepiniz Allaha emanet olun.
İnşAllah en kısa sürede güzel doğum hikayemle burda olacağım.
Hepinizi öpüyorum ve pozitif enerjilerinizi bekliyorum
Kuvezde yatanlarda ille kilo kaybi oluyor.bizim yeni yeni basliyor kilo alimimiz.eve cikinca haberdar et canim.guzel haberlerini bekliyoruz.Sonuclar iyi çok şükür kilo kaybı var biraz malesef sabaha karşî tartacaklar inşallah hiç kilo alımı olduysa birakacaklar çok şükür
@deliha86 kızlar Rabbim yardımcınız olsun inşallah.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Gunaydin normal dogum icin yatisim yapildi
Canım doğumun bugunmu olcak hayirlisiyla gelsin yavrun bir avazda kurtulmak nasip etsin AllahımGunaydin normal dogum icin yatisim yapildi
Rabbim yardımcınız olsun canım maşallah bugün baya doğum var.Görmediklerim varsa eğer Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.Yarın benim de doğumum var.. benim gibi doğumu olan tüm arkadaşlara hayırlı doğumlar diliyorum
senle satlarimiz ayni beraberiz yani.:)cuma kontrolüm vardı şükür herşey yolundaydı 2 hafta sonra tekrar gideceğim tabi meleğim gelmezse.Normal doğum gözüktüğü için tarihte yok:)Allah yardımcınız olsun. Bi avazda kolaylıkla.
doğuran doğurana maşallah forumda. galiba ben doğurana kadar kimse kalmayacak buralarda . Yine de beklemeye raziyim
benide acaip sıcak basıyor sonra tansiyon oynuyor benim daha var günüme de.Gece kombi yakıyoruz yatak odasını kapatmıştım geçen esim tam bir hafta hastalık çekti vazgeçtim artık o hasta olunca daha kotu oluyor kızımın tüm yükü bende oldu yoruldum.Hayırlısıyla sağlıklı kavuşsaydık kuzularaKızlar ya siz de geceleri çok terliyor musunuz? Bazen uyanıp bakıyorum yastığım, saçlarım sırılsıklam korkuyorum da üşütüp hasta olcam yine diyeBu arada bugün bütün gün gaz sancısı çektim ne kötü bişeyimiş ya beni benden aldı. Ben sandı çektikçe Rüzgar içimde kıpır kıpır yerinde durmadı karnıma öyle bir dayandı ki Eti'm parçalanacak sandım sonra da tansiyonum düştü bugün rezalet bir gün geçirdim kısacası az önce de eşim üzdü beni Oğlum bir an önce doğsa da herşeyi unutup hatta eşimi bile sadece ona odaklansam son 8 günümüz kavuşmamıza oğlum bi doğsun görecek ama o babası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?